TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Bu ezik takim mi bize rakip olacak ? :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Arkadaslar bu site niye bukadar yavas her zaman ayni problemler bir bakim rica ediyorum lutfen .

Data error bilmem ne

Yaklaşık 3 gündür bakımda. Bakımdan dolayı arada Database hatası veriyoruz.

Kim kaptırdı orada orta sahada topu ?

Yemin ederim şimdi sercan - caner açıklansa bile düzelmem. Böyle maç verilmez vereninde Allah belasını verir çıktığı gibi düşer.

ben son dakikalarda oyuna giren Sezer'i çok beğendim,eminim daha fazla dakika bulma şansı olsaydı,skor farklı olabilirdi, neyse bahane aramıyorum zaten..yarın ankarayı net bir skorla geçip Liderliği fenerden almalıyız..

Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

fenevdeki bal bizde olsa 10 sene üstüste şampiyon oluruz

Fenerbahce bu maci nasil yendi..???

Vallah Fenerasyon mus o mus bu mus ben anlamam...Kaliteli 2 Adami daha olsa Manisa bugün Fark atardi....Bireysel Gücü olan 2 Futbolcu olsa yeterdi Manisa ya ama yok hic birebir Pozisyon kazanamadilarki...özellikle Eren ve Nizamettin cok zayifti....

Kisacasi buladar Vasat bir Oyunu Fenerbahce nasil kazanir anlamak zor degil...Hakem makem Hikaye arkadaslar...Bugün rakip Genclerbirligi, Gaziantep olsa 2 Fark olurdu...Bursa, Trabzon, Besiktas olsa 3 Fark olurdu ama Galatasaray olsaydi 7 fark olurdu diye düsünüyorum...

Manisa maalesef coook zayif kaldi bugün....

Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

iyide fener kötü oynarken bile alex in ara pası ve ofsayt golüyle vsvs

galip geliyor bala ..te

biz maç içinde bile performans düşürsek 2 golü kalemizde görüyoz..(antep hamburg)

Hakem ya hakem kesinlikle maçın böyle bitmesi yan hakemin hatasıdır

Veya verilmeyen penaltı

Manisa çok zayıftı.

Fenerbahçe böyle oynarsa Gençlerbirliği, Kayserispor, İst.Bşh.Belediye gibi takımlara karşı farklı mağlubiyetler alır.

Abi kötü kötü diyorsunuz adamlara 4 haftada 12 puan aldılar abarttığınız kadar kötü değiller tehlikeli oyuncuları var işte onlarında küçümsemeyin bu kadar...

Bu maç Kadıköydeydi dimi? Bu adamlar deplasmanda ne yapıcak:)

feneri kadikoyde bu kadar kötü 10 macta bir yakalarsin. manisa yakaladi ama ferhat sagolsun beraberlige karsi cikti.

fener gencler, kayseri, Galatasaray, besiktas, trabzon, antep ve bursa deplasmanlarda cok zorlanir.

600 x 600 - 108k - jpg - img233.yukle.tc/images/8650bal_7.jpg

Ulan ne ballı adam bunlar yaf. Siz Daumla takılın tüm sezon. :D Ama sezon sonu görüşücez tüm kuşlarla....

1- Verilmeyen penaltı

2- %100 gollük pozisyonu ofsaytla kesme

3- Son gol ofsayt

paranın satın alabileceği şeyler vardır, geri kalan her şey için mastercard!

Keyfim kaçtı. Puan kaybedecekleri maçtı. Neyse biz kendi işimize bakalım elinde sonunda takılcaklar. Hakemlere de pek sarmamak lazım. Bazen bize de olur böyle şeyler.

Aslında Fenerbahçe maçlarında hakemlerin bu kadar dikkat çekmesinin tek nedeni A.Yıldırım.

3 şampiyonluk sözü verdi; herkes bir şey arıyor. Çok boş konuşuyor bu adam.

Yemin ederim şimdi sercan - caner açıklansa bile düzelmem. Böyle maç verilmez vereninde Allah belasını verir çıktığı gibi düşer.

+1905!! çok moralim bozuldu çok! allah belasını versin böyle beceriksiz takımların!!!

ben en çok emreye uyuz oldum,ama o da hak ettiğini buldu,kırmızı kartla :)

bi insan bu kadar çirkef olur ya, hakemi itmeler falan,oyuncuya omuz atmalar..

nefret ediyorum şu emreden vallahi..

Geri
Üst Alt