TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

ya alla askına ceza vermeyin su engin e yaa karnım agrıdı gülmekten adam kendinin haksız oldugunu kanıtlıyo sonra angut com dedik mi bozuluyolar ENGİN gel de gönderdigin konu hakkında yorum yap lütfen

Fenerliler kendi maçlarıyla ilgili topicte Keita-Elano ne kadar iyi tartışmasına girmişler. Bakınız bu bir angut:)

İllaki iyi diyorsanız‚neden iyi olduğunu açıklayacaksınız..?

Lyon´da izlediniz mi..?

Fizik yok‚teknik az...

Biraz sürat...Tipik Afrikalı...

Sonra da 6s´nin yabancıları bizden iyi..?

Siz açıklayın o zaman hangisi iyi..?

Keita - Kazım...Elano - Alex...

Hadi bakalım...

Kimseyi sıkıştırdığım falan yok...İsteyen tartışır adam gibi‚isteyen cevap vermez olay kapanır...

Bu arada Kazım'ın Türk olduğunu bilmiyor sanırım:)

bu arada ilginçtir maçtan önce gürcan bilgiç denilen futbol alimi fener kadıköyde 17de 17 yapar gibi komik ötesi bi tez öne sürdü

şimdi ben buna neremle güleyim...

:D

arkadaslar yok boyle bir sey.

fener yan hakemlerle goturuyor isi.

maratonda pozisyonlara bakiyorum da

Diyarin 2. golu ofsayt gerekcesiyle iptal edildi. oysa gol 100% temiz.

Sivasa attiklari gol yuzde 100% ofsayt.

Manisanin attigi 2. gol yuzde yuz ofsayt degil.

yok boyle birsey.

yan hakemlerle goturuyorlar isi.

Bu Daum yine balıyla lige devam ediyor,manisa biraz becerikli olsaydı ezikler çok büyük hüsran yaşardı,,,

geçen sezon ümit karan sivas da suya tekme attı diye verilen kırmızı kartı unutmadık daha.bu tosuncuk alenen hakemlere rakibe sövüyor maalesef bizim kuş!beyinli hakemlerimiz duymuyor yada duymak istemiyor.yazıklar olsun

Manisa 'nın hangi golü verilmedi ki.Uyudum mu ne yaptım ,hep izledim sanıyorum bende.:)

Fener şansla yenmiyor, masabaşı oyunlarla kendi şansını yaratıyor. Aslında kızmamak lazım iş bilenin kılıç kuşananın. Zamanında Galatasaray şampiyon olurken Haluk Ulusoy Galatasaraylı muhabbeti yapanlara selam olsun. Bundan ala şike, masabaşı tezgahı bir tek bjk'nin 100. yılında gördüm. Olmaz olsun böyle lig. Ama mücadelemizle söke söke alacağız bu şampiyonluğu. Avrupa'da da başarılı olacağız. Durduramayacaksınız şikeciler.

Manisa 'nın hangi golü verilmedi ki.Uyudum mu ne yaptım ,hep izledim sanıyorum bende.:)

uykuya dagilmissin demek ki.

2. golu de buldular ama ofsayt gerekcesiyle iptal oldu gol.

Oysa ofsayt degil.

Guizanin gol attigi pozisyondan (ki gol sayildi, ofsayt da degildi) bile daha netgörünüyor,ofsayt degil.

edit:

bu arada bende uykuya dagilmissim.

Bu sayilmayan gol öncesi durum daha 1-0 yada 0-0 di yanilmiyorsam.

2. gol degildi yani.

Fenerbahçe'nin 2. golünde ofsayt yok. Yeni gördüm golü.

ergine emreye müdahalede 2. sarıyı vermedi kırmızı almalıydı.Dos santosu biçti gene 2. sarıyı vermedi tam 2 adam yüzde yüz çıkmalıydı.Maçın için etti.Emre de çıldırdı sonunda gitti kırmızısını aldı.Baktı mahvettim maça gitti ofsayt dedi golü vermedi manisanın ama genede 1 dakka sonra attılar.İlk gol ve son gol goldür.Topuzun ve erginin penaltıları diye birşey yok.Orta alanda emre baroni çok uzak oynadılar emre çok ileri çıkmak isteyince toplu halde manisa ayak kırarakta üstünlük kurdu.Gökhan ın yokluğunda takımın sağı çökmedi resmen öldü.Kötü bir oyun ama çok arzulu oynadılar.Takım çok yorgun,emre baroni arası uzak olunca bide gökhan gönülsüz sağ kanat çökünce çok zorlandık.Manisa salaklık edip top çevirmese aptalca beraberlik hatta galip bile gelebilirdi.Tipik bakkal takımı faullü,hızlı ve ayağa hücum ama oyun zekası yok.Sezeri oynatmaması da ayrı bir zeka örneği ii ayrıca.

Rıdvan dilmen hakemi konuştu mu

Emreye bak sen.Ne sanıyo acep kendini. 2 haftadır hakem dövecek.Yolda görsem ben de onu döverim.Şey kadar boyuyla ne artistlemiş.

Selamlar herkese. Ben anlayamadim, Erman Hoca ofsayt nedeniyle iptal edilen Manisa golunde ofsayt degildi dedi, topun atildigi adam hizadaydi ama sonra pozisyonun devaminda golu ilk top atildiginda pasif alanda ofsayt olan eleman atti. Benim yorumum hakem dogru karar vermis. Yani ofsayt. Fenerin golunde de Semih ilk top atildiginda ofsaytta, top ona once gelmese de devaminda top ona geliyor ve gol oluyor. Bence bu da ofsayt, ilk pozisyonla mantik olarak ayni bence. Ne dersiniz? Bence ikisi de ofsayt.

Maçın başında fenerin öyle kolay kazanmayacağını hatta puan verebilceini düşünmüşdüm.Ayrıca futbol adına vereceklerinide söylemişdim.Söylediğim hemen hemen tüm şeyler çıktı.Fener asla takım oyunu oynamıyor,bireysel yetenekleri ile yine sonuca gitti ama manisada çok kötüydü ,yani biraz ayapa top yapsalar biraz daha dirençli olsalar maçı kazanabilirlerdi,en azından 1-1 bitirebilirlerdi.Yazık oldu.Geçen diyarbakırda olduğu gibi bu haftada fener bireysel yeteneklerle olayı bitirdi.

Ama fenerin ileriki haftalarda çok büyük futbol oynayacağını kimse iddia edemez zira bu takımın oluru bu.Alex yürüyerek top oynar,açık bulursa vurur,frikik olursa ya tutarsa atar.

Defans bloğu ve orta alanı çok ağır olan fener,ileri uçda guiza ile fazla posizyona giremiyor.Bize sürekli söylenen "güçsüz rakiplere 3-5 atarsınız birde büyüklere karşı kendinizi gösterin" laflarına karşı bu fener kendinden güçsüz bir takıma adeta yenilmekden son anda kurtuldu.Aradaki farkları ilerleyen haftalarda daha belirgin göreceğiz zira bu fener öyle çok üstün futbol oynayamaz,geçen sezondan ben pek fark göremiyorum.Olan yine semihe olacak gibi görünüyor zira alex oynadıkça semih yedeklikden kurtulamayacak oysaki guiza yerine semih oynasa ileri uçda daha etkili olabilir fener yada guzia ile beraber oynamasıda etki yaratabilir ama daumun alex ısrarı feneri 10 kişi oynattığı gibi takımıda olumsuz yönde etkiliyor birde buna bu yıl carlos eklendi ve fenerin sol tarafı adete otobana döndü,şu manisa bile ilk golü carlosun bölgesinden rahat rahat attı.Fener avrupada dişine göre rakip çektiğini düşünüyor ama bu şekilde bu fener avrupadada zorlanır.Bu yılki fener çoğu kişiyi yanıltacak sadece 1-2 maç takılmalarına bakar sonrası sivas gibide olabilir.

Manisa maçı ile gördükki fener öyle korkuyla bakılacak,çekinilecek bir rakip değil.Şundan artık gururla eminimki Galatasaray ligin en çekinilen ve korkulan takımı oldu.Fener portallarında bile kendilerinden çok bizi konuşmalarıda bunun en güzel kanıtı olduğunu düşünüyorum.Bizim 15-20 sayfayı geçmeyen fener maç yorumlarında yüzlerce Galatasaray başlığı ile rakip takımın forumlarının bizi konuşması sanırım daha belirgin etkidir bizim adımıza.

Fenerin bu sezon geçen sezondan farklı olamayacağını tekrar üstüne basa basa söylüyorum.Sercanıda alsalar birşey değişmeyecek zira mantalite aynı fenerde o yüzden sezon başından beridir söylediğim deyim hala geçerli feneri için;

Aynı tas aynı hamam fener,tam gaz bu şekil aynen gider..

Gel 10.hafta ,herkez takım görsün niyetine..

bu emre dolaroğlu kesinlikle Deli , bununla evlenen kişiye acırım ben.

Acil psikolojik destek alması gerekir!

Selamlar herkese. Ben anlayamadim, Erman Hoca ofsayt nedeniyle iptal edilen Manisa golunde ofsayt degildi dedi, topun atildigi adam hizadaydi ama sonra pozisyonun devaminda golu ilk top atildiginda pasif alanda ofsayt olan eleman atti. Benim yorumum hakem dogru karar vermis. Yani ofsayt. Fenerin golunde de Semih ilk top atildiginda ofsaytta, top ona once gelmese de devaminda top ona geliyor ve gol oluyor. Bence bu da ofsayt, ilk pozisyonla mantik olarak ayni bence. Ne dersiniz? Bence ikisi de ofsayt.

kardeş yeni poziyon oluyor adamlar pasif onu değerlendirirken alexin kafa vurduğu ana bakacan.diğerindede manisalının boş 2 adama atarkenki bu yıllardır olan bir kural.

Haluk Ulusoy zamanın da fener şikenin kralını yapıyordu boş versene federasyon istediği kadar değişsin kazanan gene fener !!

Geri
Üst Alt