TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Çarşı akıllı olsun akıllı!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Umarım şuanki üst seviyedeki kendimize olan güvenimiz,aşırı güvene sebeb olmaz.Ayaklarımız bu maçta yere basmak zorunda,çünki bu maç okadarda kolay bir maç olmayacak.Takımımızın başarısı sonrası medyada muazzam bir şekilde göklere çıkartılmasına ve birçok kişinin Galatasaray Beşiktaşı nasıl olsa yener,önemli olan nekadar atacağı muhabbetinin beşiktaşta hırs yapacağı kanaatindeyim.Umarım yanılırım.Bu yüzden önce maçı alalım farkı sonra düşünelim derim.Artı rejkaardında takımı bu şekilde hazırlayacağını ümit ederim.

Bu maçın favorisi şüphesizki Galatasaray'dır. Bunu herkez ve her kesim kabul etmektedir. Beşiktaşın şuan için diğer Anadolu takımlarından bir farkı, hatta fazlalığı yoktur. Bu bakımdan bu maçı derbi olarak adlandırmakta yanlış olur diye düşünüyorum. Öyle tahmin ediyorumki bu maçtan 2 gol farkıyla galip ayrılırız..

Allahım mal mal savunmamız iyi demezlermi?7 tane sabit defansif adam,her atakta sadece bir tanesi çıkıyor.Anadolu takımlarından tabiki gol yemezsiniz.Bu kadar safını ilk defa görüyorum.

Harbiden ya.

Anadolu takimlara karsi bile defans agrikli oyuncularla oynar, 2-3 pozisyonla 0-0`a maci bitirirler, sonrada "gol yemedik", "defansimiz tas gibi" falan filan derler.

En buyuk dezavantajimiz Milli takim arasi. Keske mac farkli bir zaman ve ortam'da oynansaydi. Yinede bu mac icin umitli olabiliriz. Umarim o gune kadar sakatlik felan cikmazda, olabildigince iyi kadro ile cikariz.

.................................Leo Franco...................................

Ugur Ucar..........Gokhan Zan...Servet Cetin.........Hakan Balta

...................................................................................

.....................Ayhan Akman...Mustafa Sarp.......................

.................................Arda Turan...................................

Kader Keita...................................................Harry Kewell

.................................Milan Baros...................................

Bu keita beşiktaşa tecavüz eder

Beşiktaşla son on yılda Ali Samiyende oynadığımız maçlar:

1999 G.Saray 2 Beşiktaş 0

G.Saray 0 Beşiktaş 0

2000 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2001 G.Saray 2 Beşiktaş 0

2002 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2003 G.Saray 0 Beşiktaş 1

2005 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2006 G.Saray 3 Beşiktaş 2

2007 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2008 G.Saray 2 Beşiktaş 1

2009 G.Saray 4 Beşiktaş 2

Not: 2004 yılında Beşiktaşla iç saha maçımızı Olimpiyat Stadında oynamıştık,o yüzden o maçı listeye eklemedim.dikkat edilirse son on yıldaki tek mağlubiyetimizi 100. yılındaki lucesculu kadrodan almışız.onun dışında ezici üstünlüğümüz dikkat çekici.

Beşiktaşla son on yılda Ali Samiyende oynadığımız maçlar:

1999 G.Saray 2 Beşiktaş 0

G.Saray 0 Beşiktaş 0

2000 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2001 G.Saray 2 Beşiktaş 0

2002 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2003 G.Saray 0 Beşiktaş 1

2004 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2006 G.Saray 3 Beşiktaş 2

2007 G.Saray 1 Beşiktaş 0

2008 G.Saray 2 Beşiktaş 1

2009 G.Saray 4 Beşiktaş 2

Not: 2005 yılında Beşiktaşla iç saha maçımızı Olimpiyat Stadında oynamıştık,o yüzden o maçı listeye eklemedim.dikkat edilirse son on yıldaki tek mağlubiyetimizi 100. yılındaki lucesculu kadrodan almışız.onun dışında ezici üstünlüğümüz dikkat çekici.

Herkes Kadıköy'de Fenere 10 yıldır yenildi GS der ama kimse Bjk 5 senedir GS'a Sami Yen'de yeniliyor demez.

Gökhan Zan sakatlandi ve Besiktas macina yetismesi cok zor görünüyor..

Ben Besiktas macina Servet Hakan Balta göbegini öneriyorum..Sola da Caner´i cekeriz...

-----------------------------Leo Franco------------------------------------

---Sabri---------------Servet------------Hakan-----------------Caner--------

Hakan Balta acik ara en teknik defans oyuncumuz..Oyunu arkadan ondan iyi kuran olmaz takimda..Bu dizilisi denemeliyiz diye düsünüyorum..Ama Besiktas maci icin cok riskli diyorsaniz hakli da olabilirsiniz..Ama fena olmaz düsüncesindeyim

Mıstaaa Denizli tüm atak oyuncularını sahaya sürecekmiş.

İnşallah GS'yi zorlamaz bu? :( :sopa:

Mıstaaa Denizli tüm atak oyuncularını sahaya sürecekmiş.

İnşallah GS'yi zorlamaz bu? :( :sopa:

Bize karşı açık oynayan takımları her zaman güzel bir futbolla yenilgiye mahkum ediyoruz.Geçen sene deplasmanda Benfica ve Berlin'i evimizdede Olimpiaskos'u müthiş ayağa pas oyunumuzla devirmiştik.Metalist kapanan takımdı yenildik.Bordeaux ve Hamburg maçlarında deplasmanda taktik icabı kapanmıştık.Kendi evimizde 60.dakkaya kadar inanılmaz top yapıyorduk ama sonra kondisyon yüzünden goller yiyorduk.Geçen sene Fener'ede yenilmemizin sebebi onlar bizi geride bekleyip kontraya çıkmalarıydı.Çünkü onlarda biliyordu eğer hücum oynarlarsa bize karşı ezileceklerini.İnşallah Beşiktaş bize karşı açık bir futbol oynar.

Bu maç için bence olması gereken kadro şudur...

-----------Leo------------

Sabri--E.Güngör--Servet--Hakan

---------M.Sarp----------

-------Ayhan---Arda-----

Keita---------------Baros---

--------Nonda-------------

Ben Barosun ve nondanın kesinlikle ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Barosun gol performansı şu anda düşük ama hala Türkiyede rakip defansı en çok sıkıntıya sokan futbolcu... 4-3-3 ün kanatlarında Elano nun yokluğunda düşünülebilir.

Bu maç için bence olması gereken kadro şudur...

-----------Leo------------

Sabri--E.Güngör--Servet--Hakan

---------M.Sarp----------

-------Ayhan---Arda-----

Keita---------------Baros---

--------Nonda-------------

Ben Barosun ve nondanın kesinlikle ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Barosun gol performansı şu anda düşük ama hala Türkiyede rakip defansı en çok sıkıntıya sokan futbolcu... 4-3-3 ün kanatlarında Elano nun yokluğunda düşünülebilir.

Rijkaard, Beşiktaş'ı ezberledi !..

Galatasaray'da ikinci kaptanı Ayhan Akman'ın Beşiktaş derbisinde forma giyip giyemeyeceği önümüzdeki Pazartesi günü yapılacak kontrollerde ortaya çıkacak.

Tecrübeli futbolcu sakatlığının tamamen geçmemesine rağmen, Teknik Direktör Frank Rijkaard'a " Eğer görev verirseniz oynayabilicek durumdayım" dediği öğrenildi. Ancak Hollandalı teknik direktörün , Ayhan Akman'ın yüzde yüz iyileşmeden sahaya sürmeyeceği yine orta alanda Mustafa Sarp ile Mehmet Topal ikilisine görev vermeyeceği belirtildi.

Bu arada birkaç günlüğüne ülkesine giden teknik direktör Rijkaard, Beşiktaş'ın oynadığı dört maç kasedini de Hollanda'ya götürdüğü, özelikle Gaziantepspor karşılaşması üzerinde yoğunlaştığı ve tüm taktik çalışmasını buna göre yaptığı ifade edildi.

Ülkesi Hollanda'da Beşiktaş maçının taktiği üzerine yoğunlaşan Frank Rijkaard'ın Bosna Hersek maçı sonrasında da futbolcularına siyah- beyazlı takımın zayıf noktalarını anlatarak uyaralarda bulunacağı öğrenildi.

Ligtv'nin haberi ne kadar doğru bilemem.Ayhan oynamayabilir.

Ayhan'ın oynayamaması kötü oldu. Sarp-Topal çok defansif kalıyorlar, pas trafiği de aksıyor.

Aslında Sarp ve Topal gibi 2 kesicinin olması avantaj da olabilir.Beşiktaş kazanmaya geliyor.Kontra toplarla da gol ve goller bulabiliriz.

Yine diyorum Denizlinin aklı varsa Holoskodan forvette yararlanır

Nobre ve Bobo agır oyuncular Servet ve Zan için problem olmaz

Ama Holosko süratli stoperlerimizde agır

Tabata ve Tellonun savunmanın arkasına attıgı toplarla başımız çok agrır

Umarım Denizli bunu düşünmez

Denizlinin kader maçı mecbur açık bi futbol oynamak zorunda bu da bizim işimize gelir

Ayhan'ın oynayamaması kötü oldu. Sarp-Topal çok defansif kalıyorlar, pas trafiği de aksıyor.

Aslında Melih abi şöyle dedi.Ankaraspor maçında takımın düzenini bozan Elano'ydu.Çünkü sezon başı kampı geçirmediğinden çok güçsüzdü.Onu ancak ligin 2.yarısında tam randımanla kullanabileceğiz.Birde takım Arda'nın liderliğini kabul etmiş durumda.Zaten Rıjkaard bunu gördü ve Elano'yu sola çekti.Sonra oyuna Kewell girince biz şu ana kadarki en iyi lig istitatisklerimizi elde ettik.(Mesela en çok isabetli pas,topun en çabuk dolaştığı maç Ankaraspor maçıydı ve sadece son yarım saatteki istatistikle gerçekleştirdik bunu.)Ayrıca Melih abi Ankaraspor maçının son 30 dakikasını ligin en iyi Galatasaray'ı olarak bulduğunu ama bunu tüm maça yaymamızın gerektiğini söyledi.Yani Ayhan oynamasa bile biz pas trafiğini yapabiliriz.

Yine diyorum Denizlinin aklı varsa Holoskodan forvette yararlanır

Nobre ve Bobo agır oyuncular Servet ve Zan için problem olmaz

Ama Holosko süratli stoperlerimizde agır

Tabata ve Tellonun savunmanın arkasına attıgı toplarla başımız çok agrır

Umarım Denizli bunu düşünmez

Zan sakat.Emre Güngör veya Emre Aşık oynayacak.Emre Aşık ilk toplara çok iyi müdahale ediyor.O yüzden arkaya fazla top geçmez.Zaten Güngör hızlı adam.Holosko'yu rahat durdurur.Ben pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

Aslında Melih abi şöyle dedi.Ankaraspor maçında takımın düzenini bozan Elano'ydu.Çünkü sezon başı kampı geçirmediğinden çok güçsüzdü.Onu ancak ligin 2.yarısında tam randımanla kullanabileceğiz.Birde takım Arda'nın liderliğini kabul etmiş durumda.Zaten Rıjkaard bunu gördü ve Elano'yu sola çekti.Sonra oyuna Kewell girince biz şu ana kadarki en iyi lig istitatisklerimizi elde ettik.(Mesela en çok isabetli pas,topun en çabuk dolaştığı maç Ankaraspor maçıydı ve sadece son yarım saatteki istatistikle gerçekleştirdik bunu.)Ayrıca Melih abi Ankaraspor maçının son 30 dakikasını ligin en iyi Galatasaray'ı olarak bulduğunu ama bunu tüm maça yaymamızın gerektiğini söyledi.Yani Ayhan oynamasa bile biz pas trafiğini yapabiliriz.

Katılıyorum.

Geri
Üst Alt