Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.558
- 2
- 1.333
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00
Çarşı akıllı olsun akıllı!
Çarşı akıllı olsun akıllı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahım mal mal savunmamız iyi demezlermi?7 tane sabit defansif adam,her atakta sadece bir tanesi çıkıyor.Anadolu takımlarından tabiki gol yemezsiniz.Bu kadar safını ilk defa görüyorum.
Beşiktaşla son on yılda Ali Samiyende oynadığımız maçlar:
1999 G.Saray 2 Beşiktaş 0
G.Saray 0 Beşiktaş 0
2000 G.Saray 1 Beşiktaş 0
2001 G.Saray 2 Beşiktaş 0
2002 G.Saray 1 Beşiktaş 0
2003 G.Saray 0 Beşiktaş 1
2004 G.Saray 1 Beşiktaş 0
2006 G.Saray 3 Beşiktaş 2
2007 G.Saray 1 Beşiktaş 0
2008 G.Saray 2 Beşiktaş 1
2009 G.Saray 4 Beşiktaş 2
Not: 2005 yılında Beşiktaşla iç saha maçımızı Olimpiyat Stadında oynamıştık,o yüzden o maçı listeye eklemedim.dikkat edilirse son on yıldaki tek mağlubiyetimizi 100. yılındaki lucesculu kadrodan almışız.onun dışında ezici üstünlüğümüz dikkat çekici.

Mıstaaa Denizli tüm atak oyuncularını sahaya sürecekmiş.
İnşallah GS'yi zorlamaz bu?![]()
![]()
Bu maç için bence olması gereken kadro şudur...
-----------Leo------------
Sabri--E.Güngör--Servet--Hakan
---------M.Sarp----------
-------Ayhan---Arda-----
Keita---------------Baros---
--------Nonda-------------
Ben Barosun ve nondanın kesinlikle ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Barosun gol performansı şu anda düşük ama hala Türkiyede rakip defansı en çok sıkıntıya sokan futbolcu... 4-3-3 ün kanatlarında Elano nun yokluğunda düşünülebilir.
Ayhan'ın oynayamaması kötü oldu. Sarp-Topal çok defansif kalıyorlar, pas trafiği de aksıyor.
Yine diyorum Denizlinin aklı varsa Holoskodan forvette yararlanır
Nobre ve Bobo agır oyuncular Servet ve Zan için problem olmaz
Ama Holosko süratli stoperlerimizde agır
Tabata ve Tellonun savunmanın arkasına attıgı toplarla başımız çok agrır
Umarım Denizli bunu düşünmez
Aslında Melih abi şöyle dedi.Ankaraspor maçında takımın düzenini bozan Elano'ydu.Çünkü sezon başı kampı geçirmediğinden çok güçsüzdü.Onu ancak ligin 2.yarısında tam randımanla kullanabileceğiz.Birde takım Arda'nın liderliğini kabul etmiş durumda.Zaten Rıjkaard bunu gördü ve Elano'yu sola çekti.Sonra oyuna Kewell girince biz şu ana kadarki en iyi lig istitatisklerimizi elde ettik.(Mesela en çok isabetli pas,topun en çabuk dolaştığı maç Ankaraspor maçıydı ve sadece son yarım saatteki istatistikle gerçekleştirdik bunu.)Ayrıca Melih abi Ankaraspor maçının son 30 dakikasını ligin en iyi Galatasaray'ı olarak bulduğunu ama bunu tüm maça yaymamızın gerektiğini söyledi.Yani Ayhan oynamasa bile biz pas trafiğini yapabiliriz.