TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Yendiğiniz gün üye olmuşsun. Kaybettiğiniz zamanlarda neredeydin. Bizim forumumuzda ahkam kesme kedi topluluğu falan diyerek.

Hakemler ittirip duruyor sizi ittirsinler bakalım ittirebildikleri yere kadar. Elbet patlayacaksınız bir yerde.

Anana , bacına , sülalene sövülmesi çok mu hoşuna gidiyor ezik geri zekalı ?

zenci birliği

NKufo.jpg

Fener puan kaybedebilirdi ama maçın geneline bakarsak kat kat fazlasıyla haketti maçı.

Gerçekten enteresan bir lig bizi bekliyor. Yarın biz de 7 de 7 yapalım da bir.

Fener zenci sevdi yine. Yendiğiniz maçta bile kaçamıyorsunuz bu durumda. Sheriff'i bekleyin. :)

Gecenin yıldızı GÜLİZAR. :D

Bu arada mürsel sen ne diye bunca aslanın arasına daldın böyle? Bozuk bi karı yüzlerce erkeğin olduğu kahveye nasıl dalarsa sende öyle dalmışsın be kuşcum.. Havalardasındır şimdi..

Mürsel Koç eziği, Aladdin tarafından postalandı. Provokasyona kapılmayın yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum.Bu fener beceriksiz ama rakipleri fenerdende beter olunca fener işi bitirmesini biliyor.Bir takım bu kadarmı aciz ve kopuk bir oyun oynar? bu kötü fenere hiçmi diş geçiremezler arkadaş? bursa bugün gol oldu yağdı ama şu fenere dişini geçiremedi yazık yani,ne anladım ben bu işden?

Ballı diyelim,şanslı diyelim ama fener futbol adına hiçbir şey yapmıyor.Bunu kendi taraftarlarıda kabul ediyor ama ortada 7de 7 yapmış bir fener var.Haticeye değil neticeye bakanlar,skor tabelasına göre konuşanlar şu tabloda feneri şampiyonluk adayı büyük bir takım olarak görebilir ama ben hiçde öyle düşünmüyorum.Tekeri patlayan araba misali bu fenerin illaki birkaç duvara toslaycak ancak ilk olarak bize çarpmalarını çok istiyorum..

Bu feneride kadıköyde yenemessek harbiden kahrolurum zira son yılların hatta 2000den sonraki en iyi takımı kurduk biz.Reijkard gibi bir teknik kadromuz ve inanılmaz derinlikde bir takımımız oldu,bunların beraberinde ise şimdilerde "3G" yakıştırmalarıyla her takıma 3 atıyoruz.Gerçekten kağıt üstünde kadıköyde favori biziz ama bu "favori" kelimesinden ben nefret etmeye başladım zira bize yaramıyor.

Sözün kısası bu iş 10. haftada kadıköyde bitecek bu belli oldu...

Bizimde artık bu fenerin işini değil kadıköyde marsda olsalar bitirmemiz lazım..Şu sezonda bu kadar değişimi büyük işler yaparak gerçekleştirmiş isek bunu başarmak zorundayız...Kaybetmekle belki şampiyonluğu kaçırmayacağız ama fener şansızlığınıda günden güne gereksiz bir şekilde büyüteceğiz..

Fener de oyun disiplinini denen birşey yok.50.dakikada doldur-boşalt yapıyorlar.Bunların havasını biz alacağız.

Hay hay hay...

Semih olmasa ne yaparlar bilemiyorum.

antalya gibi dangalaklairin bu ligde ne isi var ya ulan hücüm etmeyi bilmiyorsun otur oturdugun yerde bari defans yap son dakika da 4e 0 fener gole gidiyor

Merak etmeyin arkadaşlar, bu ezikler toğluluğunu 10. haftada staddaki binlerce seyircisiyle beraber havalara uçuracaz. Maç sonunda ''Nonda gitmesin, bu gece bizimle kalsın'' diyecekler.. :D :D

Rıdvan diyor ki!! Böyle bir golü amatör küme takımı dahi yemez.

Arkadaşlar gerçekten bu maç satılmış.

Tek yapacağımız Hakemleri de yenip bu rezilleri de yenip şampiyon olacağız.

Yarın tek isteğim hakem adam gibi maç yönetsin.

Biliyorsunuz normal bir hakemle kart yemeden maç bitiriyoruz tek düşüncemiz futbol.

Ama Cüneyt herşeye kart veriyor. Umarım bize kelek yapmaz.

antalya küme düşserse hiç ağlamasın boşuna dünya üzerinde böyle gol yiyen takım varmıdır merak ettim

Antalya'nın bir tane ofsayt olmayan net bir pozisyonu ofsayt diye durduruldu..O pozisyon kesin gol olurdu...fener'in de bir penaltısı verilmedi..şifo mehmet bjk'yle fenere yatarsın bize gelince aslan kesilirsiniz..Bir teknik adam futbolcusunu uyarmazmı 11 kişi ile çıkmayın diye..İnşallah düşersiniz de kurtuluruz sizden..

Mürsel Koç eziği, Aladdin tarafından postalandı. Provokasyona kapılmayın yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

hocam böyle ani kuş baskınlarına karşı bunların yazdıklarına karşı kuş yemi resmi koyabilirmiyiz(mavi boncuk olanından kabuğu soyulmuş) buna karşı ceza alırmıyız:D

EYYYYYYYY GSCimbom uyeleri ve ziyaret eden misafirler lutfen bu konuda duyarsiz kalmayin !

Bunun için bir konu açtın ses etmedik Ümit. Başka konuları bununla dağıtmazsan sevinirim.

Ya Fener'e fark atacağız arkadaşlar.Kimse Kadıköy'e gidince birşeyler oluyor vs... demesin.10 senedir Canaydın yüzünden hep Fener'in 4-5 gömlek altı kadrolarla gittik Kadıköy'e.Onlarda hep kazandı.Bu sene hem kadro hem de teknik ekip olarak onların 4-5 gömlek üstüyüz.Görürsünüz tarihi fark geliyor.Birdaha 6s falan diye dalga geçemeyecekler.Çok ciddiyim.O şekil yeneceğiz bunları.

Geri
Üst Alt