TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

O da şöyle olabilir. Ya birisi çok perişan edecek derecede gol yağmuruna tutar ya da köy takımı gibi bir takım bunları yener.

Sherif'ten bir bomba bekliyorum.:)

iki seçenek de güzel ama ilkini bizim yaptığımız düşüncesi daha bi güzel oluyor:D

DAUM "ANTALYASPOR BÖYLE OYNARSA ŞAMPİYON OLUR"

Süper ligin 7.haftasını yine galibiyetle kapatmayı başaran Fenerbahçe'nin teknik direktörü Daum, karşılaşma sonrası, her iki takımında başarılı bir futbol ortaya koyduğunu belirtti..DAUM GUİZA İÇİN NELER SÖYLEDİ..

DAUM

Her iki takımda çok iyi oynadılar.. Antalya her maçta böyle oynarsa Şampiyonluğa oynar.

Aslında daha erken bulmalıydık ikinci golü ama şanssızlığımız vardı. Sonuna kadar inandık ve maçın sonunda mutlu sona ulaştık.

Attığımız gol sondakikada değildi sonrasında uzatma dakikaları vardı. Çünkü hiç bir maç bitmeden son dakika olmaz.

Guiza'dan çok memnunum. Tamam pozisyonlar kaçabilir ama maçın son anına kadar defansa yardım etti. Maçın son golünde ise bazı golcüler kendi atmak isterdi ama o pasını Semih'e verdi ve gole ortak oldu..

TURKSPOR.NET

Yine içmiş Daum maçtan hemen sonra. :D

Prim yapmaya çalışmıyorum

Amacımda renkdaşlarımla fikirlerimi paylaşmak

Ha bu arada senin dualarınada ihtiyacım yok

Haklısın daha fazla insanın duasına ihtiyacın var.

Fikirlerini de renkdaşlarınla paylaşman renkdaşlarının sinirini aşırı derecede bozuyor.

Prim yapmaya çalışmıyorum

Amacımda renkdaşlarımla fikirlerimi paylaşmak

Ha bu arada senin dualarınada ihtiyacım yok

Tamam da, her kes üstüne üstüne geliyorsa belkide sen ters tarafa gidiyorsundur :)

Süper ligin 7.haftasını yine galibiyetle kapatmayı başaran Fenerbahçe'nin teknik direktörü Daum, karşılaşma sonrası, her iki takımında başarılı bir futbol ortaya koyduğunu belirtti..DAUM GUİZA İÇİN NELER SÖYLEDİ..

DAUM

Her iki takımda çok iyi oynadılar.. Antalya her maçta böyle oynarsa Şampiyonluğa oynar.

Aslında daha erken bulmalıydık ikinci golü ama şanssızlığımız vardı. Sonuna kadar inandık ve maçın sonunda mutlu sona ulaştık.

Attığımız gol sondakikada değildi sonrasında uzatma dakikaları vardı. Çünkü hiç bir maç bitmeden son dakika olmaz.

Guiza'dan çok memnunum. Tamam pozisyonlar kaçabilir ama maçın son anına kadar defansa yardım etti. Maçın son golünde ise bazı golcüler kendi atmak isterdi ama o pasını Semih'e verdi ve gole ortak oldu..

TURKSPOR.NET

Daum gerçekten böyle bir açıklama mı yapmış,yalan falan değil değil mi?

Arkadaşlar kendi içimizde tartışmayalım nolursa olsun. Çocuk kötü birşey demedi aslında Kazım Rijkaardın elinde adam olurdu dedi ve hepimiz Kazımdan nefret ettiğimiz için böyle bir ortam oluştu uzatmayalım:)

Ama birşey söylemeden edemeyeceğim Baros Türkiye'ye benzeri gelmemiş forvetlerden biri Avrupada bile çogu takım böyle forvet arıyor. Tek eksiği son vuruşlardaki eksiği ama bence bunu da çok pozisyona girerek kapatıyor. Zaten her girdiğini atsa Liverpoolda devam ediyor olurdu.

Bu popcu Kazım'ı beğenmeyen Fb'liler rakip forumlarda böyle mesajlar görünce gaza geliyorlar. Kazım'ı beğenmeyenler şu mesaja baksın diyorlar...

Yazık Daum'a ne dediğini bilmiyor. Güiza'ya pay biçmiş. Komik adam. Güiza neredeyse attıramayacaktı golü kendi de atamayacaktı.

Emin ol onlarda senin için aynı şeyi söylüyordur.:):p

İnsanın haddinide bilmesi gerekir

Bazen kalp kırıcı oluyorsunuz

Fikirlerimi paylaşıyorum sadece

Ha bu arada O ANGUTTAKİ SALAKLARIN KENDİ ARALARINDA EGLENCELERİ UMRUMDA BİLE DEGİL

Daum gerçekten böyle bir açıklamama yapmış,yalan falan değil değil mi?

Guizadan memnunum kısmını duydum ben. Çok yararlıymış takıma zaten o kadarı yetti bana. Allahım sen görüyorsun diyorum yarın inşallah biz de 7de 7 yaparsak bir farkımız yok mu şu takımdan...

DAUM

TURKSPOR.NET

Yine içmiş Daum maçtan hemen sonra. :D

daum maçtan sonra ne ara koko çektiyse:D

Buda kazimi begenmeyen karamsar renkdaslarima

Kazım keşke bizde olsaydı

Gökhan Gönülden daha çok isterdim

Rijkaard ile coşardı

Buyur Okan bizden sonra Antu'da da meşhur oldun. Bravo!

İnsanın haddinide bilmesi gerekir

Bazen kalp kırıcı oluyorsunuz

Fikirlerimi paylaşıyorum sadece

Ha bu arada O ANGUTTAKİ SALAKLARIN KENDİ ARALARINDA EGLENCELERİ UMRUMDA BİLE DEGİL

Okancım bak mantıklı transfer önerileri bölümüne yazarsın ama gerçekten takımın işine yarayabilecek adamları.

böyle kazım gibi adam olmayacakları buralarda herkes sinirliyken yazma bide dediğim gibi herkesi takıma alma gözüyle izleme.

maçı tartışalım gerçekten kalbin kırılmasın salla o angutları;)

banane angutlardan kendi çaplarında eglensinler

Valla hocam Türkspor.net de var böyle bi açıklama. ):

Acaba Antalya diye kimi izlemiş Daum saha da... Arsenal falan zannetmiş olabilir mi ??

Teknik direktör olarak karşı takımı önöre edersin de Daum işin suyunu çıkarmış.Acaba gelecek hafta Gençler maçından sonra da Gençlerbirliği UEFA alacak güçte mi diyecek...Beklemek görmek lazım...

Antalyaspor'un futboluna şampiyonluk yakıştıran

bir teknik direktörün, vizyonunun ne kadar geniş olduğunu görünüz.

Bu adam bizim TSL'deki en büyük rakibimizin teknik direktörü.

Antalyaspor gibi futbol zekası gelişmemiş futbolculardan oluşmuş

bir takıma şampiyonluk yakıştıran bir teknik dörektörün kendi takımına

neleri yakıştırdığını bir de siz düşünün.

Fenerbahçe umrumda olmasa bile böyle bir teknik adamın komutasında

değil Türkiye şampiyonu Coca Cola Cup'ı bile kazanamaz.

Geri
Üst Alt