TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

akşam ailece alisamiyendeyim maç sırasında sitede yazamayacağım :)

dönünce ortamı anlatırım maçta fotoraf makinası serbest se çekimlerimle sizlerde olacağım

Fotoğraf makinası SERBEST;)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Ümit Karan eğer küçümsenmezse rahatlıkla engellenebilir çekinmemiz gereken adamlar Burak ve Youla. Burak sağda oynarsa karşısında Hakan olacak ondan da çekinmem öle olursa ama Rıza Hoca Sabriden dolayı solda oynatabilir Burak'ı.

Ümit Karan'ı geçiniz tek çekindiğim oyuncu Youla.

Akşam maçı işim çıkmazsa dernekte izleyeceğim.İnşAllah Eskişehir'i yeneriz.

27092009871.jpg

:allecto: :allecto: :allecto: :allecto: :allecto:​

İnşallah o staddaki atmosfer bugün Ali Sami Yen'de olur ama hiç sanmıyorum.Merdiven boşluklarına oturmayınca nedense çok daha güzel bir atmosfer oluşuyor.:DAma nedense herkes boşluklara oturuyor.

ooooooooooo 2010 dün çıktı kardeş:Dnette herkes indirdi oynuyo bile:D

bilgisayar icin kardes o

fifa pc de zevk vermiyor

ben ps3 icin diyorum persembe günü piyasaya cikicak ben ilk gün hemen alicam oyunu

fifa ps3 de bi baska ya :D

İnşallah o staddaki atmosfer bugün Ali Sami Yen'de olur ama hiç sanmıyorum.Merdiven boşluklarına oturmayınca nedense çok daha güzel bir atmosfer oluşuyor.:DAma nedense herkes boşluklara oturuyor.

Öyle olamıyor renktaş. Mesela sekiztaş maçında stadda kafadan 35bin kişi vardı merdiven falan dinlemedi kimse hatta devre arası merdivenlerden inmek isteyenleri döveceklerdi :D

Zorlu bi periyod bizi bekliyor. Es-es , Strum Graz ,Ankaragücü (D) , Milli Maçlar , trabzon , D.bükreş ,f.bahce(D).

ßurayı atlakktıkmı gerisi çok rahat gelir.

Umarım rakip 7'de 7 yaptı biz de yapmalıyız stresiyle oynamayız. Tabi böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum, çünkü in rijkaard we trust yani :)

Leo

Sabri Servet Hakan Balta Caner

Mehmet Topal

Ayhan Arda

Keıta Kewell

Nonda

Çok rahat kazanacagız. İçimde en ufak bir endişe yok

Leo

Sabri Servet Hakan Balta Caner

Mehmet Topal

Barış Arda

Keıta Kewell

Nonda

Çok rahat kazanacagız. İçimde en ufak bir endişe yok

Rıjkaard'ın Nonda'yı 11e koyacağını sanmam.Ama çok rahat kazancağımız konusunda hemfikirim.:D

barışı oynatmaz ilk onbirde büyük ihtimal.

ayhan sakatlığı yoksa ilk onbir başlar.

Ayhan düzelmiş

Ben hala sakat sanıyordum önce Barışı koydum:D

Güzel

news_manset_resim_pz_murat15.jpg

Sahne Aslan'ın

Fenerbahçe’nin sahip olduğu lige en iyi başlangıç rekorunu 7’de 7 yaparak egale etmek isteyen Galatasaray, bugün Ali Sami Yen’de Eskişehirspor’u konuk ediyor. Ancak Aslan’ın bunu başarmak için, geçen sezon ligde hiç puan alamadığı tek takım olan Kırmızı-Siyahlı ekibi bu kez devirmesi gerekiyor.

Eskişehir, Cim Bom’u 8. haftada sahasında 4-2’lik skorla mağlup etmiş, Ali Sami Yen’deki rövanşı da tek golle kazanmıştı. Anadolu temsilcisi bu sezonun da flaş takımı olarak göze çarpıyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 6 maçta topladığı 12 puanla zirveyi yakından takip ediyor. Ligde 6 maçta 19 gol atarak, maç başına 3.16 gol ortalamasıyla son 11 sezonun en golcü dönemini geçiren Galatasaray ise tüm bu handikaplara karşın galibiyet serisini sürdürmek ve Avrupa Ligi’ndeki Sturm Graz sınavı öncesi havaya girmenin hesapları içinde.

GALATASARAY-ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Nihat Mızrak

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan, Mustafa Sarp, Ayhan, Keita, Elano, Arda, Baros

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Koray, El Saka, Vucko, Murat Önür, Burak Yılmaz, Doğa, Mehmet Yılmaz, Bülent, Youla, Ümit Karan

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Rıjkaard'ın Nonda'yı 11e koyacağını sanmam.Ama çok rahat kazancağımız konusunda hemfikirim.:D

Eskişehir Samiyende 1 puan yeter havasında 11 kişi kapanacak

Baros en önemli özelligi sprinterligini gösteremez

Nonda gibi sırtı dönük oynayabilen bir forvetle kilidi açarız sonra Es Es ileri çıkar ve Baros girip istedigi boş alanları bulur 1-2 tane yazar

Ama önemli olan Frank Hocanın kafasındaki plan

Geri
Üst Alt