Arzu Keskin
Parçalı Üye
- 2 Temmuz 2009
- 3.131
- 1
- 1.308
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç
Ne transfer sevdalısıymışsınız .....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence hep biz taraftarlar hem de Futbolcularımız için iyi oldu.Çünkü hepimizin aklı bir karış yukardaydı
Mücadele ettiyse takımım ,gol amak için elinden geleni yapıp formasının hakkını verdiyse benim için sorun yok...
Hagi bu memlekette o kadar cok can yaktı ki futbolu bırakalı 8 yıl oldu hala acıyor yaralar...
Böyle adamlar Hagi'nin adını agızlarına aldıkları zaman destur çekmeli....
Alex de çok iyi futbolcu ama Hagi ya Hagi.....
Ben gerçekleri görebiliyorum gözlüğe gerek yok! ama senin gibiler anca pohpoh tozpempe yorumlar azcıkda eksiklerimizi görün artık! biz barcelona değiliz ardada messi değil sabride dani alves değil! bilmem anlatabildimmi?
Ya bırak allasen size cenaydının başkan olması gerek çoluk çocuk muhabbeti yapıyosun colloccini emana olmadığı için kaybetmişiz bırak bu işleri
geçen sene adnan polat başkandıda ne olduligi 5. bitirdik!
geçen sene adnan polat başkandıda ne olduligi 5. bitirdik!
Hagi bir ortasaha oyuncusu alex ise bir forvet ..
buffon
d.alves
a.cole
ferdinand
terry
lassana diarra
gerrard
messi
kaka
ronaldo
ibrahimovic (eto'o)
Bu kadroyu kurana kadar her takımın transfere ihtiyacı vardır sanırım![]()
senin derdini anladııııııııım oh be hocam söylesene şunu baştan
çaktırmadan provakasyon hea bıraaaak bu işleri bıraak ondan öncede şampiyon olduk yavru onuda söylesene sen kanatlısın ahada buraya yazıyorum
İNADINA ADNAN POLAT
Valla bugün stoper, sağbek, önlibero eksik deniyor... O bölgelere transferler yapılınca bu sefer başka bölgeler eksik olacak mesela Sol Kanat, Forvet,Sol bek onlarıda aldın Sağ kanat, Kaleci, 10 numaraBazı taraftarlarımız transfere doymuyor nedense... Hangi şartlarda yaptığın kaç para verdiğinin bir önemi yok. Transfer yapta nasıl yaparsan yap!!!
Olur mu hocam Fabregas lazım olur sonra Vela lazım olur sonra kaleye daha genç bir isim aranır varda var bu kadro bizde olsun abartmıyorum sene sonuna kadar 1-2 eksik bölge çıkartır bizim taraftar var o kapasite![]()
Sevgili Tamer Büyük Attığın pm mesajı aynen sana iade ediyorum seni tanıdık sağolasın