TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Ne transfer sevdalısıymışsınız .....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Bence hep biz taraftarlar hem de Futbolcularımız için iyi oldu.Çünkü hepimizin aklı bir karış yukardaydı:)

Mücadele ettiyse takımım ,gol amak için elinden geleni yapıp formasının hakkını verdiyse benim için sorun yok...

Bence de iyi oldu. Ne diyorduk Rijkaard ilk geldiğinde :Sabır !

"Rijkaard ilk başlarda GS ile kötü sonuçlar alabilir fakat daha sonra sabredersek eğer iyi olacağız".

Ama biz bunu ilk baştan istedik GS'nin şu anki performansıyla. Ve tabi ki yine söylüyorum kanarya türünün haksız maç kazanma geleneği var. Onunla psikolojik savaşa girme durumu çok yanlış ! Gol rekoru kırmalıyız, her maçta 3 fark ! yanlış ...

Biz işimize bakmalıyız ki bence bu akşam GS iyi oynadı. İlk yarı seyrettiğim GS şu ana kadarki en iyi GS idi.Açıkçası ben "canları sağolsun" dedim. Mücadele etmişler,istemişler, iyi oynamışlar da hatta... bir "kötü" denilebilecek gole puan kaybı yaşamışız...

Moral bozukluğuna gerek yok.Güveniyorum bu takıma....

Hagi bu memlekette o kadar cok can yaktı ki futbolu bırakalı 8 yıl oldu hala acıyor yaralar...

Böyle adamlar Hagi'nin adını agızlarına aldıkları zaman destur çekmeli....

Alex de çok iyi futbolcu ama Hagi ya Hagi.....

Hagi Türk futbolunun efsanesidir.

Alex ise sadece Fenerbahçe'nin efsanesidir.

Çok ayrı insanlar. Ama kabul ediyorum ki Alex'te Hagi'den sonra gelen en değerli oyuncu.

Ama dediğim gibi HAGİ Türk futbolunun efsanesidir. Çünkü tüm Türk halkını gururlandıracak başarılara imza attı. Ama Alex sadece Fenerbahçelilerin gururlandığı başarıların içinde var.

Ben gerçekleri görebiliyorum gözlüğe gerek yok! ama senin gibiler anca pohpoh tozpempe yorumlar azcıkda eksiklerimizi görün artık! biz barcelona değiliz ardada messi değil sabride dani alves değil! bilmem anlatabildimmi?

Pohpolayan kim yaw.Diyoruz ki boş alan bulduğumuzda değerlendirmeliydik.Kötü oynayan oyuncularımız vardı.Defans kötü diyordunuz bugün adam gibi bir pozisyon vermedik.İlk yarı yaptığımız temponun hakkını alamadık.2 fark yapsaydık inanın 3-4 olurdu maç

Hagi bir ortasaha oyuncusu alex ise bir forvet ..

Ya bırak allasen size cenaydının başkan olması gerek çoluk çocuk muhabbeti yapıyosun colloccini emana olmadığı için kaybetmişiz bırak bu işleri

geçen sene adnan polat başkandıda ne oldu;) ligi 5. bitirdik!

Ne transfer sevdalısıymışsınız .....

Valla bugün stoper, sağbek, önlibero eksik deniyor... O bölgelere transferler yapılınca bu sefer başka bölgeler eksik olacak mesela Sol Kanat, Forvet,Sol bek onlarıda aldın Sağ kanat, Kaleci, 10 numara :) Bazı taraftarlarımız transfere doymuyor nedense... Hangi şartlarda yaptığın kaç para verdiğinin bir önemi yok. Transfer yapta nasıl yaparsan yap!!!

senin derdini anladııııııııım oh be hocam söylesene şunu baştan :D

çaktırmadan provakasyon hea bıraaaak bu işleri bıraak ondan öncede şampiyon olduk yavru onuda söylesene sen kanatlısın ahada buraya yazıyorum

İNADINA ADNAN POLAT

buffon

d.alves

a.cole

ferdinand

terry (puyol)

lassana diarra (xabi alanso)

gerrard

messi

kaka

ronaldo

ibrahimovic (eto'o)

Bu kadroyu kurana kadar her takımın transfere ihtiyacı vardır sanırım :D

Ondan önceki senede başkandı ve 6 puan farkla şampiyon olduk ;) Geçen yılda takım çok kötü futbol oynamıyordu özellikle avrupa'da tamam yönetim hata yapmıştır.. Ama transfer'de değil T.D seçimlerinde!!! Ayrıca biz Adnan Polat hata yapmadı demedik ama bugün Colloccini,Emana hayalleri bile kurabiliyorsan Ali Sami Yen'de Elano'yu Keita'yı Kewell'ı Baros'u izleyebiliyrsan bunlar Adnan Polat'ın Sayesindedir!!! Yiğidi öldür ama hakkını teslim et ;)

ya dostlarım her işte bir hayır vardır.

son topları iyi kullanamadık,kaleci ve defansları çok uzun olmasına rağmen sürekli hava topu attık.

topal hala topu dürtmeden ve hızlı bir şekilde dikine oynayamıyor bence yana,sağa,sola pas takımında hızını kesiyor.

yinede mücadelemiz güzeldi.girdğimiz pozisyonlardan birisi gol olsa burda başka şeyleri konuşuyor olabilirdik.

takımımız kazanırkende söylüyorduk hep beraber, eksiklerimiz vardı mutlaka ki olacaktır ama zamanla bunları da aşacağız.

karamsar olmaya yada hemen transfer konuşmaya gerek yok sadece destek olalım yeter :)

buffon

d.alves

a.cole

ferdinand

terry

lassana diarra

gerrard

messi

kaka

ronaldo

ibrahimovic (eto'o)

Bu kadroyu kurana kadar her takımın transfere ihtiyacı vardır sanırım :D

Olur mu hocam Fabregas lazım olur sonra Vela lazım olur sonra kaleye daha genç bir isim aranır varda var bu kadro bizde olsun abartmıyorum sene sonuna kadar 1-2 eksik bölge çıkartır bizim taraftar var o kapasite :D

Bir beraberlik aldık diye de abartmaya gerek yok.

Zaten maçın hakkı bu değildi.

senin derdini anladııııııııım oh be hocam söylesene şunu baştan :D

çaktırmadan provakasyon hea bıraaaak bu işleri bıraak ondan öncede şampiyon olduk yavru onuda söylesene sen kanatlısın ahada buraya yazıyorum

İNADINA ADNAN POLAT

Düzgün yorum yaz benim ağzımı bozdurma!!! ne provakasyonu? ne kanatlısı?

Sevgili Tamer Büyük Attığın pm mesajı aynen sana iade ediyorum seni tanıdık sağolasın

Valla bugün stoper, sağbek, önlibero eksik deniyor... O bölgelere transferler yapılınca bu sefer başka bölgeler eksik olacak mesela Sol Kanat, Forvet,Sol bek onlarıda aldın Sağ kanat, Kaleci, 10 numara :) Bazı taraftarlarımız transfere doymuyor nedense... Hangi şartlarda yaptığın kaç para verdiğinin bir önemi yok. Transfer yapta nasıl yaparsan yap!!!

Aynen öyle...

Bazen keşke UEFA'yı almasaydık diyorum o kadar çok tarafar profili değişti ki 2000'den sonra.Bunu stadlarda ve forumda oldukça görüyorum... Uefa'dan önce yenilsede yensede böyle şu transfer yapılsın buraya yapılsın demezdi kimse. Oyuncularımıza güvenirdik ve onu hissettirirdik...

Canları sağolsun der gelecek maçta aynı heyecanla ASY'e koşardık...İster şampiyon olunmuş olmamış farketmezdi ki...

Olur mu hocam Fabregas lazım olur sonra Vela lazım olur sonra kaleye daha genç bir isim aranır varda var bu kadro bizde olsun abartmıyorum sene sonuna kadar 1-2 eksik bölge çıkartır bizim taraftar var o kapasite :D

Haklısın renktaş.

Bazı kişiler herhalde İnamato'lu, Ali Lukunlu'lu döneme dönmek istiyor. Seneler sonra bu kadar etkili transferler yapmış yönetim, hala daha bunlara burun kıvıranlar var.

Bundan daha kötü sonuclar alacagımız maclar olucak bu takım daha yeni ve oynadıkca birbirine alısacak o yuzden bu tarz sonucları fazla abartmamak gerekir

Ayrıca su anda bizimle kıyaslanan fb'nin en az 4 senedir birlikte oynayan futbolculardan kurulu bir takım olmasına ragmen zoraki ve şansa kazanmasını saymıyorum bile

yeter ki sabredelim ve sonuclardan ders almasını bilelim

mesela bugün oynanan macta daha öncede dile getirdigim M.Topal ve M. Sarp 2'lisi yanyana oynamaz görüşü biraz daha belirgin şekilde gözüktü

2 oyuncumuzda iyi niyetli ama maalesef ne press yapıyorlar ne de olumlu top kullanabiliyorlar defansın önünde cakılı oynuyorlar

böylece ortasaha ve forvet hatları arasında ciddi bir alanı rakibe bırakıyoruz.

Geri
Üst Alt