Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç
takıldığım sitelerden birinde dangalak bi fenerli bize nasıl b.k atıcağını şaşırmış durumda ve beni bu kötü akşamda çok güldürdü.. bakın ne yazmış
gs`nin evinde kaybettiği iki puanla sezonun puan farkla ilk lideri Fenerbahce oldu. kim neyi egale etti bilmiyorum ama birisi gs, Fenerbahce`yi ezdi diyordu. bilmiyorum puan durumu ne gösteriyor şuanda.
ayrıca
vedat okyar başta olmak üzere bütün fanatik gs yazarları (nasıl yazarlık yapıyorlar bilmem) cüneyt çakır`a maç öncesinde sallıyorlardı. evet haklı çıktılar lakin bundan karlı çıkan zararlı çıkacak dedikleri gs oldu.
ümit karan`a faul yapıldığı pozisyonda avantaja bırakmayarak eskişehir`in olası bir golünü 7!
vedat okyarve diğerleri ne diyecek bilmiyorum. gs taraftarlarını akl-ı selim olmaya davet etmek benim görevim evet. üzülüyorum Fenerbahce kelimesini duyunca kanlarının beyinlerine sıçramasına. sakinlik güzel birşeydir sevgili arkadaşlar. severim sizi ben. hadi bakalım. lideri alkışlayın. ( son iki cümle buradaki bazı gslilerin uslubu. kesinlikle benim değil).
not: aslında böyle bir konuyu açmayacaktım. ancak bazen rakibin kurallarıyla (alçakça, adice) savaşmanın yerinde olacağını düşündüm.
bu dangalak arkadaş 40 yıllık Beşiktaşlı Rahmetli
Vedat Okyar'ı GalatasarayLı yapıp üstelik yazdığını iddaa ediyo...sanırım yazıda bahsettiği kan sıçrama olayı kendisinde oluştu..Galatasaray ismini duyup...
paylaşmak istedim arkadaşlar nası insanlar bu takımın arkasında görün istedim : )))