TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Hocam bu ikiliden birinin yerinde kesinlikle Ayhan Akman oynamalı!!!

Kesinlikle ama ilk günlerdeki uyumsuzluğun yerini iyi bir uyuma bıraktığıda ortada yavaş yavaş birbirlerine uyum sağlıyorlar ;) İlk maçlarıyla Son maç arasında dağlar kadar fark var ;) Bunlarda göz ardı edilmemeli...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Birşeyi nekadar büyütürseniz o denli başınıza iş açar!Büyütmeyin şunları:D

Ikinci yarida Elano olsa idi keske...

Avrupada masabaşı sökmez çünkü :)

Son 3 lig maçında 3 puanı hep kötü futbol oynarak almıştık, bugün ise iyi oynadık fakat sonuca gidemedik.

Kadıköy'de ki maçtan sonra puan farkı 5 olur. Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Trabzon maçlarında puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Antu'lu birine nickini çaldırdın sanırım. Diğer adminler bence bir an önce işe el koymalı.:063:

takıldığım sitelerden birinde dangalak bi fenerli bize nasıl b.k atıcağını şaşırmış durumda ve beni bu kötü akşamda çok güldürdü.. bakın ne yazmış :D

gs`nin evinde kaybettiği iki puanla sezonun puan farkla ilk lideri Fenerbahce oldu. kim neyi egale etti bilmiyorum ama birisi gs, Fenerbahce`yi ezdi diyordu. bilmiyorum puan durumu ne gösteriyor şuanda.

ayrıca vedat okyar başta olmak üzere bütün fanatik gs yazarları (nasıl yazarlık yapıyorlar bilmem) cüneyt çakır`a maç öncesinde sallıyorlardı. evet haklı çıktılar lakin bundan karlı çıkan zararlı çıkacak dedikleri gs oldu.

ümit karan`a faul yapıldığı pozisyonda avantaja bırakmayarak eskişehir`in olası bir golünü 7! vedat okyarve diğerleri ne diyecek bilmiyorum. gs taraftarlarını akl-ı selim olmaya davet etmek benim görevim evet. üzülüyorum Fenerbahce kelimesini duyunca kanlarının beyinlerine sıçramasına. sakinlik güzel birşeydir sevgili arkadaşlar. severim sizi ben. hadi bakalım. lideri alkışlayın. ( son iki cümle buradaki bazı gslilerin uslubu. kesinlikle benim değil).

not: aslında böyle bir konuyu açmayacaktım. ancak bazen rakibin kurallarıyla (alçakça, adice) savaşmanın yerinde olacağını düşündüm.

bu dangalak arkadaş 40 yıllık Beşiktaşlı Rahmetli Vedat Okyar'ı GalatasarayLı yapıp üstelik yazdığını iddaa ediyo...sanırım yazıda bahsettiği kan sıçrama olayı kendisinde oluştu..Galatasaray ismini duyup...

paylaşmak istedim arkadaşlar nası insanlar bu takımın arkasında görün istedim : )))

Fener bütün maçlarında Takır takır oynuyor ya son 4-5 maçı son dakikalarda kazanmadı zaten zorluda geçmedi Fener'in puan kaybedeceği 2 takım var Trabzon ve Beşiktaş diğer takımlar zorlayamaz bunlarıda geçerse 34'de 33 yapar bir tek bize ASY'de kaybeder :)

Ne oynuyor ya konusturma beni simdi fenerin sezon basından beri bütün maclarını izliyorum . Tamamen şansa gidiyorlar kazandıkları bütün maclardan malumda ayrılabilir fener bugün 7'de 0 da yapabilirdi , hatta siona bile elenebilirdi . ASY'de bizi de yenebilirler o da ayrı bir mesele 2000'de tek kale mac oynadık johnson freekickten attı 1-0 aldılar 90 dakika kalemize gelemediler . O yüzden su su yener bu bunu yener demektense , herhaftanın heycanını cıkarmak gerek her takım her takıma puan kaybedebilir .

Kesinlikle ama ilk günlerdeki uyumsuzluğun yerini iyi bir uyuma bıraktığıda ortada yavaş yavaş birbirlerine uyum sağlıyorlar ;) İlk maçlarıyla Son maç arasında dağlar kadar fark var ;) Bunlarda göz ardı edilmemeli...

Hocam haklısın ama son 20dkda Rijkaard oyuna Ayhan ı alsaydı toplar şişirilmezdi,ayağa isabetli oynanırdı.Sonuçta Mustafa ve Mehmet in araya pas atma yetenekleri Ayhan kadar yok!

Hocam bu ikiliden birinin yerinde kesinlikle Ayhan Akman oynamalı!!!

Bende sana katılıyorum hücüm bölgesine top taşıyamıyor bu ikili...

Ama Mehmet Topal ve Sarp 'a yapılan eleştirileri de cok acımasız buluyorum..

Gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar ama daha fazla zamanla bu ikiliyi de kadrolarımıza yazıcaz...Çünkü onların futbolları da değişiyor ...Eski maçlarda Topal defansa gömülürdü bugun daha çok öne çıkıp pas atmaya şut çekmeye başladı ...

Sinan'a, Ziya'ya, Serhat'a,Rıdvan'a, Güntekin'e (özellikle Güntekine ki s0n 3 maçta 15 tane net pozisyon verip çoğu golümüzü şansla attığımızı söyledi) Allah belanızı versin diyeceğim ama...burada da elinde baltayla bekleyen bir yığın futbol cahili varmış.

Daha ilk kaybımız ya siz her maçı kazanacağımızı mı sanıyordunuz.Anlamak mümkün değil. Bu maça bakarak takımı asıp kesmenin ne manası var. Bugün takım özellikle ilk yarıda gayet başarılı oynadı.İyi top çevirdik.Golü yiyene kadar aklı başında futbol oynadık. Hiç doldur boşalt olmadı.Maç boyunca da 5-6 tane rahat gol olabilecek pozisyonumuz vardı.Kaldı ki rakibimize karşı son maçlardaki defans hatalarını yapmadık ve çapıp giren top dışında 1-2 cılız atakları vardı. Bence bizim oyunumuzu bozan Servet gereksizce uzun pas atma arzusuydu. Attığı her top rakibe gitti. Servet artık sadece stoper mevkiinde başarılı olduğunu kabul etmeli. Çünkü oyunu girmeye çalıştığında tam bir kazma görüntüsü veriyor. Oysa kendi işinde oldukça başarılı. Aslında Servetin bu top şişirmelerinin sebeplerinden biri de Rijkaardında bahsttiği gibi organizasyonu bozmadan oynamaya çalışan takımı taraftarın anlamamasıydı. Çünkü 75 ten sonra ayağa paslarla çıkmaya çalışan takımı ıslıklamaya başladılar. Futbolcuları telaşlandırdılar.Özellikle Topal ile pas yapmaya çalıştık ancakne yazıkki o da istenen seviyede değildi. O bölgede oynayan ve pas dağıtımını üstlenen adamın oyunu çok iyi okuyabilmesi ve daha top kendine gelmeden nereye atacağını bilmesi gerekir. Topal bunları yapamadığı gibi top kaybından korkarak çoğu topu Servete attı. O da topu rakip bölgeye savunmanın ortasına doğu şişirince son dakikalarda çok gereksiz top kayıpları oldu.

Arda ise çok istekli ama çok etkisizdi.Adam ekarte etmekten başka pek birşey yapamadı.Eğer Arda bugünkü gibi oynamaya devam ederse Messiyle değil Hasan Şaşla kıyaslanır.Bugün suratının hep asık olduğunu farkettim.Umarım toparlanır bir an evvel.

Sarp topsuz oyunda topla olduğundan daha iyi.

Nonda Baros meselesine gelince..Geçen hafta ilk 11 başlayıp dökülen bir Baros, sonradan girip maçı alan bir Nonda vardı.Maç öncesi kime sorsan Nondayla başlamalı derdi.Çünkü formda olan oydu.Doğrusunu yaptı.Maça Barosla başlasa ve yine bu sonucu almış olsak kim bilir burada neler denirdi. Amamaç sonunda sıkışan oyunda diri bir Nonda iş yapardı.Çıkarmayabilirdi Nondayı.Ama Baros ayağını yere vurmayıp topa vursa gol de olabilirdi. Yani olmayan şeyler üzerinden senaryolar yazmak çok kolay.

Elanonun da artık takıma monte edilmesi lazım ki ben Graz maçında ona ona şans vereceğini düşünüyorum.

Bu maç nazarımız olsun.Umarım seri galibiyetlere önümüzdeki ilk maçtan itibaren yeniden başlarız.

Bakın Daum öyle bir dahi!!! teknik direktördür ki,tarihinin en iyi kadrosunda(Appiah,Anelka,Alex,Tuncay...)ne Uefa da ne de ligde elle tutulur bir başarı gösteremeyip kovulmuştur!!!

Fenerin hiçbir oyun düzeni ve sistemi yok!!!Twente gibi orta halli sistem takımı geldi Kadıköy de yendi feneri!

Galatasaray'ın yıllarca Kadıköy'de Fener'i yenememesinin sebebi Aşırı Baskıdır!!! Özellikle yerli oyuncular çok baskı altında kalıyorlar bunu Hasan Şaş'ta geçen bahsetti inanılmaz baskı altında çıkıyorduk maçlara diye!! Yabancı oyuncuların bu yıl çok olması bu baskıyı az hissedeceğimiz düşüncesini uyandırıyor bende birde 3-1lik bir pana galibiyeti var. Onların taraftarıda ateşli taraftar oda umut veriyor bana!!!

Benim tek anlamadığım şey Elano dururken Aydın niye girer ya.

Fb bir bok oynamazken, onların gerisinde olmamız fena koydu.

Ayrıca bu akşam itibariyle Güntekin Onay da bitmiştir.

Galatasaray'ın yıllarca Kadıköy'de Fener'i yenememesinin sebebi Aşırı Baskıdır!!! Özellikle yerli oyuncular çok baskı altında kalıyorlar bunu Hasan Şaş'ta geçen bahsetti inanılmaz baskı altında çıkıyorduk maçlara diye!! Yabancı oyuncuların bu yıl çok olması bu baskıyı az hissedeceğimiz düşüncesini uyandırıyor bende birde 3-1lik bir pana galibiyeti var. Onların taraftarıda ateşli taraftar oda umut veriyor bana!!!

Sonuçta bu baskı Fenerli futbolcudada var.Bence sorun Feneri bazı kesimin gözünde çok büyütmesi!

Ne oynuyor ya konusturma beni simdi fenerin sezon basından beri bütün maclarını izliyorum . Tamamen şansa gidiyorlar kazandıkları bütün maclardan malumda ayrılabilir fener bugün 7'de 0 da yapabilirdi , hatta siona bile elenebilirdi . ASY'de bizi de yenebilirler o da ayrı bir mesele 2000'de tek kale mac oynadık johnson freekickten attı 1-0 aldılar 90 dakika kalemize gelemediler . O yüzden su su yener bu bunu yener demektense , herhaftanın heycanını cıkarmak gerek her takım her takıma puan kaybedebilir .

yaw renkdaşlar ilk yarının bitmesine 10 hafta var ve fener 9 maç yapacak ankarasporun durumu belli olmadığı için.Ben iddaa ediyorum fener bu 9 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alacak en azından.Bizim aslanlara düşen görev bu puan kayıpları mutlak suretle değerlendirmektir

Benim tek anlamadığım şey Elano dururken Aydın niye girer ya.

Fb bir bok oynamazken, onların gerisinde olmamız fena koydu.

Ayrıca bu akşam itibariyle Güntekin Onay da bitmiştir.

Niye izliyorsun ki onları senden daha iyi mi biliyorlar futbolu izle macını kapat tv'yi ya bunlarla vaktinizi öldürmeyin . Aydın konusuna gelincede farklı bir konu bence . Rahat ol elano olması gerektigi zaman da sahada olucak gerekli cevabı vericek anladın sen ;)

Ntvspor da Feneri en objektif yorumlayan tek adam Sergen Yalçın'dır!Diğerleri benim gözümdede sıfırdır,protesto ediyorum izlemicem artık Ntv grubunun yayınlarını!!!

Rijkaard la alakalı bir eleştirim var,Nonda-Baros değişikliğinden ziyade çift forvete dönseydi keşke!

ben orda arkadaşı eleştirdim Beşiktaş ve Trabzon'a karşı puan kaybetmeşsini bekliyeceğiz dedi ya bende onu eleştirdim senin mesajına destekti yani... Yoksa maçlarını izleyen biri iyi oynadığından bahsedemez bunu çoğu fenerlide söylüyor kaldıki ben 4-5 maçını son dakikalarda kazandığını ima etmişim ;);)

Bir Angut daha :)

ARKADAŞLAR 45 YIL ÖNCEDE BU REKORU BİZ KIRMIŞIZ ŞİMDİDE...ESES SİZİ SAHADAN SİLDİ..DAHA NEYİ KONUŞUYOSUNUZ...BİZ BULUYOZ MAÇTA 10 NET POZİSYON SİZ BULUYOSUNUZ 2 NET POZİSYON...RAKİP AZICIK GÜÇLÜ OLUNCA KEL GÖZÜKTÜ ZUHAHAHAHAHA

Sonuçta bu baskı Fenerli futbolcudada var.Bence sorun Feneri bazı kesimin gözünde çok büyütmesi!

Fener bizi yenerek nirvanaya ulaşığı için bizim maça çok asılıyorlar....

Onlar için dünyadaki tek rakip biziz...

Hiçbir avrupa kupası olmaması ,avrupada başarılı olmadığı içinde o maçlarda ölümüne oynuyorlar...Çünkü sadece o şekilde başarılı olduklarına inanıyorlar ...

bizle uğraşcaklarına gruptan cıkmak için kafa patlasalar daha iyi olur ...

Geri
Üst Alt