TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Hocam iyide kasımpaşa'da 1-0'a razıydı,Ankaraspor'da 0-0'a razıydı bu maçlarda da oyun o skorlardayken bu değişiklikler oldu ama Nonda çıkıp 3 gol atınca 2 atınca Rijkaard'ın değişiklikleri tuttu oluyor...Gol gelmeyince Rijkaard bu işi bilmiyor oluyor..Senin için demiyorum bugün bir kaç kanal gezdimde Sinan Paşa, Ziya Aga, Rıdvan falan hep bu çift forvetten bahsettiler futbolu çok biliyorlar ya nerdeler maçtan önce nerdeler 3-4 maçtır bu değişiklikler maç hep berabere falan giderken yapıyordu ozmnlar niye çıkıp konuşmadılar Rıdvan bey çok iyi bilseydi bu işleri orada konuşmazdı en azından bir Anadolu takımında konuşuyor olurdu...En sinir olduğum şeydir... Maç sonunda teknik direktörün tercihlerini eleştirmek...Hele bunu yapanlar başarısızlıkla takımlarından kovulmuş eski t.dlerse...

İsmi geçen kişiler Tv önüne çıktıkları sürece o programları izlemicem zaten.Ama seninde aklına gelmiştir öylede yapabilir miydi acaba diye.Bende onu paylaştım renkdaş.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Avrupalı kardeşlerimizin deyimiyle "Gala" bugün gerçekten güzel top oynadı... Sadece golü bulamadık... Baros başlasa Nonda ikinci yarı girse daha iyi.. Bence Rijkaard bunu denedi bugün ve bundan sonra hep Baros'la başlıyıcağına şüphem yok... Baros'un darmadağın ettiği defansa Nonda'yı sokup işi bitirir.

kuşlara 10 kişi hücum eden bize 10 artı bir kapanıyor :)

Bu dediğini bende düşündüm. Bu yaptığın değişikliğin açıkçası Topal-Baros değişikliğinden farkı yok.

Eğer Arda sola giderde Ayhan top dağıtımını yaparsa bu sefer hücuma daha çok ağırlık vermek zorunda kalacak ve Sarp orada tek kalacak mecburen. Bu da kapanmış bir Es-Es karşısında orta sahayı çabuk geçmelerine yardım olacaktı.

Bunları da göz önüne almak lazım. Ayhan henüz fizik olarak ne durumda olduğunu bilinmiyorken git gel yapabilecek bir yük emanet edilemezdi ona. Hele ki böyle diri bir takım karşısında.

Strum graz maçında ayhanı ilk 11 oynatıp maç kondisyonunu kazandırmamız lazım ve linderothu da kadroya alıp en azından 30 dakika oynatmalıyız skoru sağladıktan sonra.Strum graz maçı bu iki adamımızın hazırlanması açısından güzel bir fırsat olabilir

Strum graz maçında ayhanı ilk 11 oynatıp maç kondisyonunu kazandırmamız lazım ve linderothu da kadroya alıp en azından 30 dakika oynatmalıyız skoru sağladıktan sonra.Strum graz maçı bu iki adamımızın hazırlanması açısından güzel bir fırsat olabilir

Ayhan zaten kesinlikle 11'de başlayacaktır o maçta.

Bu dediğini bende düşündüm. Bu yaptığın değişikliğin açıkçası Topal-Baros değişikliğinden farkı yok.

Eğer Arda sola giderde Ayhan top dağıtımını yaparsa bu sefer hücuma daha çok ağırlık vermek zorunda kalacak ve Sarp orada tek kalacak mecburen. Bu da kapanmış bir Es-Es karşısında orta sahayı çabuk geçmelerine yardım olacaktı.

Bunları da göz önüne almak lazım. Ayhan henüz fizik olarak ne durumda olduğunu bilinmiyorken git gel yapabilecek bir yük emanet edilemezdi ona. Hele ki böyle diri bir takım karşısında.

O zaman Elano alınabilirdi.Bakın öncelikle 3 puan için elimdeki 1 puanı riske edebilirim diyemezsek busene belki çok az mağlubiyet alırız ama 6 nın üzerinde beraberliğimiz olur.Bu sistemde mağlubiyetten çok fazla bir farkı yok beraberliğin!İkili averajın iyi değilse 2 puanlık farkta üsteki rakibinin yenilmesini beklediğini düşünürsek düşüncemi destekliyor bu durum.

İsmi geçen kişiler Tv önüne çıktıkları sürece o programları izlemicem zaten.Ama seninde aklına gelmiştir öylede yapabilir miydi acaba diye.Bende onu paylaştım renkdaş.

tabiki aklınıza gelebilir benim aklıma daha çok şu geldi oyunun son 15-20 dakikasını ilerde geçiren Servet'in yerine Elano hücumda daha verimli olabilirdi :D Onun dışında Çift forvete bende karşıyım ;)

üf cokta tın kıytırık lig macı rijkaardın ve futbolcuların canı saolsun :)

herzaman kazanırsak ne anlamı kalır arada bi durmak lazım.

lig için şüphem yok. benim aklımda bir tek avrupa var orda iyi işler yaptıkmı gercek benligimize ulaşıyoruz.

tabiki aklınıza gelebilir benim aklıma daha çok şu geldi oyunun son 15-20 dakikasını ilerde geçiren Servet'in yerine Elano hücumda daha verimli olabilirdi :D Onun dışında Çift forvete bende karşıyım ;)

Kesinlikle:D

O zaman Elano alınabilirdi.Bakın öncelikle 3 puan için elimdeki 1 puanı riske edebilirim diyemezsek busene belki çok az mağlubiyet alırız ama 6 nın üzerinde beraberliğimiz olur.Bu sistemde mağlubiyetten çok fazla bir farkı yok beraberliğin!İkili averajın iyi değilse 2 puanlık farkta üsteki rakibinin yenilmesini beklediğini düşünürsek düşüncemi destekliyor bu durum.

Elano'yu neden almadı bilmiyorum.

Aydın doğru tercihti çünkü yıpratılan sol beklerine karşı hızlı ve çabuk bir adam sahada olursa iyi pozisyonlar bulunabilirdi. Belki düşündüğü olmadı ama gidiş yolu doğruydu.

Elano'yu almama sebebi de Arda'nın maçtaki performansından memnun olmasından kaynaklanıyor olabilir.

bişey söylicem bi arkadaşım Linderoth dedi ordan aklıma geldi..tek dileğim şu Linderoth'un kesin olarak iyileşmesi...Ayhanla beraber çok iyi ikili olacaklarından hiç şüphem yok...çünki Mustafa Sarp Ve Mehmet Topal topu ayaklarına aldıklarında ne yapacaklarını şaşırıyolar...buda atak geliştirirken zaman kaybettiriyo...Ayhan ve Linderoth ne yaptığını bilen iki sağlam orta saha ile bu takım dahada coşar...

İkinci yarı berbat oynadık. Takımı tanıyamadım, oyuna kurtarıcı olarak Aydın girince de tamam dedim bu maç böyle biter.Keita şova kaçmasa alırdık maçı. Neyse sağlık olsun, alt tarafı bir maç.

yedekteki adamlara bakın

Ayhan

Aydın

Linderoth

Baros

Elano

Barış

bunlardan as oğlu as takım kurulur... Frank üstad bilir işini... bugün gayet güzel oynadı takım paslaşmalardan keyif aldım, bu kadroyu gitgide güçlendiricektir Frank baba...

bugün golü bulamadık, 7 maçta 1 beraberlik... fenere bakmayın, bir halt oynamadan kazanıyorlar, elbet biri meydana çıkaracak ne halt olduklarını...

Aynı şeyi düşünüyorum. Hatta isyan olarak bir Fenerli arkadaşıma da bu yazdığını aynen söyledim. Çok biliyordu niye başarılı olamadı.

Rijkaard bilmiyorda bu adam biliyor. Pehh..

Ben "bağırdı durdu" derken onu savunmadım. Sadece bu laf ondan çıktı demek istedim.

Sözüm kesinlikle sana değil üstüne alınma sakın...

Ben rıdvan 'ın yorumlarından hoşlanmam yıllardır...Bu sene belaltı vurmaya başladı cok sıkıcı .Nonda birinci forvet olmalı ,Rijkaard'ın tercihleri v.s...

Rijkaard'ı eleştirmek Rıdvan'a düşmez...Gerçi bu memlekette Rijkaard'ı eleştirmek kimseye düşmez ya.Ben Rıdvan'ın 4-3-3 sistemini bildiğinden de emin değilim...

Buraya yazıyorum bu GALATASARAY bu futbolla avrupayı ve turkcell süper ligi sallar,bugün birazcık becerikli olsaydık maçı ilk yarıda koparmıştık.

Hepsinin canı sağolsun,7 de 7 yapana kupa vermiyorlar.

Her maçı kazanacağız diye bir kural yok!.

Bütün oyuncularımız oynadıkları futbolla herkese gözdağı vermiştir.

Bu GALATASARAY ı izlemeye devam edin...

Renkdaşlar size bir sorum var;Elano transferini Mehmet Topal ve Mustafa Sarp tan birini kesip yerine monte etmek için yaptı Rijkaard?

Sinan'a, Ziya'ya, Serhat'a,Rıdvan'a, Güntekin'e (özellikle Güntekine ki s0n 3 maçta 15 tane net pozisyon verip çoğu golümüzü şansla attığımızı söyledi) Allah belanızı versin diyeceğim ama...burada da elinde baltayla bekleyen bir yığın futbol cahili varmış.

Güntekin'e şaşırıyorum artık. Eskiden sanki böyle değildi. Acaba diyorum Rıdvan hatrına mı bu düşmanlık?GS her kazandığında ikisinin yüzünden düşen bin parça,bu akşam yüzlerinde güller açıyordu.

Bu akşamki maç için bile "Eskişehirspor'un GS ceza sahasına geldiğinde ciddi atakları vardı" ve "GS uzay takımı ilan edildi aslında bugün olmadığını farkettik. Zaten her maç pozisyon veriyorlardı, bu akşam takke düştü kel göründü".... tarzında artık rengini ve düşmanlığını belli eden açıklamalarını hayretler içerisinde izliyorum.Sen hiç mi görmüyorsun GS'nin güzel yönlerini be (Gül)tekin !Eksik yönlerini söyle eleştir de güzel yönleri yok mu bu takımın? Bu akşamki istek ve mücadeleyi görmüyorsun da deve kuşu triplerine neden giriyorsun?

Ayrıca, Rijkaard'ın ilk geldiği günden itibaren "sabredelim" mantalitesinde olup da bu mantaliteden bir anda çıkıp takımı yerin dibine sokma girişimleri beni Güntekin kadar şaşırtıyor.

ilaç : SABIR !

Sözüm kesinlikle sana değil üstüne alınma sakın...

Ben rıdvan 'ın yorumlarından hoşlanmam yıllardır...Bu sene belaltı vurmaya başladı cok sıkıcı .Nonda birinci forvet olmalı ,Rijkaard'ın tercihleri v.s...

Rijkaard'ı eleştirmek Rıdvan'a düşmez...Gerçi bu memlekette Rijkaard'ı eleştirmek kimseye düşmez ya.Ben Rıdvan'ın 4-3-3 sistemini bildiğinden de emin değilim...

Bence Rijkaard'ın oynatmak istediğini bilen bir Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke'dir diye düşünüyorum.

Onlar'da yeni çağın yani Total Futbol çağının yorumcuları oldukları içn.:)

Geri
Üst Alt