Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.981
- 10.239
- 2.168
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç
İsmi geçen kişiler Tv önüne çıktıkları sürece o programları izlemicem zaten.Ama seninde aklına gelmiştir öylede yapabilir miydi acaba diye.Bende onu paylaştım renkdaş.
Hocam iyide kasımpaşa'da 1-0'a razıydı,Ankaraspor'da 0-0'a razıydı bu maçlarda da oyun o skorlardayken bu değişiklikler oldu ama Nonda çıkıp 3 gol atınca 2 atınca Rijkaard'ın değişiklikleri tuttu oluyor...Gol gelmeyince Rijkaard bu işi bilmiyor oluyor..Senin için demiyorum bugün bir kaç kanal gezdimde Sinan Paşa, Ziya Aga, Rıdvan falan hep bu çift forvetten bahsettiler futbolu çok biliyorlar ya nerdeler maçtan önce nerdeler 3-4 maçtır bu değişiklikler maç hep berabere falan giderken yapıyordu ozmnlar niye çıkıp konuşmadılar Rıdvan bey çok iyi bilseydi bu işleri orada konuşmazdı en azından bir Anadolu takımında konuşuyor olurdu...En sinir olduğum şeydir... Maç sonunda teknik direktörün tercihlerini eleştirmek...Hele bunu yapanlar başarısızlıkla takımlarından kovulmuş eski t.dlerse...
İsmi geçen kişiler Tv önüne çıktıkları sürece o programları izlemicem zaten.Ama seninde aklına gelmiştir öylede yapabilir miydi acaba diye.Bende onu paylaştım renkdaş.