TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

M.Sarp, M.Topal'dan daha verimli oynuyor. Topal'ın yerine çok koşan ve top dağıtan birinin oynaması lazım. Ayhan gibi,Linderoth gibi. Ayrıca Baros 11de başlamalı kesinlikle. Savunmayı çok fazla yıpratıyor çünkü. Sonra Nonda girsin bitirsin işi. Hepsi bu.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

yedekteki adamlara bakın

Ayhan

Aydın

Linderoth

Baros

Elano

Barış

bunlardan as oğlu as takım kurulur... Frank üstad bilir işini... bugün gayet güzel oynadı takım paslaşmalardan keyif aldım, bu kadroyu gitgide güçlendiricektir Frank baba...

bugün golü bulamadık, 7 maçta 1 beraberlik... fenere bakmayın, bir halt oynamadan kazanıyorlar, elbet biri meydana çıkaracak ne halt olduklarını...

Rijkard barışa da ara sıra şans versin artık yaaaa.Bu çocuğu unuttu resmen.Strum graz maçına ayhan-barış ikilisiyle çıksın birde böyle denesin.M.sarp'ı dinlendirmek amaçlı tribüne yollasın m.topalla linderoth da yedekte olsun

Renkdaşlar size bir sorum var;Elano transferini Mehmet Topal ve Mustafa Sarp tan birini kesip yerine monte etmek için yaptı Rijkaard?

Hayır, Rijkaard'ın Elano'yu almasının sebebi, Arda Turan'ın yorulduğu maçlarda alternatifinin olmamasıydı bana sorarsan.. Elano Arda'nın yedeğidir... bunu ilk alındığı zamanlardada söyledim...

Sözüm kesinlikle sana değil üstüne alınma sakın...

Ben rıdvan 'ın yorumlarından hoşlanmam yıllardır...Bu sene belaltı vurmaya başladı cok sıkıcı .Nonda birinci forvet olmalı ,Rijkaard'ın tercihleri v.s...

Rijkaard'ı eleştirmek Rıdvan'a düşmez...Gerçi bu memlekette Rijkaard'ı eleştirmek kimseye düşmez ya.Ben Rıdvan'ın 4-3-3 sistemini bildiğinden de emin değilim...

Nonda iyi oynayınca Nonda'yla başlamalı dedi geçen hafta ben ısrarla baros dedim baktı tutmadı çark etti çift forvet oynatsana diye... İllah ben demiştim diyecek ya yarın yine berabere kalınca çift forvet laflarını geveleyecek!!! Rıdvan bu yıl Herkese laf attı Galatasaray'a pek laf atamadı ya bu hafta onun şerefine yağdırıyor bombalarını :)

Arda'da ki düşüşün Ayhan'ın ya da Tobi'nin olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü kendine top orta sahadan aktarılmadı için top almak için defansa kadar geliyor. Topla istediği yerde bulaşamadığı için de çalıma ve topla çok oynamak zorunda kalıyor...

Tabi bu benim düşüncem:)

Hayır, Rijkaard'ın Elano'yu almasının sebebi, Arda Turan'ın yorulduğu maçlarda alternatifinin olmamasıydı bana sorarsan.. Elano Arda'nın yedeğidir... bunu ilk alındığı zamanlardada söyledim...

Peki Elano ya deseydik ki,sen Arda nın yedeği olacaksın bize gelirmiydi?

Bence Rijkaard'ın oynatmak istediğini bilen bir Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke'dir diye düşünüyorum.

Onlar'da yeni çağın yani Total Futbol çağının yorumcuları oldukları içn.:)

Bu konuda Ali Ece benim favorimdir. BJKlıdır ama objekif yorum yapar ve asla saçmalamaz.

Kesinlikle katılmıyorum Keita ve Kewell erken yorulan oyuncular bunların yerine Arda oynar Elano ortada oynar amacıyla alındı ama bakıldı ki Arda ortada çok iyi Elano yedek kalmaya başladı ama zamanla dediğim oturur ortada Elano Sağda Keita Solda Arda Sonradan Keita veya Arda çıkar Kewell girer duruma göre Kewell'a da ilk 11'de başlar aslında kimse kimsenin yedeği değil ;) Ama medya sırf ortamı karıştırmak için bu söylemi sıkça dile getirmeye başladı Arda'nın yedeği Elano ;)

Nonda iyi oynayınca Nonda'yla başlamalı dedi geçen hafta ben ısrarla baros dedim baktı tutmadı çark etti çift forvet oynatsana diye... İllah ben demiştim diyecek ya yarın yine berabere kalınca çift forvet laflarını geveleyecek!!! Rıdvan bu yıl Herkese laf attı Galatasaray'a pek laf atamadı ya bu hafta onun şerefine yağdırıyor bombalarını :)

Mustafa Denizli yorumcuyken tek takdir ettiğim yanı Hocanın tercihidir doğru yada yanlış demek bize düşmez ,1 hafta boyunca oyuncusuyla çalışan o derdi...

Mustafa Denizli'ye takım bulduk sıra inşallah Rıdvan'da...

Peki Elano ya deseydik ki,sen Arda nın yedeği olacaksın bize gelirmiydi?

Elano zaten Man City'nin yeni transferleri arasında kendine yer bulamayacağı için o kulüpten ayrıldı... Hughes'da pasör istemiyordu takımda... Evet Premier lig'i bıraktı ama sonuçta daha büyük bir kulüpte top koşturucak ve Rijkaard gibi birinin öğrencisi olma fırsatı, Şampiyonlar ligi fırsatı vs.vs......

Hep Arda'nın yedeği olacak diye bir kaide yok elbet, form tutar, Arda'yı keser.. hiç belli olmaz...

Ben Elano'nun çok maçını izledim, eğer bir oturursa, ön-libero - orta saha - forvet arasına ray döşer... çok iyi bir futbolcu, zaten Man City'den bu yüzden ayrıldı, yedekte oturamayacak kadar iyiydi çünkü...

Arda'da ki düşüşün Ayhan'ın ya da Tobi'nin olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü kendine top orta sahadan aktarılmadı için top almak için defansa kadar geliyor. Topla istediği yerde bulaşamadığı için de çalıma ve topla çok oynamak zorunda kalıyor...

Tabi bu benim düşüncem:)

Şu an Topal ve Sarp kendi bölgelerinde en az 5 rakip futbolcuyla boğuşuyor. İlerideki oyuncularımız geri gelmediği için bu bölgenin kontrolü iyice zorlaşıyor. İşte topu geriden sokacak oyuncu olmaz ise rakip takıma geçince sıkıntı yaşıyoruz ki Arda da geriden top alamadığı için kovalıyor ve evet yoruluyor.

Bize Ayhan gibi menteşeleri tutturacak oyuncu lazımdı belki Eleno'dan önce. Çünkü Ayhan'ın da yaşı malum artık. Ve Tobi'nin şu sakatlık durumu olduğundan sıkıntı yaşıyoruz.

Tobi uyurken bile sakatlanıyor maşallah :)

Mustafa Denizli yorumcuyken tek takdir ettiğim yanı Hocanın tercihidir doğru yada yanlış demek bize düşmez ,1 hafta boyunca oyuncusuyla çalışan o derdi...

Mustafa Denizli'ye takım bulduk sıra inşallah Rıdvan'da...

İnş bir takımın başına geçsinde göstersin marifetlerini ;) Sergende konuşup duruyordu BJK paf takımın başına geçti.. Maç istediği gibi gitmeyince hakemle tartıştı falan çıkmış birde programa diyorki oranın heyecanı farklı oluyor eee günaydınlar efenim ;)

Bu akşam Ümit Karan neden sarı kart gördü tribünden anlaşılmadı da... Ne derdi sıkıntısı varmış?

Şu an Topal ve Sarp kendi bölgelerinde en az 5 rakip futbolcuyla boğuşuyor. İlerideki oyuncularımız geri gelmediği için bu bölgenin kontrolü iyice zorlaşıyor. İşte topu geriden sokacak oyuncu olmaz ise rakip takıma geçince sıkıntı yaşıyoruz ki Arda da geriden top alamadığı için kovalıyor ve evet yoruluyor.

Bize Ayhan gibi menteşeleri tutturacak oyuncu lazımdı belki Eleno'dan önce. Çünkü Ayhan'ın da yaşı malum artık. Ve Tobi'nin şu sakatlık durumu olduğundan sıkıntı yaşıyoruz.

Tobi uyurken bile sakatlanıyor maşallah :)

Tobiasa laf yok.Son sakatlığı tamamen şanssızlık.Tek isteğimiz bomba gibi dönmesi

Bence Elano,Mustafa Sarp yada Mehmet Topal ikilisininden birinin yerinde oynaması için alındı!Fakat Elano,10 numara oynatıldı Rijkaard tarafından.

Elano gibi bir adamın var faydalanamıyorsun,bu benim kafama takıldı.Eğer bahsettiğim gibi o pozisyonda oynamak için alındıysa Elano yanlış transfer oluyor.

Geri
Üst Alt