TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Demesi ifade etmiyor uygulatması lazım yaptıysada sert dille uyarması ... Servet bunu hep yapıyor. Rj kesinlik ile söylemiştir yada uyarmıştır baktı yapmıyor istediklerini çeksin kenara adam mı yok ?

İşte sorun burda,Rijkaard %100 uyarmıştır topu şişirme vs diye ama Servetin yapısı bu.Kenara çeksin demişsin,şuan Türkiyede Serveti kesecek defans yok.Belki lugano olabilir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Sakin olmak lazım. Bunlar olacak bu maratonda. Medya herşeyi yazacak, rakipler üstümüze gelecekler. Daha 27 maç var. Bu takıma ligin en iyisi ve en iyi yerde bitirecek. Bundan şüphemiz olmasın.

Beni tek üzen ve düşündüren şey Arda'nın futbolu..Yoksa takımdan memnunum.

Hele biraz durun liderliği bir daha vermemek üzere alacağımız günlerde gelecek, rakiple dalga geçeceğimiz günlerde. Belki Haftaya belki ondanda yakın. Biz işimize bakalım!

Asaletin Yeter!!!

Ilk yari güzel bir oyun ortaya koyduk, ve nitekim önede gectik. Ikinci yari öyle sansiz bir gol yedikki takimda bocaladi. Eskisehirspor cok mu iyi oynadi? hayir ama iyi mücadele ettiler sonuna kadar savastilar tebrik ederim. onlari umarim Fener maclarindada böyle görürürüm. Antalya fenere karsi son saniyede 10 kisi hücüm ediyor, Eskisehir ligin ücüncüsü ve bize karsi son dakikalarda bile 10 kisi defanstan cikmiyor. Bu bile kimin daha fazla korku sactigini acikca ortaya koyuyor.. Bu beraberlik bizim üstümüzdeki baskiyi alacaktir. Favori olmak hicbir zaman iyi degildir. Rijkaardin dedigi gibi SABIR cok önemli futbolda.

Ben hayatimda bir takimin tüm maclarini yendigini görmedim. burada cogu renkdaslar skor taraftarligi birakmalarini rica ediyorum ve böyle bir kadronun, teknik ekibin keyfini cikarmalarini. Bazilarin galayina gelmemeleri cok önemli.

Dipnot,

Mehmet Topal nasil olurda boyle kotu futbol oynar inanamiyorum. kotu futbol oynarsin ama kotu mucadele olmaz. ben her kesilen topta Sarpi gördüm.

Saygilarla

Ayhan bu takım için çok şey ifade ediyor.Sarp-Topal ikilisinden biri Ayhan olduğunda sorun çözülecektir diye düşünüyorum.Hem defansif hem ofansif anlamda rahatlama olacaktır.Çünkü birinci bölgede yapılan hatalı paslar savunmayı zor durumda bırakıyor.O bölgede prese karşı top saklayabilip topu oyuna sokabilmek sıkıntıyı ortadan kaldırılacaktır.Şu an bu işi Ayhan iyi yapıyor.

Artık olan oldu bence bu macta bır seylerı acıkça gördük sahada birincisi ayhan olmadan ortasahada organizasyon yok mehmet topalın yerıne mustafa sarp-ayhan oynaması lazım ikincisi ise nonda cok ıyı oyuncu olabılır artık yaşı belli bir yere gelmiş bence nonda ikinci yarılarda oynması gerekir daha verimli olması için baros bu takımın ilk santraforu bence bunu kimse tartışmasın.lig uzun bir maraton kaybedilmiş bir şey yok inanıyorum şampiyon biz olacağız..

Artık olan oldu bence bu macta bır seylerı acıkça gördük sahada birincisi ayhan olmadan ortasahada organizasyon yok mehmet topalın yerıne mustafa sarp-ayhan oynaması lazım ikincisi ise nonda cok ıyı oyuncu olabılır artık yaşı belli bir yere gelmiş bence nonda ikinci yarılarda oynması gerekir daha verimli olması için baros bu takımın ilk santraforu bence bunu kimse tartışmasın.lig uzun bir maraton kaybedilmiş bir şey yok inanıyorum şampiyon biz olacağız..

İyide Nonda'yla ne alaka bence çok iyi oynadı. Onun sayesinde ilk yarı baskı kurabildik. 2. yarı temposu düştü Baros girdi. Farkettiysen Baros girdikten sonra forvet - defans arası iyiyce açıldı. Bence o dakkadan sonra beraber oynamaları lazımdı.

İyide Nonda'yla ne alaka bence çok iyi oynadı. Onun sayesinde ilk yarı baskı kurabildik. 2. yarı temposu düştü Baros girdi. Farkettiysen Baros girdikten sonra forvet - defans arası iyiyce açıldı. Bence o dakkadan sonra beraber oynamaları lazımdı.

nonda sana göre iyi oynamış bence vasattı attığı golde bırakın onuda atsın artık baros son dakikalarda girdi verimsiz oldu şöyle düşün baros çıkıp nonda girseydi daha iyi olurdu bence nondayı ben kötülemek için söylemiyorum ama adamın fizik durumu kaldırmaz bence macın sonlarını nondanın bi özelliğide kardeşim zaten tek forvet oynuyoruz adam orta sahada oynuyo defansatan top almaya geliyo sen bırak işini yap

Bencede Nonda top saklama ve oyunu kanatlara açma anlamında Baroş'tan daha verimli oluyor.Baroş ise ceza sahasında Nonda'dan daha çabuk ve defansla boğuşabilme özelliğine sahip.Yani anlayacağınız her ikisi farklı özelliklere sahip.Eğer maçta Baroş oynayacaksa oyunu rakip sahaya yıkıp orada baskı kurarak oynayabilen kadroya sahip olmanız gerekiyor ki forvetle orta saha arasında kopukluk olmasın.Bunun 1. olmazsa olması Ayhan'dır.Eğer bu şekilde oynayamıyorsanız forvet kesinlikle Nonda olmalıdır.

Maç tamamen beklentilerimin dışında geçti. İleride o dörtlüyü oynattı Rıza Hoca ve ben çok rahat goller bulacağımızı düşünüyordum ama olmadı. Uğur hücumlarda çok verimsizdi. Keza neden Nondayla başladı bilmiyorum sanırım küstürmemek adınaydı ve en önemlisi ben Mustafa Sarpı hiç beğenmedim tüm yük Topaldaydı. Kötümü oynadık hayır ama keşke kazansaydık.

Diğer yandan bugün Eskişehirli bir çocukla konuştum bizim hakkımızdı maç dedim o da Fener de hakkı olmadan kazanıyor napalım dedi. Biz kazanmamız gereken maçı kazanamıyoruz ama angutlar kötü oynayıp kazanıyorlar bana asıl koyan bu.

Dun ilk yarida cok iyi oynadik golude bulduk ama 2.yari bekledigimiz gibi gecmedi.Eskisehirin cagdisi futbolu sayesinde rakip alanda rahat pas yapamadik.Pozisyon bulamadik.Ama haftaya Fenerin puan kaybedecegini tahmin ediyorum.

Ultraslan dün gerçekten muhteşem bir iş çıkardı... Hepsinin ellerine,harcadıkları zamana sağlık...

Alpaslan Dikmen herhalde ancak bu kadar güzel anılabilirdi....

Dünkü maç unutulur ama O ortam asla unutulmaz....

İstanbul'daydım.Önce mezarlığa gittik,oradan stada geçtik.Maçı kazanmak güzel ourdu ama berabere kalma lüksümüzde olsun yani.Son yarım saat tek kale oynadık,olmadı.Sağlık olsun.

Ultraslan dün gerçekten muhteşem bir iş çıkardı... Hepsinin ellerine,harcadıkları zamana sağlık...

Alpaslan Dikmen herhalde ancak bu kadar güzel anılabilirdi....

Dünkü maç unutulur ama O ortam asla unutulmaz....

En takdir edilesi konu oydu dün gece. Keşke güzel bir galibiyet armağan edebilseydik. Barış Mançonun şarkısında gerçekten duygulandım böyle vefakar bir taraftarımız var herkese örnek olmalı.

En takdir edilesi konu oydu dün gece. Keşke güzel bir galibiyet armağan edebilseydik. Barış Mançonun şarkısında gerçekten duygulandım böyle vefakar bir taraftarımız var herkese örnek olmalı.

Ve bu güzel organizasyon basında hakettiği ilgiyi görememiş yazık...

Caner'in yerine Uğur'u tercih etmesi garip gelmiyor mu sizlere de arkadaşlar? Caner'i o kadar mı yetersiz görüyor acaba?

GS Düşmanları çok fazla maalesef bu ülkede.Beşiktaş seyircisi deli deli hareketler yapar,vay işte ne büyük seyirci derler,bizim bu organizasyonumuz kaale bile alınmaz.

Artık umursamıyorum bile bunu açıkçası. Biz kendimize yeteriz diyorum bir maçta iyi oynayıp berabere kaldık diye takımı yerin dibine sokan medyadan da hiçbirşey beklemiyorum. Bİz kendimizi biliyoruz ve Galatasaraylılığımızla takımımızla tüm camiamızla gurur duyuyoruz. Türklerin sesini Avrupa duyuruyoruz ve tüm Dünyaya Türkiye denilince akla gelen ilk takım Galatasaray oluyor.

Mesela Japonyada sanırım bir Japona Fenerbahçeyi tanıyormusunuz diye sormuşlar Galatasaraydamı oynuyor diye cevap vermiş. Bunun nice örnekleri var. Eğer bunca gurur duyulacak şeye rağmen hala bizi kötülemeye çalışıyorlarsa onlara kolay gelsin diyorum biz onlara en iyi cevabı Galatasaraylılığımızla verdik veriyoruz ve vereceğiz...

Caner'in yerine Uğur'u tercih etmesi garip gelmiyor mu sizlere de arkadaşlar? Caner'i o kadar mı yetersiz görüyor acaba?

Caner Kasımpaşa maçında hazır olmadığını gösterdi. Dün Uğur, Caner kadar sırıtmadı. Tek eksik yönü sol ayağını kullanamayıp orta açamaması oldu.

Geri
Üst Alt