TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Caner'in yerine Uğur'u tercih etmesi garip gelmiyor mu sizlere de arkadaşlar? Caner'i o kadar mı yetersiz görüyor acaba?

Eskişehirspor iyi hücum eden bir takım ve iki tane ofansiften devşirme futbolcuyla çıkmak istememiştir. Bunu Kasımpaşa maçında yaptı o da rakibin hücum gücünün zayıf olmasından dolayı bence. Caner-Uğurla Balta da Sabriyle oynar. Ama bana kalsa Topalı stopere çekseydi Baltayı yerinde oynatsaydı hücum anlamında ciddi avantaj olurdu.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Sonuçta bu organizasyonlar basın için cart için curt için yapılmıyor.

Akşam yine en krallarından yapıldı tebrik etmek lazım tüm taraftarlarımızı.

Caner Kasımpaşa maçında hazır olmadığını gösterdi. Dün Uğur, Caner kadar sırıtmadı. Tek eksik yönü sol ayağını kullanamayıp orta açamaması oldu.

Bence Uğur yüzünden soldan bir tane etkili orta gelmedi neredeyse Caner olsa çok daha etkili olurdu. Ama iki hücumcu bek olayından dolayı Uğur oynadı.

O zaman dün itibarıyle Volkan Yaman'ı aradık diyebiliriz.Keşke yapılan transferden hemen yararlanılabilse ama istediğin gibi olmayabiliyor demekki.İnşallah düzelir.Ben M.Topal'ın yerine Elano'yu oyuna alıp Arda'yı sol kanata almasını bekledim.Hoca ise Keita'yı sol kanata aldı.Adam zaten yoruldu ve üstüne basa basa da söylüyor her fırsatta sağ çizgide daha iyiyim diye.Bence buna gerek yoktu.Maç boyunca adam akıllı bir orta gelmedi sol kanattan.Hep sağ kanata yülklenildi.Onlarda Keita'ya önlem olarak kademeli defans uyguladılar.Bunlarla boğuşmak yordu tabi.İkinci yarıda da sol kanatta pek istikrarlı olamadı doğal olarak.

O zaman dün itibarıyle Volkan Yaman'ı aradık diyebiliriz.Keşke yapılan transferden hemen yararlanılabilse ama istediğin gibi olmayabiliyor demekki.İnşallah düzelir.Ben M.Topal'ın yerine Elano'yu oyuna alıp Arda'yı sol kanata almasını bekledim.Hoca ise Keita'yı sol kanata aldı.Adam zaten yoruldu ve üstüne basa basa da söylüyor her fırsatta sağ çizgide daha iyiyim diye.Bence buna gerek yoktu.Maç boyunca adam akıllı bir orta gelmedi sol kanattan.Hep sağ kanata yülklenildi.Onlarda Keita'ya önlem olarak kademeli defans uyguladılar.Bunlarla boğuşmak yordu tabi.İkinci yarıda da sol kanatta pek istikrarlı olamadı doğal olarak.

Volkan Yaman sol ayaklı olmasına rağmen Uğur Uçardan kesinlikle daha kötü oynardı. Çok ağır kalıyor ve onun da defansif özelliklerinin iyi olduğunu söyleyemeyiz. Caner zamanla takıma adapte olacaktır ve savunma yönünü geliştirecektir. Volkana 2 yıl verdik ama yapamadı.

Her neyse demek ki bazı şeylerin yaşanacağı varmış ve yaşandı.Bu tür sonuçlar elbette alınacaktır.Mühim olan bu halin kısa sürmesi.İnşallah A.Gücü maçıyla birlikte yeniden başlarız seri galibiyetlere.

Maçta hemen sonra bir yorum yapmak istemedim.Yatıp kalkıp bir düşündüm nacizane kendi görüşlerimi yazayım dedim.

Leo:Her geçen gün güvenimi kazanıyor. Artık kaleden yana pek korkum yok.

Sabri:Teknik heyetin ne yapıp edip orta yapmayı öğretmesi lazım. Hakemle konuşmamayı biraz öğrendi gibi.Eskisi kadar rahatsız olmuyorum.

Servet:Aynı Servet, bide top kullanma inceliklerini yapmasa daha sevimli olacak.

Uğur: İyileşmesine çok sevindim. Tekrar sakatlanmayacak gibi korkusuz oynaması iyi. Tabiki yerinde oynamıyor. Bence sol bek onun yeri değil. Kesici özelliklerini orada kullanıyor ama ileri gittiğinde son hareketi sol ayağı olmadığı için yapamıyor. Bence Hakan Balta ile yer değiştirip stoper oynasa dün daha iyi olacaktı.

Kewellı dün hiç beğenmedim. Sahada hiç görmedim. Bide oyundan çıktıktan sonra yaptığını hiç yakıştıramadım.

Ardaya parantez açmak lazım. Galiba üzerine çok yük bindi. Ben olmasam bu takım yürümez havalarında.Kulağını çekmek lazım. Koşması bile sanki bi havalandı.Zoraki koşar havalarında. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp sanki ikiz gibiler. Maçı seyrederken hangisi hangisi neredeyse karışıyor. Mutlaka oraya Ayhan ya da iyi bir Linde lazım.

Keita en fantastik oyuncu ama biraz daha titrek oynamamasını diliyorum. Nonda iyi ancak ikinci yarılarda zaman alsa sanki dah verimli olabilir. Elanoyu kulübede görmek istemiyorum. Sahada mutlaka olmalı.

Son olarak dünkü maçta 3. değişiklik niye olmadı onu merak ediyorum.

dün akşam eski açıkdaydım süper bi trubun vardı

Ultraaslan olarak herşeyi yaptık

dün akşam eski açıkdaydım süper bi trubun vardı

Ultraaslan olarak herşeyi yaptık

Yalnız tezahürat fakirliği çekiliyor...

Kapalı ve yeni açık tribünleri küstürülüyor.

İlla benim dediğim olacak hava var ...

Bu sezon ilk defa dün maça gidemedim. Rahatsızdım. Bi daha kolumda serumda olsa maçtayım. Puan kaybı daha da rahatsızlandırdı. Ölsem giderim.

Eski Açık'ta maç öncesi yapılan Alpaslan Dikmen ile ilgili koreografiyi göstermedi mi LigTV? Özetlerde vermemişler...

Eski Açık'ta maç öncesi yapılan Alpaslan Dikmen ile ilgili koreografiyi göstermedi mi LigTV? Özetlerde vermemişler...

Hainler canım cıktı be kartonu tutucam, bayragı tutacam diye :)

Ayrıca Kapalı günden güne performansınız düşüyor size yakışmıyor...

Kapalıdasın farkında mısın:)

takım olarak kötü oynama lüksümüz ve kredimiz olacaktır, o kadar da olsun arkadaşlar...

Hemen moralinizi bozmayın 10. hafta feneri çok rahat yencegiz

Bunu bir yere yazın

Maça gelirsek bu takıma Linderoth yada Ayhan lazım bu 1

Umarım dedigimin tersi çıkar ama Kewellın miladının doldugunu düşünüyorum bu 2

Rijkaard ve Neskeense güvenim sonsuz ama sanki Elano ve Barosu alıp Ardayı sola çekseydi daha iyi olurdu

Hainler canım cıktı be kartonu tutucam, bayragı tutacam diye :)

Ayrıca Kapalı günden güne performansınız düşüyor size yakışmıyor...

Kapalıdasın farkında mısın:)

Çok güzel oldu ama koreografi.Tebrik ederim oradakileri.Ultraslan'ın orada olduğu belli oluyor. :)

Şu maç öncesi koreografi yapılan maçları birde kazanarak bitirebilsek...

Çok güzel oldu ama koreografi.Tebrik ederim oradakileri.Ultraslan'ın orada olduğu belli oluyor. :)

Şu maç öncesi koreografi yapılan maçları birde kazanarak bitirebilsek...

Fred yaptığımız da kazanmıştık,kuş avını da kazandık:)

Graz maçı Rijkaard'ın doğum gününden birgün sonra inşallah bununla ilgili bir şey yapılır.

Ultraslan foruma üye olan var mı içimizden ?

Yalnız tezahürat fakirliği çekiliyor...

Kapalı ve yeni açık tribünleri küstürülüyor.

İlla benim dediğim olacak hava var ...

Evet benim de dikkatimi çekti,3 tane tezahürat var dönüp dolaşıp onu söylüyoruz.Artık biraz geliştirmek lazım..

Arkadaşlar zemin çok mu kaygandı bana mı öyle geldi?

Son paslarda çok hata yaptık çünki

Rijkaard'ın elbet bir bildiği vardır ama Baros ile başlayıp; Topal>Ayhan (Sarp>Ayhan), Kewell>Elano ve Baros>Nonda değişiklikleriyle maçı koparabilirdik gibi geliyor bana..

Dün izlediğim Galatasaray son haftaların en iyi futbolunu oynadı bence, Pana Bjk Kasımpaşa maçlarında takım yürüyerk oynuyordu çok basit hatalardan çok kolay gol atıyodu en az 4-5 tane pozisyon veriliyodu ama medya da skor yazarları çok olduğundan hep övülüyodu, bugün ise eleştiriliyor. Dün akşam ligin iyi takımlarından eskişehir e sadece 1 pozisyon verildi o da biraz şansa gol oldu, ama GS ın 5-6 tane net pozisyonu vardı Keita son paslarla son vuruşları iyi yapsa eskişehirde 4 lük 5 lik olrudu. Dün GS resmen tek kale oynadı sürekli pres yaptı sadece son topları iyi kulanamadık. Boyle istekli, arzulu oynayalım yenemeyeceğimiz takım yoktur, yeter ki kasımpaşa bjk pana maçlarındaki gibi yürüyerek oynamayalım, puan kaybettimiz maçta bile tek kale oyanaylım...

Geri
Üst Alt