TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Gelelim maca. Ayni berbat Galatasaray, ayni berbat futbol, ayni berbat futbolcular. Avrupa hayal. Akliniza bile getirmeyin derim.

Yemişim Başbakanı ben gecenin zehir olmasını düşünüyorum kaç yıldır beklediğimiz gün heder oldu yoksa kime tepki koyarsa koysun o stad oraya davetiyeyle giden kişilerin değil o stad senin benim veya herhangi bir taraftarın..Ben stadımda galatasaray istiyorum siyasi içerikli yuhlamalar falan istemiyorum

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Toki Başkanı ne dedi ????

Artık herkes diğer başlıklara dağılsa iyi olur. Burada yazdıklarınız kaybolup gidecek.

Toki başkanının sıkıntısı neymiş?Tam anlayamadım konuyu:o

Adnan Polat'ta biraz Galatasaraylılık kalmışsa istifa eder gider...

toki başkanı denilen densiz içine etti koca açılışın,utanmaz herif

toki baskani ne kadar sacma konusma yapmis...insan icine cikinca konusmasini bilmesi lazim bir baskanin...yazik bee...

Adnan Polat ve ekibinin açıklamalarına baksak bu stadta ne sarıgülün ne özhan başkanın bir katkısı yok...baştan sona erdoğan yaptı herşeyi.

Buna da ben katılıyorum. Sürekli en büyük teşekkür başbakana dedi. Yine de ıslık olayı ve başbakanın stadı terketmesi gereksizdi. Gerçi biraz siyasi propagandaya dönmüştü olaylar.

Başbakanı niye yuhluyorlar o kadar ilgilendi hiçbişiyde demedi ayıpdır ya... Küstürdünüz adamı resmen şimdi bidaha canı gönülden bize yardım edicek mi bakalım böyle. Toki başkanına yapılan protesto normaldi... maç bitti bütün adamlar çıktı Başbakan'a çok büyük ayıp yaptılar diye söylüyor şuanda yazık yazık ne diyim...

Açılışta yapılan protestoyu ne büyütmek, ne de yok saymak gerekiyor. Daha stad yapım aşamasındayken bu dozda birçok açıklama yapmılmıştı. Yapılması da normaldi. İktidar partisi ile aralarındaki bağ sebebi ile birçok ihale "kazanmış" firma stadı yapıyor ve eline her fırsat geçtiğinde bu "kazanmanın" gerekliliklerinden birini yerine getiriyordu. Firmaları bir trafa bırakalım, TOKİ'nin yapısı ve amacı zaten direkt iktidar partisi tarafından yaratılmıştır. Bununla beraber tüm futbol yönetim birimlerinin, iktidar partisi tarafından oluşturulmuş olması ve Adnan Polat'ın tüm diğer konularda olduğu gibi, bu konuda da çoğunluğa can-ı gönülden ayak uydurması, bu söylemleri sık sık duymamıza neden oluyordu. Yapılan açıkmalarda Mete Arat'ın adı neredeyse hiç anılmıyor, Eren Talu'nun adı bir yana, yaptıklarından bile bahsedilmiyordu. Bunlar yerine, Varyap-Uzunlar ortaklığının ve başbakanın Türkiye'ye büyük bir eser kazandırmasından ve Türkiye'nin bu stad ile tescillenmiş "gelişmesinden" bahsediliyordu. Stadyum inşaatı ile ülke gelişimini bir tutan zihniyeti eleştirmeye devam edeceğim. Stadın yapılması, ne Türkiye futbolunun çok iyi yerlere gelmesini, ne de Galatasaray'ın gelişmesini amaç edinen bir projeydi. Liberal bir partinin, liberal politikalarını hayata geçirme amacını taşıyordu sadece. Bunun da gereklilikleri, çeşitli iş alanlarında birçok proje yaratmak ve bu ihaleleri, bir şekilde yandaş firmalara gerçekleştirmektir. İstanbul'un birçok ilçesinde başlayan ve trafiksiz yollar ile İstanbul'a avrupai bir görüntü :) kazandırma amacı taşıyan saçma projelerin amacı da budur. Bir başka amaç ise; insanların futbola daha fazla kanalize olmalarını sağlamak ve apolitikleşme sürecine bir katkı daha yapmaktır.

İnsanlardan, tüm bu aşağılık işlere uyup, hürmet göstermelerini beklemeleri, herhangi bir mantıkla açıklanamayacak kadar acınası bir durumdur. Stadın içinde iktidar partisinin resmi propaganda işitsellerinin çalınması ise, aşağılıktan öte bir olaydır.

başbakanın ıslıklanması,toki başkanın anlamsız çıkışı,adnan polatın kibiri,belli kurumlarım davetiyeleriyle maça gidip taraftarlığın yanından bile geçemeyecek olan tiplerin stadı öksüz gibi bırakması,bir ton para verilip hazırlanan törenin berbatlığı;bu yapılanlar her neyse böyle olmamalıydı.

Toki baskani ne dedi arkadaslar? Bi özetlermisiniz?

Galatasary yönetimi Ali samiyendeki yükümlülüklerini yerine geterememiş..Ve bu söylemini sanki miting meydanında gibi söyledi zaten taraftar da haklı olarak konuşturmadı başka bişey o yüzden gerisini duymadık olan da bize oldu zehir oldu gün

bu galatasaraydan acı ama gerçek hiç ama hiç umudum yok 2. yarı:(

cana dışında kimse top oynamadı.ayakta duramadık ya her pozisyonda yerdeydik zemin kötüydü dicem adamlarda aynı zeminde oynadı.

Geri
Üst Alt