TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

...

Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu

Yobaz'in ne demek oldugunu bimiyorsun galiba :) Neyse siyasetten konusulsun istemem benim yüzümden, herkesten özür dilerim.

Yobaz:başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse).

bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).

kaba saba, inceliksiz (kimse).

Şimdi senin bu tanımdaki kişiden ne farkın var?. Hiçbir şeye tahammülü olmayan bir kişiden ne farkın var. Neyse daha fazla uzatmayacağım bu konuyu. Ama sen yanlış yerdesin. Siyaset meydanına falan git

Azıcık balkona çıkın ve derin nefes alın. Oksijen çekin içinize. Kaç kere uyardık siyaset karıştırmayın diye. Az mola verelim bakalım.

-KİLİT-

...

Futbol konuşmak gibi bir niyetiniz olduğunda haber verin, konuyu açalım.

Siyaset içeren mesajlar atmaya devam etmezsiniz umarız. Konu açılmıştır...

Neyse herkes nobete?

Konu açılmıştır. Kapama sebebi; futboldan çok siyasi konuşmaların olmasıdır. Hepimiz biliyoruz ki siyaset konuşmayı, siyasi tartışmaları beceremiyoruz. Hakaret, küfür yoğun oluyor. Bu nedenle konuyu ısrarla siyasete getirenler 3 günden başlayan MYC alacaklardır.

Açılış törenine gösteriler ve maçtan çok siyasi olaylar damga vurdu. Doğal olarak sizler de bunu konuşmak istiyorsunuz. Bu konuşmalar haddini aşacak, provoke edecek, tartışma yaratacak nitelikte olduğu an yukarıda bahsettiğim müdahaleler yapılacaktır. Umarım buna gerek kalmaz, futbolun, törenin konuşulduğu bir konu olarak devam eder.

Gecenin notu : Go home Ayhan.

Konu açılmıştır. Kapama sebebi; futboldan çok siyasi konuşmaların olmasıdır. Hepimiz biliyoruz ki siyaset konuşmayı, siyasi tartışmaları beceremiyoruz. Hakaret, küfür yoğun oluyor. Bu nedenle konuyu ısrarla siyasete getirenler 3 günden başlayan MYC alacaklardır.

Açılış törenine gösteriler ve maçtan çok siyasi olaylar damga vurdu. Doğal olarak sizler de bunu konuşmak istiyorsunuz. Bu konuşmalar haddini aşacak, provoke edecek, tartışma yaratacak nitelikte olduğu an yukarıda bahsettiğim müdahaleler yapılacaktır. Umarım buna gerek kalmaz, futbolun, törenin konuşulduğu bir konu olarak devam eder.

transfer nöbeti açılmayacak mı?

Arkadaşlar birisi özet geçebilir mi? Koltukları söküp sahaya atmış bazı ..... taraftarlar, Başbakana sövüldü falan filan deniyor, Polat ne yaptıda başkanlığı bugün bitti deniyor? Toki başkanı ne dedide bu kadar kızıldı? durum nedir anlamadım. Biri açıklayabilir mi kısaca?

Gecenin özeti

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C574%5CGalatasaray%20-%20Ajax%5CS15215511.jpg

Arda da berbatti, Emre de berbatti, Ayhan´a artik söyleyecek laf bulamiyorum, Aydin kadar umursamaz baska bir futbolcu görmedim, Balta kadar gereksiz bir futbolcu görmedim.

transfer nöbeti noldu?

neyse transferler de yalan oldu ya...

Siyasi öğe içermeyen mesajlarınızı bekliyoruz.

Başka bir çözüm "olamadığını" görüyorsunuz.

Gecenin özeti

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C574%5CGalatasaray%20-%20Ajax%5CS15215511.jpg

Arda da berbatti, Emre de berbatti, Ayhan´a artik söyleyecek laf bulamiyorum, Aydin kadar umursamaz baska bir futbolcu görmedim, Balta kadar gereksiz bir futbolcu görmedim.

Arşivlik . :)

Geri
Üst Alt