Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: TT Arena Açılış Maçı | Galatasaray 0-0 Ajax Amsterdam | 15 Ocak | Maç Sonucu
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yobaz'in ne demek oldugunu bimiyorsun galibaNeyse siyasetten konusulsun istemem benim yüzümden, herkesten özür dilerim.
Konu açılmıştır. Kapama sebebi; futboldan çok siyasi konuşmaların olmasıdır. Hepimiz biliyoruz ki siyaset konuşmayı, siyasi tartışmaları beceremiyoruz. Hakaret, küfür yoğun oluyor. Bu nedenle konuyu ısrarla siyasete getirenler 3 günden başlayan MYC alacaklardır.
Açılış törenine gösteriler ve maçtan çok siyasi olaylar damga vurdu. Doğal olarak sizler de bunu konuşmak istiyorsunuz. Bu konuşmalar haddini aşacak, provoke edecek, tartışma yaratacak nitelikte olduğu an yukarıda bahsettiğim müdahaleler yapılacaktır. Umarım buna gerek kalmaz, futbolun, törenin konuşulduğu bir konu olarak devam eder.
Spor: G.Saray taraftarı Aslantepe'yi de yıktı! haberi, Galatasaray, Türk Telekom Arena, Adnan Polat, Ajax, Aslantepe Arena, Frank De Boer, Arda Turan, Süper lig
Arkadaşlar bu olayın aslı astarı nedir bi bileniniz anlatısın...
Spor: G.Saray taraftarı Aslantepe'yi de yıktı! haberi, Galatasaray, Türk Telekom Arena, Adnan Polat, Ajax, Aslantepe Arena, Frank De Boer, Arda Turan, Süper lig
Gecenin özeti
![]()
Arda da berbatti, Emre de berbatti, Ayhan´a artik söyleyecek laf bulamiyorum, Aydin kadar umursamaz baska bir futbolcu görmedim, Balta kadar gereksiz bir futbolcu görmedim.