Tuchel'de Sıcak Gelişme

twitter ergenlerinin saçma senaryosu. tuchel kariyerinde birinin yapabileceği bir kapris değil

bence doğrudur ayrıca bu saplantıyıda anlamıyorum illaha adamın yanına casus gibi bir adam yerleştirme mantalitesi bırakın adam kendi teknik kadrosuyla çalışsın

Hersey fistik gibi giderkene, 2 sene sampiyonluk, fatih terimle güzel futbol, avrupada ceyrek final, amatör branslarda basari, maddi anlamda güc, yildiz transferler, sikecilerin avrupadan men edilmesi, ellerinden kupa almamiz ... hayal gibiydi hersey ... ne olduysa hersey tersine döndü, simdi dönüp arkamiza bakiyoruz, teknik direktörümüzün kim olacagi belli, ne transferler ortada, fifadan ffp cezayi yiyoruz, hajroviv gibi 3.sinif adam bizi parasini ödemiyoruz diye fifaya sikayet ediyor ... geri geri gidiyoruz ... bir an önce toparlanmamiz lazim ...

Uzamasından belliydi. Bugün kanaat getirmiştim zaten olmayacağına.

Aysal senden asla büyük bir Baskan olmaz. Her zaman, her zaman seni destekledim ama yeter artik.

Tuchel Aysal'i falan aramis, böyle bir sey yok. Tuchel bu sene baska bir Külüp'e gider göreceksiniz. Aysal, bu bir iki degil. "Mancini Balotelliyi istemiyor" "Hajrovioc Haberleri yalan" "Tuchel dinlemek istiyormus" hadi ordan. Neden "Fikrim degisti, korktuk, isim almak istiyorum" demiyorsun,neden ?

Yeter artik. Senin taraftari hepsi Tuchel istedi, bir gün de Taraftarlarin istedigi yap. Yazik,gercekten yazik. Bu saaten sonra kim gelirse gelsin, Mourinho gelse yine sevinmem.

YAZIK. Hadi Hitzfeld'i getirir 1 Sene icin Yillik 5 Milyona, sonra 3cü olursak seni görmek istiyorum.

Aysal senden asla büyük bir Baskan olmaz. Her zaman, her zaman seni destekledim ama yeter artik.

Tuchel Aysal'i falan aramis, böyle bir sey yok. Tuchel bu sene baska bir Külüp'e gider göreceksiniz. Aysal, bu bir iki degil. "Mancini Balotelliyi istemiyor" "Hajrovioc Haberleri yalan" "Tuchel dinlemek istiyormus" hadi ordan. Neden "Fikrim degisti, korktuk, isim almak istiyorum" demiyorsun,neden ?

Yeter artik. Senin taraftari hepsi Tuchel istedi, bir gün de Taraftarlarin istedigi yap. Yazik,gercekten yazik. Bu saaten sonra kim gelirse gelsin, Mourinho gelse yine sevinmem.

YAZIK. Hadi Hitzfeld'i getirir 1 Sene icin Yillik 5 Milyona, sonra 3cü olursak seni görmek istiyorum.

Hitzfeld gelmez. Gelse bile Yeniköy kasabından farkı olmaz, teneke bağlayıp yollarız. Adam başarıya doymuş, buraya anca rakı balığa gelir öylesi.

Yine ne plan var ne bir şey. Kulaktan kulağa öneriler, menajer oyunları/önerileri. Bu saatten sonra demir yumruk bir otoritenin gelmesi şart. Yoksa bu kırılganlıkla kim gelirse gelsin başarı zor.

Tapatalk v2

Hitzfeld gelmez. Gelse bile Yeniköy kasabından farkı olmaz, teneke bağlayıp yollarız. Adam başarıya doymuş, buraya anca rakı balığa gelir öylesi.

Bunu diyorum iste. Ulan ne güzel THOMAS TUCHEL var, tam aradigmiz adam, daha iysi yok, ama bunlar bunu anlamazlar. Bunlar yine ISIM pesinde.

Aysal ile olmaz bu is.Sneijder/Drogba transferi icin tsk ediyorum. Müthis. Ama bundan sonrasi rezalet ve Skandal.

Bunu diyorum iste. Ulan ne güzel THOMAS TUCHEL var, tam aradigmiz adam, daha iysi yok, ama bunlar bunu anlamazlar. Bunlar yine ISIM pesinde.

Aysal ile olmaz bu is.Sneijder/Drogba transferi icin tsk ediyorum. Müthis. Ama bundan sonrasi rezalet ve Skandal.

tuchel'in gelmesini en fazla isteyenlerden biriyim ama adam gelmek istemiyorsa aysal ne yapsın... tuchel yerine koy kendini bir sene dinlenip almanya'nın kalbur üst takımlarından birine gideceği kesin... sen olsan gelmek ister misin böyle bir kaosun içine??

ben en azından tuchel gibi isimleri düşünecek zihniyete ulaştığımızı umut ediyorum...

bu da mı gol değil be.....

yeter ya yeter! uyduruk bi isimle geleceksiniz kesin, bırakın gidin artık şu takımı, çok fena küfredesim var size, heveslendirip boşla dönüyosunuz, bi gidin artık!!!!!

Sen gereksiz yere milleti gaza getiriyorsun sonra taraftar Tuchel'i istiyor diyorsun.

Burada gerçekten bilip gelsin diyen çok az kişi var sallamayalım.

Bu yaşta ne dinlenmesi bu adamdan hayır gelmez seneye de gelmesin (haber doğru ise)

Simdi de Gerets gelebillir diyorlar, sana sadece gülerim Aysal. Böyle devmam et...

Harbiden bende Lucenin bizden intikam aldığını düşünüyorum.

Yoksa gelebilirdi.

Gelirdi tabi, bahane o işler.

Haydi gelmiyorsun o basın açıklaması nedir Allah aşkına.

İntikam'dan başka bir şey değil.

Resmen dalga geçti bizimle.

Yönetim'in zamanında yaptığı hatayı ki onu yapan da rahmetli olmuşken ve taraftar bu kadar onu istiyorken yapan adamın zerre değeri kalmaz nazarımda insani olarak.

Gitsin Fenerbahçe'yi çalıştırsın bundan sonra, 1 gram da üzülmem.

Şu intikam lafıda enteresan.Lucescu'yu gönderen rahmetli Canaydın,Aysalla ne alakası var.?.Lucescu belli ki Ukrayna da sadece bir td değil.Daha fazlası gibi.

Konu kilitlensin lütfen , bu iş bitti.

Yönetim geçen hafta görüşme yaptı ve başkan gerkli açıklamayı yaptı.

Forumda tuchel ismi görmek istemiyorum artık,

Ünal Aysal'ı kötüleyen adamın vefasından şüphe ederim. Kendinize gelin. Adam gelmek istemiyorum diyorsa başkanın kabahati ne? Çok mu özlediniz Adnan Polat'lı, Özhan Canaydın'lı yılları? Post'lara bak. 10 gün öncesine kadar adını sanını duymadığımız Tuchel gelmiyor diye başkan'ı atıp tutuyorlar.

Geri
Üst Alt