Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarlıktayız"

Gerets'mi ? ALLAH'ım sana geliyorum :yoji:

Cevap: Tulun: "Gerets ile pazarliktayiz"

Geçen seneki kadronun başına gelseydi bende sizin kadar sevinebilirdim. Formda bir Ümit Karan - Hakan Şükür - Necati Ateş 3'lüsü ile yedekten gelip maç çeviren Hasan Kabze gibi 4 golcüsü varken Gerets bunları cesurca oynatıyordu. Ama şimdi oynatacak 4 tane satraforu geçtim forvet bile yok.

Gerets alt yapıda ki oyuncularına sapına kadar güvenirdi, olsaydı şu an Cem Sultan ve Anıl daha çok oynardı.

fb macinda ferhati oynatip malup olmustuk

Arda'yı oynatmıştı Boleslav maçında ;)

Gerets gelsin iyi hoş . Ben düşündüm de yanlış bilmiyorsam Gerets ve lucescu bizi şampiyon yaptığı gibi klüpten uğurlandılar . Ne tuhaf be . Sanırım bu iki şeyde de Polat'ın hamlesi var. Adam içine etti takımın yahu

gerets ile zorlu maçlarda çuvallıyorduk bilgilerinize sunarım. ha kendisini çok severim, çok da sempati bir adam ama eğer gelecek seneden yüksek beklentilerimiz varsa iyi bir seçim olmayabilir.

gerets ile zorlu maçlarda çuvallıyorduk bilgilerinize sunarım. ha kendisini çok severim, çok da sempati bir adam ama eğer gelecek seneden yüksek beklentilerimiz varsa iyi bir seçim olmayabilir.

Sadece fenere yeniliyorduk o kadar.Beşiktaşı falan yeniyorduk.

Küçük maçları kazandırsın yeter.Büyüklerde beraberliğe de razıyım.Büyükleri yenene 10 puan vermiyorlar.

En çok görmek istediğim hocadır Gerets...

Bizden biridir...

Kanı bizim kanımızdır...

Sadece fenere yeniliyorduk o kadar.Beşiktaşı falan yeniyorduk.

4-0 yenildiğimiz o maçı unutamam, hatta 7-8 yiyebilirdik o maçta. fenerin denizlide yaptığı öküzlük olmasa şampiyon da olamazdık. şampiyonlar liginde de birşey yapamamıştık, trömso faicası vs.. gerets takımı açık oynatıyordu ve anadolu klüpleri o zaman şimdikinden daha güçsüz olduğundan gelene geçen 3-4 atıyorduk çok iyi hatırlıyorum o günleri. ama artık anadolu takımları da güçlüler büyüklere kafa tutabiliyorlar. benim tercihim eğer illa eskilerden olacaksa lucescu olurdu.

Tulun - Gerets'mi ?

A.Albayrak - Lucescu'mu?

forumun fikrini merak ettim..

4-0 yenildiğimiz o maçı unutamam, hatta 7-8 yiyebilirdik o maçta. fenerin denizlide yaptığı öküzlük olmasa şampiyon da olamazdık. şampiyonlar liginde de birşey yapamamıştık, trömso faicası vs.. gerets takımı açık oynatıyordu ve anadolu klüpleri o zaman şimdikinden daha güçsüz olduğundan gelene geçen 3-4 atıyorduk çok iyi hatırlıyorum o günleri. ama artık anadolu takımları da güçlüler büyüklere kafa tutabiliyorlar. benim tercihim eğer illa eskilerden olacaksa lucescu olurdu.

Kupadaki maçı hatırlar mısın bilmiyorum ozamana göre onları 6 yıl sonra kadıköyde yeniyorduk.Luciano voleyle gol atmıştı sonra biz Ümit Karanla beraberliği yakalamıştık ama sonra Orhan Ak ın attığı golü ofsayt diye saymamışlardı ve o maçta çok iyi oynamıştık ama Alex frikikten atıp maçı fenere getirmişti.Rövanşında 3-2 yendik ama elendik.Ertesi sene İnamotolarla,Carruscalar kadıköyde onları nasıl rezil etmiştik hatırlamanı öneririm.İkinci yarı tek kale oynadık ama beraber golünü atamamıştık.

Yaz da kapağına takılalım rendaş.

mutlu olan %10 unun kapağına takılırımda sen %90'ın neresine takılcan ona ciltte yetmez kitapta.

Ligde 14. mutluysan eğer mesele yoktur daha fazla takılmanın alemi yok

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

Alman ekolü Galatasaray'a her zaman daha çok uymuştur.

Bi ottomar hitzfeld falan neden düşünmezler anlayabilmek mümkün değil.Böyle hocaya vericen kadroyu birazda sabır göstericeksin gençlerle kaliteli yabancıları harmanlayıp başarıdan başarıya koşacaksın ama yok ya gerets ya lucescu başka adam yok koskoca futbol aleminde bide tulun faslı varki tam anormal yani.

Baba sen tipik %90 dansın. Ondan sana yazıyorum. Alınan üstüne almakta serbest.

Genellemelerle eleştirmek sizde alışkanlık yapmış. Kafanızda ne kaldıysa artık geçmişe dair ver allah ver sopayı, vur allah vur kim denk gelirse artık. Terim, Luce, Gerets farketmez. Bu adamlar hangi koşullar altında çalışmışlar, neden başarılı/başarısız olmuşlar derinlemesine incelemeden ver genellemeyi, ver örneği (senin ki Hitzfeld, diğerinin ki Wenger, yok öbürünün Magath vs) ohh maşallah verin verin. Sonra da zaman vermek lazım gelene diyonuz ya işte bu tam absürdlüğün daniskası. El insaf birader. Bırak griyi, beyazı. Hep siyah hep siyah. İçiniz kararmış sizin. Örnek sen: Senin Ottmar Barış'ı ilk maçta sahaya srse ertesi gün bu adam TD m lan deyip yazacak ilk kişi sen olursun. Sizin şakül kaymış. Bağımlılık yapmış bok atmak sizde.

Geri
Üst Alt