Tunç Holding, Galatasaray Futbol A Takımı Kol Sponsoru Oldu

İş hayatında nasıl bir insan olduğu hakkında fikrim yok ancak Dinçer Azaphan'ın iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyebilirim. En kötü olduğumuz sezonlar da bile her maçı tribünden takip eden biri.

Burasi dogru yermi bilmiyorum Ama formalarla alakali bi sorum olacakti. Bizim yeni formalarin oyuncu formasi ve taraftar formasi arasinda Bu sene Cok fark var, nerdeyse bambaska bi forma gibi. Taraftar formasinda mesela boyun izasinda o siyah ücgen yok.
Peki GSSTORE Neden oyuncu formasini satisa cikarmiyor? Pahali olsada alan yinede alir. Ve baska bir yerde alma ihtimali var mi acaba?

Burasi dogru yermi bilmiyorum Ama formalarla alakali bi sorum olacakti. Bizim yeni formalarin oyuncu formasi ve taraftar formasi arasinda Bu sene Cok fark var, nerdeyse bambaska bi forma gibi. Taraftar formasinda mesela boyun izasinda o siyah ücgen yok.
Peki GSSTORE Neden oyuncu formasini satisa cikarmiyor? Pahali olsada alan yinede alir. Ve baska bir yerde alma ihtimali var mi acaba?
Daha seri üretime geçmemiştir.
Geçen sezon vardı.
Taraftar formanın 2,5 katı fiyatına alabiliyordun.
Muhtemelen 1700-1800 lira gibi bir fiyatı olur bu sezon.
Almak istiyorsan biraz bekle elbet çıkar gsstore da.

Şunun yerine bak. :sneaky: Avrupa'da bizi rezil edemeyeceği için memnun olduğum sponsorluk. Türkiye'de zaten rezil olmuyorsun.

Yönetim bir defaya mahsus sponsoru onore etmek için yapıldığını söyledi. Başta eleştirdim. Ama sonra eleştirmek için acele ettiğimi ve kulübün yaptığı davranışın güzel bir jest olduğunu düşündüm. Ayrıca kazancı ölçüsünde kuĺübe hatırı sayılır destek olan Dinçer Bey ve onun gibi insanlara sahip çıkmalıyız. Çünkü sayıları çok değil ve değerliler.

Yönetim bir defaya mahsus sponsoru onore etmek için yapıldığını söyledi. Başta eleştirdim. Ama sonra eleştirmek için acele ettiğimi ve kulübün yaptığı davranışın güzel bir jest olduğunu düşündüm. Ayrıca kazancı ölçüsünde kuĺübe hatırı sayılır destek olan Dinçer Bey ve onun gibi insanlara sahip çıkmalıyız. Çünkü sayıları çok değil ve değerliler.
su kısımdan emin miyiz?
hiç rakam duymuyoruz.

BU adamın marka ürünü yokmu,holdingin reklamı mı olur.Ülker dururken Yıldız holding,Beko dururken Koç holding diye sponsorluk saçma.

Adamlar bir cebinden alıp diğer cebine koyuyor. Sponsorluk aslında kazançlı bir iş sponsor olan adına

su kısımdan emin miyiz?
hiç rakam duymuyoruz.
Adamın 6. sponsorluğu. Ne olursa olsun takdir ediyorum. Para babası olup kuruş katkısı olmayanları düşündükçe helal olsun diyorum. Kola yazdıracak değerde görüldüğüne göre milyonları aşan bir miktar olduğunu düşünüyorum. Krizin olduğu bir dönemde her kuruş degerlidir.

Adamın 6. sponsorluğu. Ne olursa olsun takdir ediyorum. Para babası olup kuruş katkısı olmayanları düşündükçe helal olsun diyorum. Kola yazdıracak değerde görüldüğüne göre milyonları aşan bir miktar olduğunu düşünüyorum. Krizin olduğu bir dönemde her kuruş degerlidir.
sen birilerini takdir etmeye bahane arıyor gibisin daha cok

Geri
Üst Alt