Ismail - Koz
Sarı Üye
- 1 Nisan 2010
- 170
- 0
- 1.126
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
resimler icin tskler renktaslar
resimler icin tskler renktaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stadımızın inşa durumunu 24 saat aşağı koyduğum linklerden cesitli açılardan , iç ve dış olarak takip edebilirsiniz .
Kamera 1 | Seyrantepe Spor Kompleksi
Kamera 2 | Seyrantepe Spor Kompleksi
Kamera 3 | Seyrantepe Spor Kompleksi
Kamera 4 | Seyrantepe Spor Kompleksi
photoshop o resimlerama 20 nisan günü çatı takılmaya başlayacak o görüntünün gerçek olmasına da çok az kaldı inşallah
Arkadaşlar koymayın şöyle resimleri arkadaşın staddan haberi yok gösterdim bayılacaktı nerdeyse zor sakinleştirdim photoshop felan diye
Bütün fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar.

Dün Seyrantepe Spor Kompleksi buradaki canlı kameradan baktığımda bir kısmı monte edilmiş görünüyordu. O yüzden böyle yazdım![]()

Az once oradaki ustalardan birine rastladim bana "Stad yapiliyor" dedi, ben de sizinle paylasiyim dedim...
Az once oradaki ustalardan birine rastladim bana "Stad yapiliyor" dedi, ben de sizinle paylasiyim dedim...
ttarena'dakiler stad bittiklen sonra ne yapacağız konusunu tartışmaya başlamış. :ka23:Ali Sami Yen Arena bitmeye yaklaştıkça stadı takip edenler kafayı sıyırmış duruma geliyor.ttarena'dakiler stad bittiklen sonra ne yapacağız konusunu tartışmaya başlamış. :ka23:
Örgüye merak sarmışlar, :ka23: tarifler havada uçuşuyor şimdiden.
![]()
Stadımızın maaliyeti nedense bana az geliyor . Son yıllarda yapılan stadlara bakılırsa bizim stadın maaliyeti yarısı zor oluyor .
Yahu bu stad istediğim kadar yüksek olmadı oooooooooooooooooooof of !!!