Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

resimler icin tskler renktaslar

Türk Telekom Arena GS TV'de

29 Ekim’de görkemli bir törenle açılışı yapılacak olan Türk Telekom Arena’nın son durumu, en detaylı görüntüleri, stadın teknik özellikleri en ince ayrıntısına kadar GS TV’de ekrana geliyor.

Türk Telekom Arena’yı karış karış gezen ve muhteşem stadyumu saha içinden, tribünlere, ulaşım yollarından, stadın özel mekanlarına kadar görüntüleyen GS TV, "Gündem" programıyla bu ayrıcalığı Galatasaraylılara ulaştırıyor.

Türk Telekom Arena’ya Galatasaray için gelen ilk sürpriz seyirci kim oldu?

TOKİ Başkan Yardımcısı Haluk Karabel, çalışmalarla ilgili son durumu GS TV’ye değerlendirdi.

Türk Telekom Arena’yı gezen ve inceleyen Show TV Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca duygularını, heyecanını ve stadın son durumunu GS TV’ye anlattı.

Ali Kırca’nın yeni stadyumla birlikte beklediği seyirci profili nasıl ?

Ali Kırca’nın özel açıklamalarının yer aldığı, stadın dünden bugüne olan gelişimini de içeren "Gündem" bugün 14.30, 18.30 ve 00.30’da GS TV’de ve www.galatasaray.com'da.

Arkadaşlar koymayın şöyle resimleri arkadaşın staddan haberi yok gösterdim bayılacaktı nerdeyse zor sakinleştirdim photoshop felan diye :asd:

Bütün fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar.

Ne zaman koydular onları oraya ya:)

ikinci vinç yükseliyor

Dün Seyrantepe Spor Kompleksi buradaki canlı kameradan baktığımda bir kısmı monte edilmiş görünüyordu. O yüzden böyle yazdım :)

çatıya daha geçilmedi diye biliyorum eğer gördüğünüz buna benzer birşeyse o vinçin kolu , çatı değil:)

Neyse mesajı silmiş arkadaş

Az once oradaki ustalardan birine rastladim bana "Stad yapiliyor" dedi, ben de sizinle paylasiyim dedim...

Nerden nereye. daha dun gibi hatirliyorum. zemin duzeltme calismalarini kazik cakma islemleri falan filan. sonra ilk beton dökuldugu gunler.

Az kaldi acildigi gunu bir gorsem Allahin izniyle cok rahatlicam, Galatasarayin geleceginin artik daha guzel daha emin ellerde oldugunu dusunerek.

Ali Sami Yen Arena bitmeye yaklaştıkça stadı takip edenler kafayı sıyırmış duruma geliyor. :asd: ttarena'dakiler stad bittiklen sonra ne yapacağız konusunu tartışmaya başlamış. :ka23:

Örgüye merak sarmışlar, :ka23: tarifler havada uçuşuyor şimdiden.

index.php

İnşallah koltuklar böyle olur.

resim_119339130.JPG

Koltukların tamamı kırmızı olur inşallah.

Ali Sami Yen Arena bitmeye yaklaştıkça stadı takip edenler kafayı sıyırmış duruma geliyor. :asd: ttarena'dakiler stad bittiklen sonra ne yapacağız konusunu tartışmaya başlamış. :ka23:

Örgüye merak sarmışlar, :ka23: tarifler havada uçuşuyor şimdiden.

index.php

:D:D

Stadımızın maaliyeti nedense bana az geliyor . Son yıllarda yapılan stadlara bakılırsa bizim stadın maaliyeti yarısı zor oluyor .

Bu farklılıkta işçi ücretleri gibi farklılıklar büyük rol oynuyor.

Almanya'da veya İngiltere'de bir stadyumun maaliyeti ile tamamen benzerinin Türkiye'deki maliyeti arasında fark olması doğaldır.

Yahu bu stad istediğim kadar yüksek olmadı oooooooooooooooooooof of !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt