Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsnin başkanı olsam baskete 1 milyon €dan fazla bütçe ayırmam

bayern münihten zengin miyim ben aga

cska moskova, panatinakos gibi takımlarla sidik mi yarıştırıcam

Ne kadar iyi takım olursan ol şu kupayı alamazsan zarardasın sürekli. Bunu da Aziz söylüyor uydrmuyorum yani. Basketbol Avrupa 'da Litvanya, Sırbistan, Yunanistan gibi ülkelerin takıldığı alan uzun süredir. İspanya'nın olaya dahli biraz popülaritesini artırdı.

Organizasyon bile tuhaf
Katılmak için pazarlık yapıyorsun organizasyon sahipleri ile. Ligin en iyisi olmanın önemi yok.

Bir de 1 koç 1 oyuncuyla iş değişen takım sporu mu olur Dursun Özbek

Demiştim maçtan önce içinden geçerler Oly'nin diye ! Tebrikler ! Umarım bizim yöneticiler utanır. Artık Euroleague'i kadın ve bayanlarda aynı anda kazanılarak gerçek bir efsaneye çevirmemiz gerekir.

Ya bir de 7 milyonluk bütçe 10'a çıktı diye sevinenler vardı. Buralara gelmek istiyorsan ya Olympiakos gibi ekol olacaksın ya da 25 milyon euronun üstünde bütçe koyacaksın. Ergin Hocaya küfür edilene kadar yönetimlere sallansaydı bugün kupayı biz kaldırırdık.

Murat Kosova'yı da normalde severim de yok takm sporlarındaki en büyük başarıymış falan... Geçsin bu ayakları. Basketteki başarıları sayarkende fbyi yenerek Eurolig şampiyonu olan kadın takımıımızı söyleyememesi de tiksindirdi...

afedersınızde 0 gelırı olan baskete futboldan para aktarıp hala bütce koyamayız erginin istedigi bütce verildi basarısız oldu bundan sonra bu bransla isimiz bitmeli

Aysal gitmeseydi, finalde karşılarında biz oynuyor olacaktık.

yalnız burada başarı fenerin değil murat ülker'indir.ülker takımı finanse etmese aziz 1 milyon dolardan fazla para vermez basket şubesine.

bizde bulalım o zaman ülker gibi bi sponsor fenerli zenginler öküz gibi para akıtıyo bizde 3 kurusa takım kuruoz

aziz şimdi açıkladı seneye şahenk sponsor olacakmış basket şubesine.

bizde bulalım o zaman ülker gibi bi sponsor fenerli zenginler öküz gibi para akıtıyo bizde 3 kurusa takım kuruoz

bizdekı zenginler gercek gsli degil sadece kendılerini ön plana cıkarmak ıcın yaptıkları bi secim fbliler öyle degil yardım edıyorlar

Ya bir de 7 milyonluk bütçe 10'a çıktı diye sevinenler vardı. Buralara gelmek istiyorsan ya Olympiakos gibi ekol olacaksın ya da 25 milyon euronun üstünde bütçe koyacaksın. Ergin Hocaya küfür edilene kadar yönetimlere sallansaydı bugün kupayı biz kaldırırdık.
Sponsor yok bizde ülker gibi. Geliri çok az bir branşa 25-30 milyon harcayamak bizim mali durumumzda mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt