Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

aynı ünide okuyodum bu arkadaşla. fanatik galatasaraylı ama bi yandanda aşırı solcu. geçen sene benfica fener maçlarında benficayı destekliyodu simdi yürüyüşe gitmiş enteresan. adıda volkan delikanlı cocuktur

Demek ki yavşaklık baki kalıyor... Kıçı başı oynayanın sağı, solu olmaz. Arkadaşınmış alınma ama hele de böyleleri delikanlı hiç olamaz.

adamlar futbolun ırzına geçtiler , şimdi de dalga geçiyorlar.

birde oraya gidenler gerçekten galatasaraylı ise yazıklar olsun

Erdoğan'ın peşinden giden hüloğğcularla, Aziz'in peşinden giden fenerbahçe taraftarlarının farkını biri bana açıklayabilir mi? İkiside "bize operasyon yapılıyor" diyor. Aklı selim insanlar gerçeği görüyor. Hatta bir grup fenerbahçeli başbakanın söylediklerine gülüp geçerken, kendi başkanının söylediklerine inanıyor. Tuhaf şeyler oluyor.

Hele hele 107 yıllık koca bir kulüp gezide hayatını kaybetmiş bir genci paravan yaparak kendi ayıbını örtmeye çalışıyor.

Ali İsmail Korkmaz, fenerbahçe yıkılmaz! yazık cidden.. yazık.

ali ismail korkmaz ne alaka. cocuk fanatik şikebahceliliymiş ? şikebahce uğrunamı ölmüş ?

siyaset ve spor asla yan yana gelmemeli biz sarı kırmızıya aşığız sevdalıyız siyasi görüşümüz ise özeldir siyasi miting havası içinde geçen bir yerde bir spor takımının ne işi olabilir çok saçma ve gülünç bence

harbiden herkes destek veriyor bjklısı Galatasaraylısı . bunların alayı gerçek taraftar.

1920418_10152255261747363_544125715_n.jpg

bu arada abinin taktığı atkı ve daha farklı tasarımdakiler kadıköy'de kilisenin arkasında o çakma mallar satan pazarımsı yerde 5 tl falan. adamlar paraya kıymış almışlar gerçek bi taraftar yaratmışlar.

Kimse de demiyor ki aga bu nedir?? Büyük fenerbahçe yürüyüşü diyorlar haber portallarında ama bu bence büyük aziz yürüyüşü olmuş. Geçsinler bu işleri. Ali İsmail Korkmaz adını da aziz denen zat o pis ağzına alıp kirletmesin bir zahmet. daha geçen hafta yaptığı açıklamalarla kendi kıçımı kurtaracağım diye 17 aralık'ı bir kalem de aklayan adam, sakın gelipte bana ben Cumhuriyetçiyim Atatürkçüyüm demesin. Malesef o hüloğğcuların sadece siyasette değil spor kulüplerinde de olduğunu görmüş olduk.

Tayyonun Hülooğğcuları VS Azizin Hülooğğcuları

...yok aslında birbirimizden farkımız...

harbiden herkes destek veriyor bjklısı Galatasaraylısı . bunların alayı gerçek taraftar.

bu arada abinin taktığı atkı ve daha farklı tasarımdakiler kadıköy'de kilisenin arkasında o çakma mallar satan pazarımsı yerde 5 tl falan. adamlar paraya kıymamış almışlar gerçek bi taraftar yaratmışlar.

Cahil insanın rengi olmaz. Oraya giden Galatasaraylı ya fanatik akp lidir yada antu kafa yapısı olup anlatılan masalara inanıyorlar. Medya bayada yoğun çalışıyor bunlar için nede olsa. Türk halkı özelikle medaa ile yönlendirile biliniyor

açıkcası ben bu yürüyüşten sonra kesin azizin ceza evine gireceğini düşünüyorum.atılan sloganlara hükümet kayıtsız kalmaz bunun hesabını sorar.adam fenerbahçe yürüyüşü diye çıkıyor siyasi sloganlarla sağa sola giydirme çabasında.nereden destek görebilirim mantığı var.ama bu ona sanırım pahalıya patlayacak.

burası benim takımımın forumu. sırf yalamadığım için boşa debelenmeyin.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ne saçmalıyorsun ne yaparsan yap istersen git yala azizi iltifat mı bekliyorsun eleştirilelecek tabiki. demokrasi ile aziz arasında bağ kuran insan ağır gerizekalıdır ciddiye alıp cevap vermek bile gereksiz.

Bir düşünün bu olayları biz yaşıyoruz ve cadde'de yürüyoruz ve en başta bizim başkan yürüyor !!! REZİLLİĞİN DİBİ YANİ MAGMASI DAHA DİBİ YOK

bu arada abinin taktığı atkı ve daha farklı tasarımdakiler kadıköy'de kilisenin arkasında o çakma mallar satan pazarımsı yerde 5 tl falan. adamlar paraya kıymış almışlar gerçek bi taraftar yaratmışlar.

Hayir o bjklinin ne isi var orda, takimi mac yaparken fenerlilerle yürüyor :D taraftara gel

aynı ünide okuyodum bu arkadaşla. fanatik galatasaraylı ama bi yandanda aşırı solcu. geçen sene benfica fener maçlarında benficayı destekliyodu simdi yürüyüşe gitmiş enteresan. adıda volkan delikanlı cocuktur

Tipik solcu yobazi iste, tayyipe karsi olsunda apo icin bile yürüyüs yapar.

Biz nasıl bir millet olduk ya. Cidden çok üzülüyorum, nerede bizi düdükleyen var peşinde biz varız. Ne zaman bu kadar ihanete, dolandırıcılığa, haksızlığa çanak tutar olduk. Küçüklüğümü hatırlıyorum da biz böyle değildik, o zamanlar insanlar siyaha beyaz demezdi..

3-5 tane başka takım taraftarını aralarına katıp, aklı sıra bütün kamuoyu bizim arkamızda imajı yaratmaya çalışıyorlar.

fener hükümetin alışılagelmiş politikasını uyguluyor.

hükümet nasıl yolsuzluk operasyonunda dış güçler vsvs diyerek olayı yolsuzluk ekseninden çıkarıyorsa,

fener de adalet, cumhuriyet, son kale vsvs diyerek olayı şike ekseninin dışına çıkarmaya çalışıyor.

kokuşmuş taktikler bunlar.

Haber basligina bak cay demle.

"Bağdat Caddesi'nde GS Store'a zarar gelmesin diye bekleyen Fenerbahçe taraftar."

1924890_659532580771398_831988580_n.jpg

kıçımı kurtaracağım mantığı ile yapmadığı şaklabalık kalmadı. ne adammış arkadaş inanılır gibi değil!! utanmadan bir de o mübarek bayrağı almış arabanın üzerine çıkmış. yüzsüzlüğün bu kadarı :cigara:

Eminim üclüde cektirmistir.

1623589_10152188478005932_267678907_n.jpg

Geri
Üst Alt