Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
Bugün gsstore acaip ciro yapmış diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
radyosporun haberlerini paylaşmak yasakmı bilmiyorum kasımpaşa başkan vekili çok güzel konuşmuş cuk diye oturtmuş lafı ;
Ersun Yanal, böyle elde edilmiş bir galibiyetten sonra, ‘Mutlaka Şampiyon olacağız’ diyor. Nasıl mutlaka şampiyon oluyor. Bu kadar kesi konuştuğuna göre bildiği bir şey var. Ersun Yanal neye, kime güvenerek bunu söylüyor. Bu ifadeyi kullanıyorsa ben de onun bir şeyler bildiğini ve ona göre böyle konuştuğunu düşünüyorum.
Gel de bunu TFF nin başındaki şikeci yandaşlarına anlat...
onlarda biliyor abi neyin ne olduğunu . anlatacak kimse yok maalesef şike yapan klübün başkanı türk futbolunun başına geldi bundan daha büyük şike bilmiyorum ben
Fenerin ceza alması için tüm doneler var. Herşey mevcut. Ancak işte o mekanizmalar Fenerden yana çalışınca bir anlamda algıda fark olayı yapınca , 3 maymunu oynayınca...
Ama asıl dikkatimi çeken konu şu;
Son zamanlarda maksimum düzeyde pişkinlik var... Ayrıca ilave olarak ta Fener yandaşlığı...
EmreB nin negro olayı...Son olarak geçen geceki küfür olayları...Meirelesin şrfszlikleri, Baronininkuklası olmus adilikleri vs vs...Say say bitmez...
Hangisi gündemde yer buldu. Hangisine TFF tarafsız gözle el attı. Ama Melo olayı patlayınca şrfsz tüpçü " Melo yaptı" diye açıklama yapıyor.
Aynı açıklamayı diğer olaylarda neden yapmıyorsun. Trabzonun hakkı yenmiş ortalık karışmış, ama aynı şrfsz çıkıp "bizim için şike yoktur olay kapanmıştır " diyor...
Ama dediğim gibi bu olaylar hiç bir zaman gündeme çıkmıyor... Hep " Yoo hiç bir sorun yok" havası yaratılıyor...
Yani pişkinlik ve yüzsüzlük ile yandaşlık , yalaklık o kadar damarlara işlemiş ki...
evet cok haklısın maalesef yandaş medya ve yalakaları hep onlara calşiyor kimse sesini çıkarmıyor merileşi emresi neler yapar gundeme gelirse hemen saldırırlar fenerle ugrasiyor diye be utanmazlar birinizde cıkıp sivas macında merileşin yaptıgı hareketi soyleyin utanmanız yoksa ama yok abi kımse ya medyasi hiç kimseden ses yok. melo yapsa aman Allahım kesın ceza ya kesin tüpçüye diycek sozum yok yukarıda Allah var bu kadar rezillige sesini çıkaramıyo azizin kuklasi olmuş o nederse yapıyo taraftarı bir mac ceza verse federasyonu basar ceza vermez aziz hakem odalarından cıkmaz ceza vermeye korkar gecen sene eboue yapılan ırkçılıkla ilgili yalan soylerler ortaya cıkar yalanları ses yok yazık ya ülkemde futbolu ne rezil hale getirdiler ya
Katılan sözde Galatasaraylıların hepsinde çakma formalar, atkılar vardı. Fotoğraflananların üzerindekileri gösteren bir katalog hazırlamışlardı twitterda. Bir tanesinde bile orijinal ürün olmaz mı ya![]()
Azizin ve Fenerlilerin akıl hocası da belli oldu;
![]()