Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet (!)

Bu neyin adaletidir, anlayabilen var mı acaba? Hangi konuda adalet istiyorlar?

Biz şike yapmadık mı diyorlar?

Aziz Yıldırım örgüt lideri değildir mi diyorlar?

İsmail Korkmaz'ın katilleri içeri atılsın mı diyorlar?

Türkiye de paralel yapı mı var diyorlar?

Veya yolsuzluklar örtülmesin mi diyorlar?

Ne diyorlar bunlar? Ne içindi bu kadar tantana?

Her yerde konuşuyorlar, ama bu yürüyüşün amacını açık açık söyleyen yok. Kimse daha olayın ne olduğunu bilmiyor. Kimse ne için yürüdüğünü de bilmiyor bence.

Şimdi eğer ki paralel yapı bizi mağdur etti diyorlarsa, o zaman yolsuzluklar ve İsmail Korkmaz için nasıl yürüyebilirler? Eğer tam tersini söylüyorlarsa, paralel yapının varlığını neye göre savunabilirler?

Cidden amacını bilen veya anlayabilen var mı bu saçma sapan organizasyonun?

Bizde mi sokağa çıkalım adalet istiyoruz diye?

İlla bunu mu istiyorlar?

[attachment=7874:image.jpg]

Yorumsuz

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 61
Bunu yazacaksın;

3fcc654a97e011e3a4e612d315d44911_8.jpg

Sonra bunu paylaşacaksın. Bizim de bu yalana inanmamızı bekleyeceksin.

fe7ef3ae98b711e391771281c39a7fe7_8.jpg

O (sözde) Galatasaraylı oraya Fener için katılmışsa zaten Galatasaraylı değildir...

Yalanla dolanla hileyle hiç sonuca varılmayacağını size öğretemediğimiz için biz de tüm herkesten özür dileriz...

Azizin ve Fenerlilerin akıl hocası da belli oldu;

Bgx_SMkIcAAvVY-.jpg

radyosporun haberlerini paylaşmak yasakmı bilmiyorum kasımpaşa başkan vekili çok güzel konuşmuş cuk diye oturtmuş lafı ;

Ersun Yanal, böyle elde edilmiş bir galibiyetten sonra, ‘Mutlaka Şampiyon olacağız’ diyor. Nasıl mutlaka şampiyon oluyor. Bu kadar kesi konuştuğuna göre bildiği bir şey var. Ersun Yanal neye, kime güvenerek bunu söylüyor. Bu ifadeyi kullanıyorsa ben de onun bir şeyler bildiğini ve ona göre böyle konuştuğunu düşünüyorum.

radyosporun haberlerini paylaşmak yasakmı bilmiyorum kasımpaşa başkan vekili çok güzel konuşmuş cuk diye oturtmuş lafı ;

Ersun Yanal, böyle elde edilmiş bir galibiyetten sonra, ‘Mutlaka Şampiyon olacağız’ diyor. Nasıl mutlaka şampiyon oluyor. Bu kadar kesi konuştuğuna göre bildiği bir şey var. Ersun Yanal neye, kime güvenerek bunu söylüyor. Bu ifadeyi kullanıyorsa ben de onun bir şeyler bildiğini ve ona göre böyle konuştuğunu düşünüyorum.

Gel de bunu TFF nin başındaki şikeci yandaşlarına anlat...

Demagojiyi en iyi yapan topluluk başta aziz yıldırım olmak üzere fenerbahçe spor klübü yöneticileridir herhalde sırf şike olayından sıyrılmak için ulusalcı kesimi kendine kalkan olarak kullanmak,Atatürkçü, vatansever,askerci göstermek ama aynı zamanda asker kaçağı olmak, hadi bunlarıda geçtim zamanında siz değilmiyiniz rte hakkında Türkiyeye yakışan başbakan,adam gibi adam recep tayyip erdoğan pankartlarını tribünlerinize asan şimdi nolduda Mustafa Kemalin askerleri oldunuz.

onlarda biliyor abi neyin ne olduğunu . anlatacak kimse yok maalesef şike yapan klübün başkanı türk futbolunun başına geldi bundan daha büyük şike bilmiyorum ben

Fenerin ceza alması için tüm doneler var. Herşey mevcut. Ancak işte o mekanizmalar Fenerden yana çalışınca bir anlamda algıda fark olayı yapınca , 3 maymunu oynayınca...

Ama asıl dikkatimi çeken konu şu;

Son zamanlarda maksimum düzeyde pişkinlik var... Ayrıca ilave olarak ta Fener yandaşlığı...

EmreB nin negro olayı...Son olarak geçen geceki küfür olayları...Meirelesin şrfszlikleri, Baroninin adilikleri vs vs...Say say bitmez...

Hangisi gündemde yer buldu. Hangisine TFF tarafsız gözle el attı. Ama Melo olayı patlayınca şrfsz tüpçü " Melo yaptı" diye açıklama yapıyor.

Aynı açıklamayı diğer olaylarda neden yapmıyorsun. Trabzonun hakkı yenmiş ortalık karışmış, ama aynı şrfsz çıkıp "bizim için şike yoktur olay kapanmıştır " diyor...

Ama dediğim gibi bu olaylar hiç bir zaman gündeme çıkmıyor... Hep " Yoo hiç bir sorun yok" havası yaratılıyor...

Yani pişkinlik ve yüzsüzlük ile yandaşlık , yalaklık o kadar damarlara işlemiş ki...

Utanıyorum. Utanması gereken bir çok fenerli olmasına ragmen bu rezilliği ülkeme yaşattıkları ve bunlara karşı elimden hiçbir şey gelmediği için utanıyorum!

Fenerin ceza alması için tüm doneler var. Herşey mevcut. Ancak işte o mekanizmalar Fenerden yana çalışınca bir anlamda algıda fark olayı yapınca , 3 maymunu oynayınca...

Ama asıl dikkatimi çeken konu şu;

Son zamanlarda maksimum düzeyde pişkinlik var... Ayrıca ilave olarak ta Fener yandaşlığı...

EmreB nin negro olayı...Son olarak geçen geceki küfür olayları...Meirelesin şrfszlikleri, Baronininkuklası olmus adilikleri vs vs...Say say bitmez...

Hangisi gündemde yer buldu. Hangisine TFF tarafsız gözle el attı. Ama Melo olayı patlayınca şrfsz tüpçü " Melo yaptı" diye açıklama yapıyor.

Aynı açıklamayı diğer olaylarda neden yapmıyorsun. Trabzonun hakkı yenmiş ortalık karışmış, ama aynı şrfsz çıkıp "bizim için şike yoktur olay kapanmıştır " diyor...

Ama dediğim gibi bu olaylar hiç bir zaman gündeme çıkmıyor... Hep " Yoo hiç bir sorun yok" havası yaratılıyor...

Yani pişkinlik ve yüzsüzlük ile yandaşlık , yalaklık o kadar damarlara işlemiş ki...

evet cok haklısın maalesef yandaş medya ve yalakaları hep onlara calşiyor kimse sesini çıkarmıyor merileşi emresi neler yapar gundeme gelirse hemen saldırırlar fenerle ugrasiyor diye be utanmazlar birinizde cıkıp sivas macında merileşin yaptıgı hareketi soyleyin utanmanız yoksa ama yok abi kımse ya medyasi hiç kimseden ses yok. melo yapsa aman Allahım kesın ceza ya kesin tüpçüye diycek sozum yok yukarıda Allah var bu kadar rezillige sesini çıkaramıyo azizin kuklasi olmuş o nederse yapıyo taraftarı bir mac ceza verse federasyonu basar ceza vermez aziz hakem odalarından cıkmaz ceza vermeye korkar gecen sene eboue yapılan ırkçılıkla ilgili yalan soylerler ortaya cıkar yalanları ses yok yazık ya ülkemde futbolu ne rezil hale getirdiler ya

evet cok haklısın maalesef yandaş medya ve yalakaları hep onlara calşiyor kimse sesini çıkarmıyor merileşi emresi neler yapar gundeme gelirse hemen saldırırlar fenerle ugrasiyor diye be utanmazlar birinizde cıkıp sivas macında merileşin yaptıgı hareketi soyleyin utanmanız yoksa ama yok abi kımse ya medyasi hiç kimseden ses yok. melo yapsa aman Allahım kesın ceza ya kesin tüpçüye diycek sozum yok yukarıda Allah var bu kadar rezillige sesini çıkaramıyo azizin kuklasi olmuş o nederse yapıyo taraftarı bir mac ceza verse federasyonu basar ceza vermez aziz hakem odalarından cıkmaz ceza vermeye korkar gecen sene eboue yapılan ırkçılıkla ilgili yalan soylerler ortaya cıkar yalanları ses yok yazık ya ülkemde futbolu ne rezil hale getirdiler ya

kuklası lafını nasıl ekledin benim alıntıya :D :D :D

Konumuza gelince; ne yazıkki bu prim yapıyor... Allah'a havale ediyorum. Eminim ki bir bir çıkacak hepsi...

ne adaletinden bahsediyor bu sipastik özürlü beyinsizler

ulAn adalet olsaydi su an 3 lig altda oyniyor olacaktiniz azizin koyunlari

Katılan sözde Galatasaraylıların hepsinde çakma formalar, atkılar vardı. Fotoğraflananların üzerindekileri gösteren bir katalog hazırlamışlardı twitterda. Bir tanesinde bile orijinal ürün olmaz mı ya :D

Katılan sözde Galatasaraylıların hepsinde çakma formalar, atkılar vardı. Fotoğraflananların üzerindekileri gösteren bir katalog hazırlamışlardı twitterda. Bir tanesinde bile orijinal ürün olmaz mı ya :D

Adamların hayatı çakma... Şampiyonlukları, galibiyetleri hatta sevinçleri bile... Bu çakma olmuş çok mu :D

Bu arada forumda da reklamı çıkan " Adalete Fener Yak" blogunun yazısından bir cümle;

"Fenerbahçe yöneticileri haksız yere, -yargılaması dahi başlamadan- suçlu ilan edildi. "

Ya çok küfür etmek geliyor da içimden neyse...

"Yargı kararı olmadan suçlu ilan edilmiş"

Bence tam aksi; " Yargı kararı olduğu halde suçsuz muamelesi hatta mağdur muamelesi görüyorsunuz" diye biri de demiyor...

https://www.change.org/tr/kampanyalar/adaletefeneryak

Geri
Üst Alt