Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bağış yapmak isteyenler için
yenisi ne lanAgaclandirma onemli tabi.. 2 gun once hanimin eski telefonu olan Samsung S10 sattik. Butun parasini direkt tema vakfina bagisladik. Lakin bunlar hep uzun soluklu cozumler. Acil simdi okadar yangın yanan yeri söndürme, evlerini kaybeden kişilere destek, hayvanlari telef olan kisilere destek lazim öncelikle.
Ben Twitter kullanmiyordum ve sırf yardımı dokunacak diye Twitter hesabi acip Haluk Levent ile irtibata gecmeye calisiyorum. Ha bana geri dönüş yapmıyor o ayrı. E ozaman ne yapacagiz.. Aile dostlarim tatile Manavgat'a gitmişler ve orada bir sure mahsur kaldik dediler geçende. Simdi şükür iyiler. Yanan bizim ulkemiz. Hepimizi etkiliyor. Boyle felaketlerde keske tek vucut olabilsek. Sonra yine secimlerde yapilmasi gereken ne varsa yapilir. Simdi sırf zaman kaybi ve millette bol bol soru işareti. Kötü bir durum
yenisi ne lan
Ben dün temaya bağış yaptım sonrasında tema parayı bakanlığa aktarıp öyle Ekim yapılacak haberini okudum pişman oldum. Haram ettim tabiki.Hiçbir devlet kurumuna vakıfa para bağışı yapmayın
O paralar fidana değil ranta,inşaata,yolsuzluğa evriliyo
Hem paralar yerine gitmiyo amacına ulaşmıyo hemde eleştirdiklerinizin cebine para koymuş oluyorsunuz
Hatay'ın merkezi de yanmaya başladı. Yamaçta kurulmuş bir mahalle. Bir sürü ev var. Tahliye ediliyor.
Hatay'ın merkezi de yanmaya başladı. Yamaçta kurulmuş bir mahalle. Bir sürü ev var. Tahliye ediliyor.
Geçmiş olsun. Bu ne yahu ateşe verildik, ülke sahipsiz olsa anca bu kadar olurdu.
işleri güçleri show