Türkiye Yanıyor

Herkese sen kinsin çekersen işte böyle yardım isteyecek ülke de bulamazsın.
Yatacak yeriniz yok ama saraylarda gaz çıkarıyırsunuz

Ya hu oyle konuşuyorsunuz ki sanki suan calismalari yapan onca devlete bağlı birim ve devlet kurumu aslinda çalışma yapmiyor ve yatıyor. O helikopterler, o seferber olan ve canla başla mucadele eden itfaiyecilere ayip etmiyormusunuz? Nereden buluyor bunlar imkanlarini?

Evet politika pis ve nalet bir durum. Kurumlarda rant döndüğü doğrudur. Ki bunun hesabinida sormaliyiz ve soracagiz. AMA SIMDI DEGIL BE!

25 sayfa once sordum ozaman kime para verecegiz. TIK YOK. Bari yardim etmek isteyenlere firsat tanıyın. Siz etmiyorsaniz etmeyin. O sizin vicdaniniza kalmis. Cok sinirleniyorum ya bazen. Gercekten yazik. Okadar bölünmüşlük var ve ortada cayır cayır yanan bir memleket.. Evet bu duruma sokan sorumlulular belli.. AMA SIMDI DEGIL BE.. lütfen

bağış yapmak isteyenler için

Agaclandirma onemli tabi.. 2 gun once hanimin eski telefonu olan Samsung S10 sattik. Butun parasini direkt tema vakfina bagisladik. Lakin bunlar hep uzun soluklu cozumler. Acil simdi okadar yangın yanan yeri söndürme, evlerini kaybeden kişilere destek, hayvanlari telef olan kisilere destek lazim öncelikle.

Ben Twitter kullanmiyordum ve sırf yardımı dokunacak diye Twitter hesabi acip Haluk Levent ile irtibata gecmeye calisiyorum. Ha bana geri dönüş yapmıyor o ayrı. E ozaman ne yapacagiz.. Aile dostlarim tatile Manavgat'a gitmişler ve orada bir sure mahsur kaldik dediler geçende. Simdi şükür iyiler. Yanan bizim ulkemiz. Hepimizi etkiliyor. Boyle felaketlerde keske tek vucut olabilsek. Sonra yine secimlerde yapilmasi gereken ne varsa yapilir. Simdi sırf zaman kaybi ve millette bol bol soru işareti. Kötü bir durum

Agaclandirma onemli tabi.. 2 gun once hanimin eski telefonu olan Samsung S10 sattik. Butun parasini direkt tema vakfina bagisladik. Lakin bunlar hep uzun soluklu cozumler. Acil simdi okadar yangın yanan yeri söndürme, evlerini kaybeden kişilere destek, hayvanlari telef olan kisilere destek lazim öncelikle.

Ben Twitter kullanmiyordum ve sırf yardımı dokunacak diye Twitter hesabi acip Haluk Levent ile irtibata gecmeye calisiyorum. Ha bana geri dönüş yapmıyor o ayrı. E ozaman ne yapacagiz.. Aile dostlarim tatile Manavgat'a gitmişler ve orada bir sure mahsur kaldik dediler geçende. Simdi şükür iyiler. Yanan bizim ulkemiz. Hepimizi etkiliyor. Boyle felaketlerde keske tek vucut olabilsek. Sonra yine secimlerde yapilmasi gereken ne varsa yapilir. Simdi sırf zaman kaybi ve millette bol bol soru işareti. Kötü bir durum
yenisi ne lan

Bu iha mı siha mı ormanı gözetleyemiyor mu, var değil mi bunlar hani ihraç rekorları kırılan dünyayı hayran bırakan iha lar uçursanıza ormanlarda

Hiçbir devlet kurumuna vakıfa para bağışı yapmayın

O paralar fidana değil ranta,inşaata,yolsuzluğa evriliyo

Hem paralar yerine gitmiyo amacına ulaşmıyo hemde eleştirdiklerinizin cebine para koymuş oluyorsunuz
Ben dün temaya bağış yaptım sonrasında tema parayı bakanlığa aktarıp öyle Ekim yapılacak haberini okudum pişman oldum. Haram ettim tabiki.

Kayıp 128 milyar dolar ile kaç uçak alınır biriniz hesaplayabilir mi?

SSoylu ülkede sadece 216 tane terörist kaldı demişti. 200 tane orman yangını çıktı. Herkes birer orman yaktı heralde.
Pakdemir bakanın fantastik beklentileri yüzünden onlarca yangın söndürme uçağı atıl şekilde yatıyor. Her yıl ormanlarımız yanıyorken en ufak bir hazırlığın çalışmanın olmaması suça ortak olmaktır.
Herkes şov için fidan derdine düşmüş. Yok ben bu kadar yaptım yok sen bu kadar yap falan salak salak işler. Siz fidan dikmeseniz de o orman kendini er geç yeniler. Yeter ki orman olarak kalmasına izin verilsin. Bunu takip etmek herhangi bir ranta izin vermemek fidan dikmekten çok çok daha önemli.

Ulan araba yolda kalda bir litre benzin alamam yasak kimse alamaz, bu ipneler nereden buluyor yada bidonla benzin alanj kamera görmüyor mu, tamam oç ler yıllardır yakıyor iki ayaklı şetefsizler, bu tamam da bu ülkede asker polis ve diğer tüm kamu bu işe bakan niue önlem arttırmaz mal gibi bakıyoruz ciğerimizi sökerlerken. İnşallah yanarak ölür bunu yapanda. İnsan izlerken çıldırıyor yazık be

Hatay'ın merkezi de yanmaya başladı. Yamaçta kurulmuş bir mahalle. Bir sürü ev var. Tahliye ediliyor.

Hatay'ın merkezi de yanmaya başladı. Yamaçta kurulmuş bir mahalle. Bir sürü ev var. Tahliye ediliyor.
Screenshot_2021-07-31-14-04-26-008_com.twitter.android.webp

Geri
Üst Alt