Türkiye Yanıyor

Bodrum'da otel ve kondo yapmaya uygun mekanlarda da yangınlar başlamış. Ne yazık ki ormanı terrör amaçlı yakan vatansızlar olduğu gibi bu durumu fırsat bilip otel amaçlı yakan kansızlar da var.

yangin_8219.webp

Deniz kenari rakı balık keyfs

Balık yediklerini rakı içtiklerini nereden biliyorsunuz?

Deniz kenarinda standard yapilan seyler diye oylesine yazdim. Arkasinda bir kasıt yok abi. Onun yerine kebab ayran da yazilabilir. Ben sadece durumu gösteren bir resim paylastim. Herkesi bizim gibi kızan ve duruma deli olan olarak gormemek lazim.

bu kitabı alan enayiler şimdi napıyordur :red:

daha orman yangını bile kontrol edemiyoruz

Ben dün temaya bağış yaptım sonrasında tema parayı bakanlığa aktarıp öyle Ekim yapılacak haberini okudum pişman oldum. Haram ettim tabiki.
Senin bağışla yakılan yerlere yapılacak otellerde çalışacak ustalardan birinin günlük yevmiyesi çıktı desene

Deniz kenarinda standard yapilan seyler diye oylesine yazdim. Arkasinda bir kasıt yok abi. Onun yerine kebab ayran da yazilabilir. Ben sadece durumu gösteren bir resim paylastim. Herkesi bizim gibi kızan ve duruma deli olan olarak gormemek lazim.
Ama işte öyle olmuyor. İnsanları kışkırtan hareketler bunlar. İnsanlar orada yemek yiyorlar. O kentte o gece herkes yemek yedi. Kimisi evinde kimisi bahçede kimisi deniz kenarında.

Haber takip etmekle olmaz beyler. Herkes elini cebine atmalı böyle günlerde. Yandaşa, güvenmediğiniz yerlere değil direkt vakfa yardımcı olalım.

Ben dün temaya bağış yaptım sonrasında tema parayı bakanlığa aktarıp öyle Ekim yapılacak haberini okudum pişman oldum. Haram ettim tabiki.
TEMA yıllardır bu şekilde çalışıyor OGM ile birlikte. Gönüllü çalışan birçok öğrenci var TEMA'da. Gönüllü olan arkadaşlarım da vardı, dikimlere katılıyorlardı. Projelerle, kurumlarla da çalışıyorlar. Projelerin devamlılığının da sağlandığı söyleniyor. Arkada neler döner o fidanlar nereden alınır bilmiyoruz tabii ki ama bir şekilde o bağışlar doğaya dönecektir. Yeşilinbaşkenti'ne de bakabilirsiniz destek için.

Ama işte öyle olmuyor. İnsanları kışkırtan hareketler bunlar. İnsanlar orada yemek yiyorlar. O kentte o gece herkes yemek yedi. Kimisi evinde kimisi bahçede kimisi deniz kenarında.

Ozur dilerim abi. Niyetim kotu degil. Raki baliktan kışkırtıcı ne cikabilir ki. Genel kabul edilen sahil kenari yeme icme kulturu. Affina siginirak senin Manavgat uzeri uçan cbaskani resminin altına yazdığın not aslinda daha kiskirtici algılanabilir bana gore. Suan Turkiyenin her kesimi sükûnetli olmali. Durum cok kotuye gidiyor gercekten.

Tema niye öyle yapıyor anlamadım. Yapılan bağışlarla fidan alıp dikim etkinliği neden yapmıyorlar ki?
Şimdi herkes bağış yapıyo, temaya bırakırlarmı o kadar parayı fidan diksinler diye,10 fidan dikecek bağış yapıldıysa 9u ceplere 1i toprağa gidiyodur

Vergileri geçtim o kadar deprem için paralar toplandı hani nerde uçtu gitti,pandemide de o kadar bağış toplandı erkan yıldırıma gitti işte test kiti götürmüş venezuelaya

Bir sey soracagim. Bilen varsa aciklarsa sevinirim. Mansur Yavas'in agac kampanyasi icin 100TL gonderdim. Bir tane agac ile gelecege nefes oldunuz diyor islem sonunda. Bir tane fidanin maliyeti nedir? Nasil 100TL sadece bir tane agaca denk geliyor anlamadim. Toplu alsan bir tane fidan ne kadar olacak ki?

tersane ve oteller bölgesine kadar indi yangın sıkıntı büyük. allah yardimcıları olsun.

Geri
Üst Alt