Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Bitse artık bu kabus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an ben uzağım ama evimin gördüğü bir alan. Orada çok ev var.sana yakın mı
derhal tüy
Balık yediklerini rakı içtiklerini nereden biliyorsunuz?
Balık yediklerini rakı içtiklerini nereden biliyorsunuz?
Senin bağışla yakılan yerlere yapılacak otellerde çalışacak ustalardan birinin günlük yevmiyesi çıktı deseneBen dün temaya bağış yaptım sonrasında tema parayı bakanlığa aktarıp öyle Ekim yapılacak haberini okudum pişman oldum. Haram ettim tabiki.
Ama işte öyle olmuyor. İnsanları kışkırtan hareketler bunlar. İnsanlar orada yemek yiyorlar. O kentte o gece herkes yemek yedi. Kimisi evinde kimisi bahçede kimisi deniz kenarında.Deniz kenarinda standard yapilan seyler diye oylesine yazdim. Arkasinda bir kasıt yok abi. Onun yerine kebab ayran da yazilabilir. Ben sadece durumu gösteren bir resim paylastim. Herkesi bizim gibi kızan ve duruma deli olan olarak gormemek lazim.
Tema niye öyle yapıyor anlamadım. Yapılan bağışlarla fidan alıp dikim etkinliği neden yapmıyorlar ki?Senin bağışla yakılan yerlere yapılacak otellerde çalışacak ustalardan birinin günlük yevmiyesi çıktı desene
Atar yapma iboma Tahir!Balık yediklerini rakı içtiklerini nereden biliyorsunuz?
TEMA yıllardır bu şekilde çalışıyor OGM ile birlikte. Gönüllü çalışan birçok öğrenci var TEMA'da. Gönüllü olan arkadaşlarım da vardı, dikimlere katılıyorlardı. Projelerle, kurumlarla da çalışıyorlar. Projelerin devamlılığının da sağlandığı söyleniyor. Arkada neler döner o fidanlar nereden alınır bilmiyoruz tabii ki ama bir şekilde o bağışlar doğaya dönecektir. Yeşilinbaşkenti'ne de bakabilirsiniz destek için.Ben dün temaya bağış yaptım sonrasında tema parayı bakanlığa aktarıp öyle Ekim yapılacak haberini okudum pişman oldum. Haram ettim tabiki.
Ama işte öyle olmuyor. İnsanları kışkırtan hareketler bunlar. İnsanlar orada yemek yiyorlar. O kentte o gece herkes yemek yedi. Kimisi evinde kimisi bahçede kimisi deniz kenarında.
Şimdi herkes bağış yapıyo, temaya bırakırlarmı o kadar parayı fidan diksinler diye,10 fidan dikecek bağış yapıldıysa 9u ceplere 1i toprağa gidiyodurTema niye öyle yapıyor anlamadım. Yapılan bağışlarla fidan alıp dikim etkinliği neden yapmıyorlar ki?
Atar yapma iboma Tahir!