Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar alan yanarken,oturup yangını izlediler herhalde?Bu nedir ya?
ilk seçimde %40 yineBu kadar alan yanarken,oturup yangını izlediler herhalde?Bu nedir ya?
Tabiki tema kendi başına çalışması mümkün değil elbet. Bende yıllardır tema vakfına düzenli aralıklarla bağış yapıyordum son yıllarda bundan vazgeçtim alırım dikim günlerinde gider kendi fidanımı dikerim.Paraları zaten yıllardır OGM'ye aktarıp çalışıyorlar. Kurulduğundan beri sistemi böyle işliyor. Yeni bir konu değil. Ciddi bir şekilde takibini yapıp ağaçlandırmaları yapıyorlar. TEMA'ya bağış yapın, destek olun diye demiyorum ama fidan dikim işlerini ciddi bir şekilde yönetiyorlar gönüllülerle birlikte. Yeni, bilinmedik bir durum değil OGM ile çalışmaları. Yıllardır bu şekilde işliyor sistemleri ama yine de oldukça güzel işler çıkartıyorlar.
hangi konuda kabiliyeti var :crushed:Bizim ülkenin yangın söndürme kabiliyeti hiç yokmuş onu öğrendim
hangi konuda kabiliyeti var :crushed:
Bütün izler birbirine karışmış durumda.Butun dunya yanginlarla bousuyor nemi %5 in altina dustugu soyleniyor ki %10 alti yuksek yangin riskidir bu yanginlar halen yenisi basliyor butun turkiye ormanlarda iken birinin gelip yakmasi mantikli gelmiyor bu dusuk nem yuksek sicaklikla alakali sonduruyorsun yenisi basliyor kuresel isinma ama bir tek bizi
ulkede teroristler yakmis oluyor diger dunya ulkelerinde boyle birsey yok bu adi kopeklerde bunu firsat bilip ustleniyorlar ulkeyi tehdit ediyorlar tukursek bogulacaklar