- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Bilmem ne çocukları A Haber çalışanları yangın organizasyonu konusunda Avrupa'da lider olduğumuz ile ilgili haber yapmış.
Bu görüntüler Suriye'den
Özür dilerim dünya lideriymisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem ne çocukları A Haber çalışanları yangın organizasyonu konusunda Avrupa'da lider olduğumuz ile ilgili haber yapmış.
Bu görüntüler Suriye'den
Allah’a kaldıysak..Ateşin çocukları denen insanlık dışı, zavallı haysiyetsizler üstlenmiş. Allah o yanan hayvanların intikamını her iki dünyada sizden alsın inşallah
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah’a kaldıysak..
İşimiz yaş desene..
Keşke o masum hayvanlar ve ağaçlar yanmadan da birşeyler yapsaydı..Ben bu kadar güçlü olsam 1 tane bile masumun ölmesine izin vermezdim
İtalya ve Yunanistan'da ki yangınlar ne alaka anlayamadım tam. Oralarda bizden fazlaymış galiba.
Yok ya o kadar yeri nereye ateşe veriyorlar. Ateş olsalar cürümü kadar yer yakarlar. Kendilerine pay çıkarıp ortalığı bulandırıyorlar işte beyinlerine attırdığım avanakları.Ben o suçu üstlenen embesillerinde yangını falan çıkardığını hiç sanmıyorum. Biz istersek ülkeyi bu hale sokarız diye üstlenme çabasına girdiler.