Türkiye Yanıyor

Mücahit ve onun gibi arkadaşların olaylara genel tepkisinin bilinçaltındaki suçluluk psikolojisinin dışa vurumu olduğunu düşünüyorum. Ben ve benim gibi düşünenler tamamen olaylara ve çözüme odaklı şikayetleri dile getirip bunun hakkında konuşuyorken o, olayın felaket kısmından çok, fikirsel olarak sosyal medyada gördüğü ve karşı durduğu argümanlar ile kendini doldurup doldurup, felaketten sorumlu kişileri kendi kafasında aklamaya çalışıyor.

Bu kişi o fotoğraf makinesiyle o ortama giriyorsa bu da bir PR'dır. Çok rahatsız ediyor bu görüntüler beni.

Küçük mücahit ,ne anlattığı anlaşılamayan anlamsız postlarla soğuk suya girer gibi konuya girip utangaç akpli tribinden sıyrıldı ısıya alışınca. Son derece haklı eleştirileri okuyunca dayanamıyorlar ardları yanıyor , yapacak bir şey yok. Ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar denilen adam millete çay attı gitti , altındaki ondan talimat gelmeden tuvalete dahi gidemeyecek tipler ise yangın ülkesi olan memlekete bir yangın filosu bile kurup önden önlem alamadı. Milleti kendisi gibi geri zekalı sanıyor sanırım küçük mücahit. Ben yediğim içtiğim en ufak şeyden vergi veriyorsam bunun hesabını sorarım , başka kıtada yaşayan bir dangalaktan icazet alacak değiliz.
Utanmazlığın nirvanasını yaşıyoruz. Şu son 10-12 yılda hepimiz 20 yıl yaşlandık. Başımıza gelmeyen kalmadı ama her olayda tek suçsuz iktidar.
Adama bak sen, gıcık oluyormuş. Dağ ormanlarına itfaiye ile toma ile müdahale etmekten başka çaresi olmayan yönetimi savunuyor bize.
2002 yılında 19 uçaktan oluşan yangın söndürme filosu olan THK'nın uçakları nerede? diye soruyorsun, suçu THK'ya atıyorlar. THK başkanına nerde bu uçaklar? diye soruyorsun, ben düğündeydim hem kayyımım ben, sorumlu değilim diyor.

Bu yüzsüzlük, bu pişkinlik, bu iş bilmezlik, bu sorumsuzluk onları destekleyenlerin de karakteri olduğu için normal görüyorlar belki de.
Kur'an ayetleri de bu yüzsüzleri ve onları destekleyen arsızları birçok ayette anlatmıyor mu zaten?

Utanmazlığın nirvanasını yaşıyoruz. Şu son 10-12 yılda hepimiz 20 yıl yaşlandık. Başımıza gelmeyen kalmadı ama her olayda tek suçsuz iktidar.
Adama bak sen, gıcık oluyormuş. Dağ ormanlarına itfaiye ile toma ile müdahale etmekten başka çaresi olmayan yönetimi savunuyor bize.
2002 yılında 19 uçaktan oluşan yangın söndürme filosu olan THK'nın uçakları nerede? diye soruyorsun, suçu THK'ya atıyorlar. THK başkanına nerde bu uçaklar? diye soruyorsun, ben düğündeydim hem kayyımım ben, sorumlu değilim diyor.

Bu yüzsüzlük, bu pişkinlik, bu iş bilmezlik, bu sorumsuzluk onları destekleyenlerin de karakteri olduğu için normal görüyorlar belki de.
Kur'an ayetleri de bu yüzsüzleri ve onları destekleyen arsızları birçok ayette anlatmıyor mu zaten?
Yahu hep söylüyorum , destekçilerine göre bu iktidar son derece kuvvetli , kudretli ve kıskanılan bir iktidar. Gel gelelim herhangi bir felaket olduğunda o kudretli zat, mevzuyu ya yıllardır dalga geçerek itibarsızlaştırmaya çalıştığı muhalefet lideri ve topal ördek diyerek aşağıladığı belediyelerine iteliyor , ya da kandırıldık Allah affetsin diyor. Bu iktidarın biatçıları da bu çelişkiye rağmen hal aynı çizgide devam edebiliyor hayatlarına. Ben hayatımda böyle utanmazlık görmedim , kalanında da görmem.

Bakın yangın çıkar. Çıkabilir. Çıkacak da. Bu daha başlangıç. Her sene böyle facialar yaşanacak.

Lakin tüm bunlar yaşanırken yardım isteyenleri vatan haini olarak suçlayamazsın.

THK'de duran uçakları kasti bir şekilde hangarda tutamazsın.

Ülke kan ağlıyorken Somali'ye 30 milyon dolar hibe yapamazsın.

Biz kendi canımızın derdindeyken "evi yanmayan eski ev sahipleri keşke benim evim yansaydı." diyemezsin.

Yalnız kalan halk dünyaya sesini duyurmak için Twitter'da yardım edin dediği için soruşturma açamazsın.

Allah'ın belaları bizim derdimiz bu! Gerçekten mide bulandırıcı bir hal almaya başladınız.

Aslinda ben mucahit gibileri anliyorum haklilarda Dunyadaki en zor is yalan ve yanlisi savunmak simdi ben para alsam bizim trolumuz ol deseler gece uykularim kacar lan nasil savunucam bunlari diye nerden tutsan elinde kaliyor Adama kizmayin hakikaten isleri yanginla mucadele eden kadar zor

Tabi arada sirada iyi niyetli olan da var.
Ama bu forumun 80% her meseleyi iktidara cakmak icin kullaniyor. Gicik oldum acikcasi. adamlar canla basla her imkanla mucadele ediyor, yok ucak yok helikopter yok tsk yok.. hepsi yalan ve hepsi var.. adamlara haksizlik etmeyin bari.. iktidari mi begenmiyorsun, secim gelince muhalefete gir oyunu kullan millete propagandani yap, mevcut iktidari da yolla..

Gidip instagramdan gaz alip kus kadar beyni olmayan insanlarin gazina geliyorsunuz.. kendileri bile u donus yapiyor, dun 1 bugun 2.. emre de sahan da yok sunlar yok bunlar yok diyen tipler.. simdi birisi herkes burda emege saygi digeri provokatorler var dikkatli olalim bunlar memurlarimizi dinlemiyor modunda.. daha dun yoktu orda o memur ne oldu simdi mi var?

Orman yandiginin herkes farkinda her yerden yardim edip sondurulmeye calisiyor zaten.. git bolgeye yardimci ol istiyorsan, ama ordan burdan platform kullanip her boka negatif enerji yaymayin artik..

Emre'nin ilk video'larini paylasip mevlut cavusoglu beni aradi videosunu paylasmayan her kisi icin bu konu net siyasettir.. orman fln hikaye
moruk sen ne anlatıyorsun ya utanma yok mu sende

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lan yurtdışında ayagi taşa takilsa yasadigi ülkeyi itin gotune sokan herifler gelmis 10 gündür yanan ülkede Rusya'dan kiralanan uçaklar dışında yangın söndürme uçağı yok diye eleştiriyorum diye akıl veriyor.

O kadar iki yüzlü ve karaktersizsiniz ki sizinle aynı vatandaşlığı tasidigim için utanç duyuyorum.

THY'de çalışmak ayrı şey, bir dönem THK şube başkanlığı yapmakta olaya vakıf olmak demektir. Bilmediğin mevzuda hala ahkam kesiyorsun. Hatta kendinde kesmiyor başka birinin attığı gerçeği doğrusu tartışılır Tweetleri kaynak gösteriyorsun. Teferruatlıca anlatırım ben sana Onurcum. Bence uzatma.
Hala bekliyorum. Şu hiçbir pilotun uçmak istemediği ''hurda'' uçakları bi anlatsana yav.
Cahilliğimi gidereyim istiyorum.
Malum koskocaman THK şube başkanlığı yapmış adamsın. Senden iyi kim bilecek.

Geri
Üst Alt