türkiye'de hitler'e duyulan sempati

Lider olarak gayet güçlü birisiydi, yani nasil o kadar milyon insanlari o kadar basitçe manipüle ettigi çok sasirtici birsey.

Bu kadar irkçi olmasaydi ve bu kadar Alman olmayan insanlari öldürmek istemeseydi, o kadar kötü birisi oldugunu sanmiyorum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AnpTWKKWQ1o[/media]

Ne mantıksız bir yorum

yahudi ile zionist ayrimini iyi yapalim

genelleme hic iyi bir sey degildir

Hitlerin yahudileri katletdigi icin onu sevmek, bana gore EZIKLIKTIR..

Israel hic sevmem, ama bir sey cok iyi biliyorum.. yahudilerin 70% iyi insanlardir, ama Israel yoneten zionistler seytanin cocuklaridir

Nasıl hoşuna gidiyor değil mi olanlar.Ülke olarak yaptırım uygulayamamak mutlu ediyor seni.

Sen uykuya devam et.. hala sorma neden yaptırım uygulayamıyor bu tayyör diye.. şili bile israil büyükelçilerini kovarken bizim kabadayı kabadayı konuşan tayyör neden bu kadar basit bir şeyi bile yapamıyor?

Kimse al orduyu İsrail'e gir demiyor.. bu kadar basit diplomatik bir tepkiyi bile veremiyor cihan padişahı böyyük müslüman.. Hristiyan şili kadar olamıyor..

Neden diye sormuyor musun hiç kendine.. soramazsın.. çünkü gerçekler acıdır.. kendi kendine vereceğin cevaptan çekiniyorsun.. akp'li realist olamaz, devekuşu gibi kafayı kuma gömmek zorundadır.. çünkü gömmezse ve realist olursa gerçek kendinden utanmasını gerektirir..

Sen soramazsın kendine o soruyu ama ben cevap vereyim: İsrail'in kucağına oturan adam biraz zor çeker elçilerini o ülkeden.. kan alırlar sonra senden.. seni oraya getiren efendilerine karşı gelemezsin..

Çok inandırmıştınız kendinizi tayyör'ün dünya lideri olduğu yalanına.. al sana gerçek tayyör.. anca Türkiye'de boş boş konuşur.. evet seviniyorum tabi gerçek yüzü ortaya çıkıyor diye..

Ben sizin gibi yalanlara değil gerçeklere prim veriyorum.. Dünya lideri ise dediğimi yapsın, akp'ye oy vermezsem adam değilim..

Maşa olmadığını kanıtlasın bakalım..

radikal islamcı gruplar yüzünden tüm müslümanlara düşman kesilen dünyayı eleştirenlerin, israil devletinin yaptıkları yüzünden yahudi düşmanı olup masum binlerce yahudiyi katleden hitleri övmeleri ne büyük ironi...

Genelde 14-15 yaşında başlar, karakterin oturmasına bağlı olarak 6 aydan 2 yıla kadar uzayabilir. Karakter gelişmezse öyle kalma riski vardır. Genel olarak o yaşlarda sertliğin ve acımasızlığın prim yapması ve güce tapma güdüsünden ileri gelir.

Temel manevra, "abi ama çok zekiymiş" olur ki doğrudur adam sanatçı sonuçta ama ruh hastası katillerin çoğu haddinden zekidir. Ha kaldı ki bunu diyen gençler adamın ne bir tablosunu bilir ne de siyasete atılmadan verdiği uğraşları. Tek başına oturmuş bir ülkeyi süper güç yapmış zannederler. O kadar muazzam idareci yanındaki kurmayları çekilince iki eliyle bir silahı doğrultamayıp koca ülkeyi rezil rüsva edip ortadan ikiye böldürmüştür ama o kısmı es geçerler.

Herşey okuduğum kavgam kitabından sonra oldu o kitabı okuyun bu adamın neden yahudileri katlettigini anlarsınız

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen uykuya devam et.. hala sorma neden yaptırım uygulayamıyor bu tayyör diye.. şili bile israil büyükelçilerini kovarken bizim kabadayı kabadayı konuşan tayyör neden bu kadar basit bir şeyi bile yapamıyor?

Kimse al orduyu İsrail'e gir demiyor.. bu kadar basit diplomatik bir tepkiyi bile veremiyor cihan padişahı böyyük müslüman.. Hristiyan şili kadar olamıyor..

Neden diye sormuyor musun hiç kendine.. soramazsın.. çünkü gerçekler acıdır.. kendi kendine vereceğin cevaptan çekiniyorsun.. akp'li realist olamaz, devekuşu gibi kafayı kuma gömmek zorundadır.. çünkü gömmezse ve realist olursa gerçek kendinden utanmasını gerektirir..

Sen soramazsın kendine o soruyu ama ben cevap vereyim: İsrail'in kucağına oturan adam biraz zor çeker elçilerini o ülkeden.. kan alırlar sonra senden.. seni oraya getiren efendilerine karşı gelemezsin..

Çok inandırmıştınız kendinizi tayyör'ün dünya lideri olduğu yalanına.. al sana gerçek tayyör.. anca Türkiye'de boş boş konuşur.. evet seviniyorum tabi gerçek yüzü ortaya çıkıyor diye..

Ben sizin gibi yalanlara değil gerçeklere prim veriyorum.. Dünya lideri ise dediğimi yapsın, akp'ye oy vermezsem adam değilim..

Maşa olmadığını kanıtlasın bakalım..

Sen beyin ishal i olmuşsun.Tayyiple kafayı bozmuşsun.10 senelik siyasi partiden israile kafa tutmasını bekleyen bi yaratıksın sen.Geçmişte treni kaçırmış senin ülken.Zamanında senin devlet adamların başkalarının kucağına çoktan oturmuş.Sen hala bu gerçeği göremiyorsun.Ya da görmek istemiyorsun.

Müslümanların ölmesinden mutlu olan bi insan oldugunu kendinde itiraf ediyorsun.Ne kadar acısam az sana.Hala tayyip falan yazıyorsun.Siyasetin batsın.

3. Reich'a çok büyük saygı duyan (ideolojik değil) biri olarak söylemeliyim ki düpledüz cahilliktir.Mantıklı hiçbir sebebi yok.Kendisinin takdir ettiğim tek yönü bilim alanına inanılmaz yatırımlar yapıp bu konularda manyak derecede açık fikirli olması.Onun dışında hem askeri idarecilik yönden hem karakter yönünden elle tutulabilecek tek yönü,huyu yoktur.Sapık derecede hırslıdır ve sürekli yanlış kararlar verir.Çevresinde o kadar değerli komutanlar olmasına rağmen.Yaptığı yahudi soykırımı ise bugünlerde başbelası olan İsrail'in kurulmasında en büyük etkendir.Hitler gibi bir mal olmasa Avrupa'da mutlu mesut yaşayan yahudiler ne diye gitsin allahın ortadoğusunda kurulacak bir ülkede yaşasın?Bunun için bir sebep gerekti ve Hitler farkında olmadan maşa oldu buna.

Israil bugün ne yapiyorsa Hitler de onu yapmistir, masum katletmistir.. Savunulacak, sempati duyulacak bir taraf göremiyorum..

Sen beyin ishal i olmuşsun.Tayyiple kafayı bozmuşsun.10 senelik siyasi partiden israile kafa tutmasını bekleyen bi yaratıksın sen.Geçmişte treni kaçırmış senin ülken.Zamanında senin devlet adamların başkalarının kucağına çoktan oturmuş.Sen hala bu gerçeği göremiyorsun.Ya da görmek istemiyorsun.

Müslümanların ölmesinden mutlu olan bi insan oldugunu kendinde itiraf ediyorsun.Ne kadar acısam az sana.Hala tayyip falan yazıyorsun.Siyasetin batsın.

Abi sana bir soru...

Taksim'de 3-5 bin göstericiye neredeyse insanlik disi müdahalede bulunan ve polisin sivilleri katletmesine gösterilen tepki ile bugün Davutoglu ve kabinenin gösterdigi tepki arasindaki fark nedir?

Neden van minit diyip bu duruma el atamiyoruz? O van minitten sonra nekadar bedel ödedi Türkiye bunlara..

Arap devletleri desen hepsi petrol ve paranin derdinde, param-petrolüm varsa hersey yolunda modunda takiliyor.

Hükümet= devlet olduguna göre RTE'nin bu duruma EL ATMASI elzemdir.. Milli iradeye sahip ciksin uzun adam!

Aa pardon, 40 yildir PKK'yi bitiremeyen ve bitme noktasina geldikten sonra "birden bire demokratik özerklik uydurmasiyla" ateskes ilan edildi ve PKK daha da güclenerek geliyor maalesef.. PKK ile pazarlik yapmak zorunda kalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ABD sponsorlugunda Israil'e hicbirsey yapamaz.

Israil bugün ne yapiyorsa Hitler de onu yapmistir, masum katletmistir.. Savunulacak, sempati duyulacak bir taraf göremiyorum..

Abi sana bir soru...

Taksim'de 3-5 bin göstericiye neredeyse insanlik disi müdahalede bulunan ve polisin sivilleri katletmesine gösterilen tepki ile bugün Davutoglu ve kabinenin gösterdigi tepki arasindaki fark nedir?

Neden van minit diyip bu duruma el atamiyoruz? O van minitten sonra nekadar bedel ödedi Türkiye bunlara..

Arap devletleri desen hepsi petrol ve paranin derdinde, param-petrolüm varsa hersey yolunda modunda takiliyor.

Hükümet= devlet olduguna göre Türkiye'nin bu duruma EL ATMASI elzemdir.. Bunu yapacak insanlarda Erdogan basta olmak üzere AKP hükümetidir.. Milli iradeye sahip ciksin uzun adam!

Aa pardon, 40 yildir PKK'yi bitiremeyen ve bitme noktasina geldikten sonra "birden bire demokratik özerklik uydurmasiyla" ateskes ilan edildi ve PKK daha da güclenerek geliyor maalesef.. PKK ile pazarlik yapmak zorunda kalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ABD sponsorlugunda Israil'e hicbirsey yapamaz.

Ben tayyip erdogan destekçisi değilimki abicim.Adam public alanda israilin saldırısına sevindiğini söylüyor açık açık.Ben israilin bu saldırısına sevinenlerin karşısındayım.

Tayyip anca konuşur,icraat yapamaz israile.Araplarında tanrısı para olmuş.Halkı üzülüyor olabilir ama yöneticilerinden ses çıkmıyor.Sabahtan beri yazıyorum.10 senelik siyasi bi parti israile yaptırım uygulayamaz.Bu ülke çoktan başka güçlerin istediği şekile geçmiş.Onlara muhtaç olmuş.İkinci sınıf hale gelmiş.İş işten geçmiş,gelip vay tayyip hadi bakalım durdur israili falan yazıyorlar.Tayyip kim israili durdurmak kim.Ya da türkiye kim israili durdurmak kim? desem daha doğru olur.

Hitler sonuçta bir Atatürk hayranıydı o yüzden bende ona hayran olma konusunda kendimi borçlu hissediyorum :)

İsrail nefretiyle yanıp tutuşan yobazlardan başka Hitlere sempati duyan birileri olduğunu sanmıyorum.

Masum çocukların ölmesinden kimse mutlu olmaz.. 10 senelik partiye İsrail'i durdur demiyoruz, elçilerini başkentten kov, kendi elçilerini de geri çek diyoruz.. van münitçi bunu dahi yapamayacaksa ne diye konuşuyor mal mal?

Vanmünitlerle oy avcılığı yapmayacaksın o zaman..

Tayyip'in israil ve Amerika'nın kucağında oturduğunu kabul etmeniz de bi gelişmedir..

Tayyipçi değilim desen de akp'ye oy verdiğinden zerre şüphem yok, burada birbirimizi kandırmayalım.. bi kere dürüst ve net olun..

Genelde 14-15 yaşında başlar, karakterin oturmasına bağlı olarak 6 aydan 2 yıla kadar uzayabilir. Karakter gelişmezse öyle kalma riski vardır. Genel olarak o yaşlarda sertliğin ve acımasızlığın prim yapması ve güce tapma güdüsünden ileri gelir.

Temel manevra, "abi ama çok zekiymiş" olur ki doğrudur adam sanatçı sonuçta ama ruh hastası katillerin çoğu haddinden zekidir. Ha kaldı ki bunu diyen gençler adamın ne bir tablosunu bilir ne de siyasete atılmadan verdiği uğraşları. Tek başına oturmuş bir ülkeyi süper güç yapmış zannederler. O kadar muazzam idareci yanındaki kurmayları çekilince iki eliyle bir silahı doğrultamayıp koca ülkeyi rezil rüsva edip ortadan ikiye böldürmüştür ama o kısmı es geçerler.

evet "çok zekiymiş" goygoyu hariç 2 efsane geyik daha vardı konuda görünce aklıma geldi.

"Abi Hitler Türkleri seviyormuş bir defa ondan dokunmamış"

3 satır tarih okuyan birinin oturma organı ile güleceği bir iddia olduğu aşikardır. Türkiye veya Türkleri sevmek değil ciddiye almamıştır. Sadece bir dönem, Sovyetlere giden yardımları kesmesi için Türkiye ile masaya oturmuş. Türkiye'nin elli tane şart sürmesi üzerine kim uğraşacak sizle diyerek bırakmıştır. (Türkiye'nin İkinci Dünya Savaşındaki Dış Politikası isimli kitabı okumanızı öneririm)

"Abi adam Atatürk'e hayranmış"

Hitler kendisi ve Eva Braun hariç hiç kimseye hayran falan değildi. Eva'ya duyduğu sevgi de ben ölüyorsam o da ölsün şeklinde düşünecek kadar hastalıklıydı. Öte yandan Hitler cahil bir adamdı açıkçası Atatürk'ü ismi hariç duyduğunu bile sanmıyorum. Cahilliğini, yazdığı kitapta, "adam dövmeye gittik xd" minvalindeki metinlerinde ve kendisine karşı çıkan ama esasen Reich'i ayakta tutan herkesi öldürmesinden de anlayabiliriz.

Masum çocukların ölmesinden kimse mutlu olmaz.. 10 senelik partiye İsrail'i durdur demiyoruz, elçilerini başkentten kov, kendi elçilerini de geri çek diyoruz.. van münitçi bunu dahi yapamayacaksa ne diye konuşuyor mal mal?

Tayyip'in israil ve Amerika'nın kucağında oturduğunu kabul etmeniz de bi gelişmedir..

Tayyipçi değilim desen de akp'ye oy verdiğinden zerre şüphem yok, burada birbirimizi kandırmayalım.. bi kere dürüst ve net olun..

Tayyip erdoğana sende oy vermiş olabilirsin.İki kişiden biri atıyor zaten adama.Vermiyorum diyenden korkmak gerek.Kime oy verdiğimi söylemek zorunda değilim ama ben Galatasaraylıyım bunu bilmen yeterli heralde..

Sadece gerçekleri görmen gerektiğini söylüyorum.Tayyipten önce bu ülkenin amerika veya dış güçlerin kucağına oturdugunu kabul etmen gerek senin.Amerikan başkanı bacak bacak üstüne atmışken karşısında el pençe duran başbakanları biliyoruz geçmişte.Konunun başından beri derdin tek.Tayyip.Sırf bu sebepten mutlu oldugunu söyledin israil saldırısına.Tartışılacak bi durum yok o sebepten.

Derin analizlere gerek olmadığını düşündüğüm olgudur, eziklikten başka bir şey değildir. Fenerbahçelilerin, Galatasaray'a fark atan Real Madrid ile gurur duymasına benzer bir eziklik söz konusudur.

"İnsanlar iktidara geçmek için partiler kurarak çalışırlar. îktidara geçmek oy kazanmakla mümkün olduğu için oy sahiplerinin fikrini ve gönlünü almaya uğraşırlar. Bunu sağlamak için taviz verirler; propaganda yaparlar; kendilerini beğendirmeye çabalayıp bol bol da yalan söylerler. Hatta rakiplerine iftira attıkları da olur." H. Nihal ATSIZ

Siyaset konusunda saf olmamak lazim, siyasetci olmanin ana temeli yalan söylemektir. Bunu sadece recep degil Ülkedeki, hatta dünyadaki bütün siyasetciler yapiyor.

Geri
Üst Alt