Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.102
- 66.921
- 4.933
Clubta bi şişe açtırmak 200 dolar olmuş knkaAlmanya da 3000€ ile tek kişi gayet lüks yaşayabilir küçük bir şehirde 5000$ napcan rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clubta bi şişe açtırmak 200 dolar olmuş knkaAlmanya da 3000€ ile tek kişi gayet lüks yaşayabilir küçük bir şehirde 5000$ napcan rdas
Almanya'da net ortalama maaş 3 bin euro değil, doğu tarafını denklem dışı bıraksan bile o rakama ulaşmıyor. Üniversiteyi bitirdikten 3-4 yıl sonra o rakama geliyor.Almanya da 3000€ ile tek kişi gayet lüks yaşayabilir küçük bir şehirde 5000$ napcan rdas
Değil tabi ben ortalama demedim ki. Tek yaşayan birisi için çok iyi para dedim. Ulasilmayacak bir rakam da değil yani. Senin dediğin gibi 4-5 yıl çalıştıktan sonra ulaşirsin.Almanya'da net ortalama maaş 3 bin euro değil, doğu tarafını denklem dışı bıraksan bile o rakama ulaşmıyor. Üniversiteyi bitirdikten 3-4 yıl sonra o rakama geliyor.
Sosyallik geçmişte kaldı kanka şimdi ayın sonunu zor getiriyorum götümdeki pantolon parçalandı pantolon alamıyorum yavAbi enisin sosyalliği benim moralimi bozuyor
Muhtemelen 1.85 üstü ve yakisiklidir da
Ya da kolpaliyor
Gsc’de 70k msjı olan birinin aktif ve sosyal hayatı olamaz abi
Bı gurbetçi renkdasimiz özelden zamanında mesaj atmıştı zamanında, tasi taragi toplasam 3 milyon tlm var, aylık 50.000 TL faizi oluyor, gelip evimde kalsam gecinemem mi diye sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 doktor maaşı kadar falan ediyordu o dönem. Ben dedim, ilk sene kral gibi yaşarsın, sonraki sene memur kadar almış olursun, ana paran kuş olur demiştim. Az demisim. Konuşma geçmişine baktım, 16 Mayıs 2022 konuştuğumuz tarih
Biliyorum dostum ben isim vermemistimbendim o
Yaşam koçu Emre yeniden online demekAbi enisin sosyalliği benim moralimi bozuyor
Muhtemelen 1.85 üstü ve yakisiklidir da
Ya da kolpaliyor
Gsc’de 70k msjı olan birinin aktif ve sosyal hayatı olamaz abi
her yerden cıkıyonbendim o
7 bin iddia mı20089,99 yeterli
7 bin kira
7 bin iddia
3 bin faturalar
3 bin mutfak
59.99 spotify premium
30 tl gs youtube katıl
Senin meslek ne üstadÇok para gerekli.