türkiye’de rahat yaşayabilmek için aylık gelir ne kadar olmalı?

Almanya da 3000€ ile tek kişi gayet lüks yaşayabilir küçük bir şehirde 5000$ napcan rdas
Almanya'da net ortalama maaş 3 bin euro değil, doğu tarafını denklem dışı bıraksan bile o rakama ulaşmıyor. Üniversiteyi bitirdikten 3-4 yıl sonra o rakama geliyor.

Bı gurbetçi renkdasimiz özelden zamanında mesaj atmıştı zamanında, tasi taragi toplasam 3 milyon tlm var, aylık 50.000 TL faizi oluyor, gelip evimde kalsam gecinemem mi diye sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 doktor maaşı kadar falan ediyordu o dönem. Ben dedim, ilk sene kral gibi yaşarsın, sonraki sene memur kadar almış olursun, ana paran kuş olur demiştim. Az demisim. Konuşma geçmişine baktım, 16 Mayıs 2022 konuştuğumuz tarih

Almanya'da net ortalama maaş 3 bin euro değil, doğu tarafını denklem dışı bıraksan bile o rakama ulaşmıyor. Üniversiteyi bitirdikten 3-4 yıl sonra o rakama geliyor.
Değil tabi ben ortalama demedim ki. Tek yaşayan birisi için çok iyi para dedim. Ulasilmayacak bir rakam da değil yani. Senin dediğin gibi 4-5 yıl çalıştıktan sonra ulaşirsin.

Ben tek yaşadığımda yarisiyla geçinip her ay kenara 200€ atabiliyordum

Abi enisin sosyalliği benim moralimi bozuyor

Muhtemelen 1.85 üstü ve yakisiklidir da

Ya da kolpaliyor

Gsc’de 70k msjı olan birinin aktif ve sosyal hayatı olamaz abi
Sosyallik geçmişte kaldı kanka şimdi ayın sonunu zor getiriyorum götümdeki pantolon parçalandı pantolon alamıyorum yav

Bı gurbetçi renkdasimiz özelden zamanında mesaj atmıştı zamanında, tasi taragi toplasam 3 milyon tlm var, aylık 50.000 TL faizi oluyor, gelip evimde kalsam gecinemem mi diye sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 1.5 doktor maaşı kadar falan ediyordu o dönem. Ben dedim, ilk sene kral gibi yaşarsın, sonraki sene memur kadar almış olursun, ana paran kuş olur demiştim. Az demisim. Konuşma geçmişine baktım, 16 Mayıs 2022 konuştuğumuz tarih

bendim o

ÇOK olmalı.

bunun farkında olup ekonomiye isyan eden PATRON kesimi - %200 e yakın kar ettikleri işten sonra aptala yatmaları.

Minimum 35.000TL.Asagisi yalan.Oda bugün için .yarın yine fiyatlar artacağından yarını yarın konuşmalıyız.

Geri
Üst Alt