Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Türkiye'nin her şeyinden şikayetçi olan bazı arkadaşların ısrarla güzide ülkemizde ikamet etmeleri çok acınası bir durum

55 bin istiyorum. 55'e aynı arabayı bulursan göster ben alayım yine. 60 civarı gidiyor genelde.

Kazalı fotoğraflar ve servis raporu filan saklıyorum. İstersen kocaeli tarcanlar expertize sokarız masraflar benden. :D
Ya dur

Babamın ve Hanımın arabayı değiştirdik, yeni kurtuldum o muhabbetten, uzun sürede girmem

Alana da satana da hayırlı olsun

Aydın fazla derine gidiyorsun boğulacaksın

onun rahatsızlığı şurdan kaynaklanıyor.

üstad olduğu iddia edilen şahsın da başka rahatsızlıkları var. göç etmek istediğimi yazdıkça adam kudurmaya başladı. bunlara kalsa her şey çok güzel ülkede. :D

hayır sizin tuzunuz kuru da, herkesin tuzu kuru değil işte :D garip bir durum.

15-20 çok üstat istanbul için bile

Çok değil anca yaşar birikimi 0 olan biri diyelim anca kredi öder o parayla düşünsene 3+1 ev alıyor 500 bin tl araba alacak 100 150 de oraya gidecek en az tabii kredi çekecek masraf x2 olacak + olarak bunun yemesi, içmesi, giymesi, ev eşyaları, tatili, gezmesi, çocuk masrafı vs vs var da var ha diyorsan evi, arabası hali hazırda var o zaman tabii yeter ama 0 olarak ele aldım ben.

Türkiye'nin her şeyinden şikayetçi olan bazı arkadaşların ısrarla güzide ülkemizde ikamet etmeleri çok acınası bir durum

Kötüleme deyince aklıma geldi. Geçen telefonla aradılar, anket yapıyorlarmış. Türkiye hakkında bir sürü şey sordular, ben de çoğunlukla olumsuz cevaplar verdim. 'Ekonomi nasıl, hükümetten memnun musunuz?' Başımıza bir iş gelmez inşallah.

Tamam yav başım ağrıdı anladık geçinilmeze minimum 20.000 lira olmalı asgari ücret geçinilemiyor o yüzden de ülke terk edilmeli antant kaldık tamam bir daha bu başlığa girmek istemiyorum uğurlar ola alıntı yapmayın benim güzel karındaşlarım bakalım Aralık sonu %1000 zam gelecek mi

Tamam yav başım ağrıdı anladık geçinilmeze minimum 20.000 lira olmalı asgari ücret geçinilemiyor o yüzden de ülke terk edilmeli antant kaldık tamam bir daha bu başlığa girmek istemiyorum uğurlar ola alıntı yapmayın benim güzel karındaşlarım bakalım Aralık sonu %1000 zam gelecek mi

Asgari ücrete zam gelince süper güç olucaz tamam sen mutlu ol yeter ki.

onun rahatsızlığı şurdan kaynaklanıyor.

üstad olduğu iddia edilen şahsın da başka rahatsızlıkları var. göç etmek istediğimi yazdıkça adam kudurmaya başladı. bunlara kalsa her şey çok güzel ülkede. :D

hayır sizin tuzunuz kuru da, herkesin tuzu kuru değil işte :D garip bir durum.

Yok Türkiye'yi Arabistan'dan bile aşağı gördüğün için oldu o olay

Bu kadar net

Maaş alan var tabi onu demiyorum 15-20 bin ile bir aile istanbulda geçinip araba ve ev taksidi ödeyemez mi yani????
Pardon, olaya yanlış yerde dalmışım.

Geçim ve birikim konusu tamamen kişilerin tercihleriyle alakalı bir durum.

İst de o parayla ev araba taksiti ödenebilir ve 2 çocuk bakılır ya da adamlar lüks merakındadırlar, mütevazi bir Anadolu kentinde bile geçinemezler.

Geri
Üst Alt