Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Türkiye'nin her şeyinden şikayetçi olan bazı arkadaşların ısrarla güzide ülkemizde ikamet etmeleri çok acınası bir durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
airbagler acıldıysa perte gırıyor degıl mıOkurum yaw sen çok dediğin için yazdım.
Airbagler açılmıştır belki
Ya dur55 bin istiyorum. 55'e aynı arabayı bulursan göster ben alayım yine. 60 civarı gidiyor genelde.
Kazalı fotoğraflar ve servis raporu filan saklıyorum. İstersen kocaeli tarcanlar expertize sokarız masraflar benden.![]()
1/1 devlet memuru karı koca rahat alır 15ko kadar parayi hangi ortalama üstü hane görüyor acaba? imkansiza yakin. özel bir bankanin sube müdürü ile bir ögretmen hanim evli olsa o kadar yine alamazlar toplamda.
açılsaydı keşke daha çok para ödeseydi karşıdaki hıyar evladı.Okurum yaw sen çok dediğin için yazdım.
Airbagler açılmıştır belki
15-20 çok üstat istanbul için bileTürkiye derken kıstasın neresi senin? Türkiye diyorsak değerlendirme yaparken İst İzmir Ankara Ant vs 4 5 ile bakılır ama sen kendi doğrunu çıkarmak için küçük bir ilin ilçesine kadar indirgersin.
Uüksairbagler acıldıysa perte gırıyor degıl mı
Pert değil ama hasar kaydı şişiyorairbagler acıldıysa perte gırıyor degıl mı
Türkiye'nin her şeyinden şikayetçi olan bazı arkadaşların ısrarla güzide ülkemizde ikamet etmeleri çok acınası bir durum
Benim sektörümde var yahu, sadece aldığı prim aylık 40 000 TL yi bulan adamlar.15-20 çok üstat istanbul için bile
44 gün sonra kocaelideyim, bakarim arabayi hosuma giderse alirim ne dersinEkli dosyayı görüntüle 6554655 bin istiyorum. 55'e aynı arabayı bulursan göster ben alayım yine. 60 civarı gidiyor genelde.
Kazalı fotoğraflar ve servis raporu filan saklıyorum. İstersen kocaeli tarcanlar expertize sokarız masraflar benden.![]()
Aydın fazla derine gidiyorsun boğulacaksın
baskaldırı mı44 gün sonra kocaelideyim, bakarim arabayi hosuma giderse alirim ne dersinEkli dosyayı görüntüle 65546
Maaş alan var tabi onu demiyorum 15-20 bin ile bir aile istanbulda geçinip araba ve ev taksidi ödeyemez mi yani????Benim sektörümde var yahu, sadece aldığı prim aylık 40 000 TL yi bulan adamlar.
Maaş cart curt yok evet yok sadece prim.
15-20 çok üstat istanbul için bile
@İsmail Enver yok artıkKötüleme deyince aklıma geldi. Geçen telefonla aradılar, anket yapıyorlarmış. Türkiye hakkında bir sürü şey sordular, ben de çoğunlukla olumsuz cevaplar verdim. 'Ekonomi nasıl, hükümetten memnun musunuz?' Başımıza bir iş gelmez inşallah.
Tamam yav başım ağrıdı anladık geçinilmeze minimum 20.000 lira olmalı asgari ücret geçinilemiyor o yüzden de ülke terk edilmeli antant kaldık tamam bir daha bu başlığa girmek istemiyorum uğurlar ola alıntı yapmayın benim güzel karındaşlarım bakalım Aralık sonu %1000 zam gelecek mi
Güleda Cankel'i Öldüren Zafer P.'den Cinayet İtirafları Geldi!
Isparta’da yaşanan cinayet olayında, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer P. (19) tarafından boğazı sıkılıp, kabloyla boğulduktan sonra kalbinden bıçaklanarak, öldürülen üniversiteli Güleda Cankel’in (19), hayatta kalabilmek için 17 saat mücadele ettiği, 3 kez kaçmaya çalıştığı öğrenildi...www.gscimbom.com
onun rahatsızlığı şurdan kaynaklanıyor.
üstad olduğu iddia edilen şahsın da başka rahatsızlıkları var. göç etmek istediğimi yazdıkça adam kudurmaya başladı. bunlara kalsa her şey çok güzel ülkede.
hayır sizin tuzunuz kuru da, herkesin tuzu kuru değil iştegarip bir durum.
Pardon, olaya yanlış yerde dalmışım.Maaş alan var tabi onu demiyorum 15-20 bin ile bir aile istanbulda geçinip araba ve ev taksidi ödeyemez mi yani????