Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Unuttuğun bazı noktalar var...

ŞEREFSİZ ADİ İĞRENÇ DANDİK TRİLYONLUK YALAN MEDYASINDAN AZ DA OLSA SAKLAMAK İÇİN GECE 2.30 U BEKLEDİK GENÇLİK. SİZ ÇAYLARINIZI DEMLERKEN BİZ BU HABERİ GİZLİLİK İÇİNDE ŞEREFSİZ ADİ YALAN MEDYASINDAN KAÇIRDIK VE HUZURLARINIZA SUNUYORUZ. TRİLYONLUK MEDYANIN YAPTIKLARI RESMEN UTANÇ VERİCİ...

:D:D:D

:D:D doğru yarın gece onları da yazarım :D

artık her gece bi haber yazıcam! bi tane de internet sitesi kuracam yalanmedyasınaaldanma.com!

Abdullah Abi bir bildigin varsa soyle...yani ismi degil bildigim birsey var ve muhtemelen su zaman aciklanir ve bomba veya degil de ismi aciklamadan...:confused:

Arkadaşlar

Haldun Üstünel , İstanbul'damı yoksa Gökhan Zan'ın imza töreninden sonra yurtdışınamı gitti? Bilgisi olan varmı ?

arkadaşlar inanmayın artık medyaya..haldun abi ne dedi hiç ummadığınız anda yine sürprizlerle karşınıza çıkıcaz dedi..daha itibar etmiyorum medyaya.

Beyler bence bugun G. Zan transferinden sonra, Turkspor yavas falan dedigimiz icin Galatasaray 'lilardan hincini almak icin oyle yazdi, goreceksiniz bizi aldatacaklar. Biz dedik "gencler alinacak Polat hic bir zaman demedi yildiz gelecek vs.." denilecek eminim.

BAKACAGIZ, SAAT2H30 TA BUNU TEKRAR YAZARIM. GORUSURUZ.

O yurtdışına ani çıkış yapınca heyecanlanıyorumda ben ondan sordum :D

beyler bence bugun g. zan transferinden sonra turkspor yavas falan dedigimiz ici galatasaray lilardan hinci almak icin oyle yazdi goruceniz bizi aldatcaklar biz dedik genc ler alincak polat ic bi zaman demedi yildiz gelecekvs.. denilecek eminim BAKICAZ SAAT2H30 TA BUNU TEKRAR YAZARIM GRSRZ

Ya sen içtin ya ben artık oksijene kafa oluyorum, anlamadım hiçbir şey :o

beyler bence bugun g. zan transferinden sonra turkspor yavas falan dedigimiz ici galatasaray lilardan hinci almak icin oyle yazdi goruceniz bizi aldatcaklar biz dedik genc ler alincak polat ic bi zaman demedi yildiz gelecekvs.. denilecek eminim BAKICAZ SAAT2H30 TA BUNU TEKRAR YAZARIM GRSRZ

Ah birde güzel Türkçe'mi katletmesen Babel gelmiş gibi sevinicez hepimiz :D

Abdullah Abi bir bildigin varsa soyle...yani ismi degil bildigim birsey var ve muhtemelen su zaman aciklanir ve bomba veya degil de ismi aciklamadan...:confused:

"Bildiğim birşey var, bu hafta açıklanır, bomba";)

dersem, foruma sağdan soldan uyduruk haber taşıyanlardan bir farkım kalmaz.

Ben o kişiler gibi olmak istemiyorum. :)

Tamam ozaman bomba filan da deme sadece var de:confused::)

Ah birde güzel Türkçe'mi katletmesen Babel gelmiş gibi sevinicez hepimiz :D

O mesaja ben el attım. (Yurtdışında yaşayan arkadaşlara o desteği vermeye çalışıyoruz.) Sen erken alıntılamışsın. :)

"Bildiğim birşey var, bu hafta açıklanır, bomba";)

dersem, foruma sağdan soldan uyduruk haber taşıyanlardan bir farkım kalmaz.

Ben o kişiler gibi olmak istemiyorum. :)

Böyle dediğine göre var birşeyler:) Bari Babel, Dos Santos, Biglia gibi kaliteli ve heyecan vericek birilerimi yoksa fos olabilcek Zurab, Hayrettin gibi birimi

Haldun abi bu gün gazeticilere yamuk baka baka gülümsiyordu...:D

"siz beni daha tanimiyorsunuz" dercesine bakiş atti.:D

Eger atom bombayi patlatirsa Alisamiyende Haldun abiden ne kadar memnun oldugumuzu göstermek lazim... "Haldun abi bize Messi`yi getir" diye tempo tutmak lazim :cool:

Geri
Üst Alt