Tüzemen'in Gedson Transferini Engellediğini Belirtip Adını Açıklayamadığı Kişi Fatih Terim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuşmanın neresini Fatih Terim’e bağladın?

Bir de hesap vereceksin yazmışsın. Kendi kendine birşey uydurmuşsun bir de gider yapıyorsun. Hayal görmeyin. Ahmet Bulut kendine biat ettirmek istedi diyor, sonra ne kadar para almış Beşiktaş’tan açıklasın diye devam ediyor. Alakası yok.
Okuduğumuzu anlayalım sonra itham edelim canım kardeşim. Şartlı bir mesaj, eğer kullanmışım. Eğer Terimse, eğer değilse Tüzemen tekzip etsin yazıyor. Önce Türkçe, önce okuduğunu anlamak, sonra itham. Kralı gelsin Galatasaray'a zarar verirse atarın kralını yaparım o da ayrı mevzu.

Renkdaş senin minvalinde "Burak Elmas açıkladı biz istememişiz" diyen tüm arkadaşlara cevap vereyim: Videoda Tüzemen diyorki son iki gün Ahmet Bulut Elmas'ın aramalarını açmamış. Yani istememek kısmının yalan olduğu burdan anlaşılıyor. İstemeyen adam neden arayıp dursunki? Bjk alınca biz istemedik bahanesini kullanmıştır.
Videoyu izlemedim de Ahmet Bulut a ulaşamıyorsa benfica kulübü yetkililerine de mi ulaşamıyormuş başkan? Sonuçta Ahmet Bulut sadece oyuncu kanalı ile ilgileniyor, kulüp tarafı ile anlaşmayı Ahmet Bulut mu yönetiyor? O kulüple anlaşmış olsa kulüp yetkilileri biz Galatasaray ile anlaştık diye Ahmet Bulut a haber gönderir git konuş elmasla der. Birşey yapılır yani.
Bilmiyorum bu konu gerçekten beni soğuttu bu sene bu takımdan. 5 sene o çocuğu bjk forması ile görmek istemiyorum. Hele iyi performans göstermesi olasılığı daha da sinir ediyor beni.

Okuduğumuzu anlayalım sonra itham edelim canım kardeşim. Şartlı bir mesaj, eğer kullanmışım. Eğer Terimse, eğer değilse Tüzemen tekzip etsin yazıyor. Önce Türkçe, önce okuduğunu anlamak, sonra itham. Kralı gelsin Galatasaray'a zarar verirse atarın kralını yaparım o da ayrı mevzu.

Şu videoya kadar senin gibi düşünüyordum ama bizans oyununu dinleyince fikrim değişti. Adamı bu duruma düşürmek için Efsanemiz Gedson'u engellemiş.

Yukarıda ki mesajında hiçde şartlı bir cümle kullanmamışsın..

Tüzemen burada hiç bir yerde Fatih Hocayi ima etmemiş...

Benfica bize 6 milyona verecekti, BJK'ye 50%'sini 6'ya satmış... BJK'ye bu durumda o parayi verebilen zaten karşimizdaki karanlik irade...

Ýïllarca Terim in borazanĺıģını yaptı. Şimdi ne konuşuyor.

Videoyu izlemedim de Ahmet Bulut a ulaşamıyorsa benfica kulübü yetkililerine de mi ulaşamıyormuş başkan? Sonuçta Ahmet Bulut sadece oyuncu kanalı ile ilgileniyor, kulüp tarafı ile anlaşmayı Ahmet Bulut mu yönetiyor? O kulüple anlaşmış olsa kulüp yetkilileri biz Galatasaray ile anlaştık diye Ahmet Bulut a haber gönderir git konuş elmasla der. Birşey yapılır yani.
Bilmiyorum bu konu gerçekten beni soğuttu bu sene bu takımdan. 5 sene o çocuğu bjk forması ile görmek istemiyorum. Hele iyi performans göstermesi olasılığı daha da sinir ediyor beni.
Aslında konuyu açtığıma pişman oldum çünkü benimde Gedson yaram deşilmiş oldu bende sindiremedim Bjk olayını. Bu arada dediğinde haklı olabilirsin işin birde Benfica tarafı da var.

Herneyse renkdaş çıksın Tüzemen açıklama yapsın ismi açıklayamıyorsa bile ben Terim'i kastetmedim desin. Sanki bu videoyu ben çekmişim sanki Terim imasını Tüzemen değil de ben yapmışım gibi Terimşörler yine sataşıyor. Diyemiyorlarki Tüzemen çıksın kimi kastettiğini açıklasın varsa yoksa uvvv Terim'e laf mı geldi. Ya iki dakka bi objektif olun bi analizi doğru yapın ama nerde.

Tüzemen'in açıklamalarının hepsini öğlen programda izledim. Bu videonun önceside güzel Burak Elmas ile ilgili yorumlar yüzünden.

Ama bu şekilde bir başlık ile forum içi gene FT ismi üzerinden neyi tartışacağız - kime faydası orasını gereksiz bulduğumu belirteyim.
Haber / yorum güzel ama bunu FT spekülasyonuna çevirmek gereksiz. Adam ayrıldı gitti bitti. Her konuya bağlantılı olarak neden bozuk plak gibi bu tür konulara dönüypruz anlamış değilim.

Eğer fb yada bjk araya girseydi 10 milyon verirdik bunada.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar bu konuda hem ayranim dökülmesin, hem popom uf olmasın modunda takiliyor...

Bu olaylarda elbette ki tek safi kazanan menejerler, ancak/çünkü ayni zamanda prestij savaşina dönüyor...

Taraftar yüksek fiyat verince de, vermeyince de tepkili oluyor.

Sonuç olarak... Gedson'un elimizden alinip rizeye kiralanmasi kepazelik bir durum... Gedson'un lig için uygunluğu ve potansiyalinin ötesinde bir şekilde, düşeni daha da tekmelediler...

Şimdi sormak gerekiyor, hangi miktar bundan değerli???

Levent Tüzemen, sarfettiği sözler üzerinden bu denli kaale alınacak biri asla değil zaten. Şahsen tanışıklığım vardır. Bir dönem Levent' teki TSYD tesislerine tenis oynamaya giderdim ve her gittiğimde okey masasında görürdüm; ihtiraslı bir okeycidir. ''İstihbarat'' diye pazarlamaya çalıştığı saçmaklıkların çoğunu o okey masasında duymuştur muhtemelen...

Yukarıda ki mesajında hiçde şartlı bir cümle kullanmamışsın..
Çünkü ben videoda kastedilenin Terim olduğuna inanıyorum "Burak Elmas'a öfke besleyen kişi" diyor ve Vedat Muriç'teki siyasiler örneğinden ayırıyor. Ama Tüzemen henüz tekzip etmediği için kesin onun yaptığı kanaatine varamayız.

Orada Tüzemen'in söylediğine göre desem daha anlaşılır olurmuş ama bu da senin haklı olduğun anlamına gelmiyor. Çünkü bahsettiğim ilk mesajımda yazdığım "Eğer" barındıran mesajdı senin cımbızlayıp getirdiğin mesaj değil. Algı yapmak yerine kastettiğim mesajı alıntılamanı beklerdim. Sana yazılmamış bir cevaba bu reaksyonu vermeniyse ayrıca garipsedim.

Çünkü ben videoda kastedilenin Terim olduğuna inanıyorum "Burak Elmas'a öfke besleyen kişi" diyor ve Vedat Muriç'teki siyasiler örneğinden ayırıyor. Ama Tüzemen henüz tekzip etmediği için kesin onun yaptığı kanaatine varamayız.

Orada Tüzemen'in söylediğine göre desem daha anlaşılır olurmuş ama bu da senin haklı olduğun anlamına gelmiyor. Çünkü bahsettiğim ilk mesajımda yazdığım "Eğer" barındıran mesajdı senin cımbızlayıp getirdiğin mesaj değil. Algı yapmak yerine kastettiğim mesajı alıntılamanı beklerdim. Sana yazılmamış bir cevaba bu reaksyonu vermeniyse ayrıca garipsedim.

Öncelikle mesajında cımbızlama falan yok.. Ne yazdıysan mesajı olduğu gibi kopyaladım..

Yazdıklarından bunu yapanın Terim olmasını canı gönülden istediğin belli oluyor zaten..

Hani deniyor ya Terim sevgisi Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş insanlar var diye emin ol sen ve senin gibi bazılarının da Terime olan nefreti Galatasaraya olan sevgisinden daha fazla.. O kadar çok istiyorsunuz ki onun bir açık vermesini inanılır gibi değil..

Fatih Terim bazılarının psikolojisini öyle bozmuş ki başlarına taş düşse Hocamdan bilecekler. Yazık yahu. Şunu Fenerliler bile ima etmezken kendi renktaşlarımız ipe sapa gelmez ortada kanıtı bile olmayan bir söylemin peşine düşüyorlar.

o meal çıkıyor sözlerden ama ft nasıl engel olacak bilmiom . ortaklarsa bilemem
Damadının menajerlik şirketi var dediğimde engellenmiştim, komisyoncu dediğim için :asd: Emre ile ortak diye biliyorum.

Bence bahsedilen Fatih Terim değil. O kadar da değil. Nihat Özdemir ve yancılarından bahsediyor muhtemelen. TFF ile B.Elmas'ın savaşı herkes tarafından biliniyor.
Tff ile Elmas'ın savaşı mı?

Yahu Elmas'a en büyük tepki buradan gelmiyor mu zaten

Tff'ye biat ettiği için

Hangi savaşdan bahsediyorsun renktaş

Öncelikle mesajında cımbızlama falan yok.. Ne yazdıysan mesajı olduğu gibi kopyaladım..

Yazdıklarından bunu yapanın Terim olmasını canı gönülden istediğin belli oluyor zaten..

Hani deniyor ya Terim sevgisi Galatasaray sevgisinin önüne geçmiş insanlar var diye emin ol sen ve senin gibi bazılarının da Terime olan nefreti Galatasaraya olan sevgisinden daha fazla.. O kadar çok istiyorsunuz ki onun bir açık vermesini inanılır gibi değil..

Vay vay vay bak sen şu insan sarrafına. Madem benim bir Terim düşmanı olduğuma eminsin büyük bir yemin etmeni bekliyorum, evet yemin et benim bir Terim düşmanı olduğuma yemin et. Haddini aşmadan önce keşke önce okuduğunu anlayabilecek bir kapasiten olsaymış. Kalbini kırmayayım beni daha fazla alıntılama.

Fatih Terim bazılarının psikolojisini öyle bozmuş ki başlarına taş düşse Hocamdan bilecekler. Yazık yahu. Şunu Fenerliler bile ima etmezken kendi renktaşlarımız ipe sapa gelmez ortada kanıtı bile olmayan bir söylemin peşine düşüyorlar.
Levent Akgün sende fazla olmaya başladın haddini bilmeni ve aşmamanı tavsiye ediyorum. Karşındakini olmadığı birşeyle şuçlama hatasını ikidir tekrar ediyorsun kaldıki olmasam bile Terim düşman'ı olmakta bir suç değil. Linç kültürü sığlığını senden beklemezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt