Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Tüm ülkede her alanda güç, son 10 senede tek bir kişide toplandı. Bütün sektörler buna dahil. Her alanda kontrolü elinde bulunduran bu kişiler karşısında muhalefet sevmezler. Karşı fikir de... Desteklenen kulüpler gün gibi ortada. Ligin ilk 4 sırasına bakınca hangi takımların kafada olduğunu görebiliyorsunuz. Bunun temel sebebi maddi güç. Bu gücün de sponsorlar aracılığıyla nerelerden geldiği belli. Bir tek Rize kötü gitmekte onun da sponsorlarından biri TFF'nin başında. Terim'in organize kötülük diye nitelediği; lige şekil verme mevzusunun arkasında hakemler de var, menajerler de var. Var oğlu var yani. Bayern gibi ligi domine edecek bir takım olmadıkça buna karşı durman çok zorlaşıyor. Maddi olarak borç içinde yüzen kulüplerin bağımsız olma şansı da yok. Bunu da sadece biz bilmiyoruz. Kullanıyorlar bunu. Her koldan şekil veriyorlar gidişata. Bunu bilerek olayları yorumlarsak puzzle çok net bir şekilde birleşiyor.
Bende şöyle anladım. Bjk ye sunulan şartlar yani taksitli 6 milyon bize sunulmadı. Bize 1 milyon kira artı 7,5 milyon tamamı şeklinde dendi. Bizim bütçeye bizim şart uymuyordu ama Bjk ye sunulan bize sunulsaydı alınabilirdi.Videoda biyerde isitan gunden bahsediliyor başka bi yerde servetten bi baska kisimda gs yuzde yuzunu almak istiyordu bjk almasa bile almayacakti deniyor hic birine deginilmeden gedsonu terim aldirmadi oluyor.
Dedigim gibi oyle bi kudreti varsa sezon başı neden kendine aldirmadi veya gedson isini bozduysa daha gecen gun bile kendisine çatan rizeye neden araci olsun.
Menajer cepine girecegi paraya bakar, belliki bizden alamadini besiktas dan fazlasiyla almiski onlara daha makul bir teklifle gelmis.Bende şöyle anladım. Bjk ye sunulan şartlar yani taksitli 6 milyon bize sunulmadı. Bize 1 milyon kira artı 7,5 milyon tamamı şeklinde dendi. Bizim bütçeye bizim şart uymuyordu ama Bjk ye sunulan bize sunulsaydı alınabilirdi.
Yani bu doğru olabilir çünkü birinde %50 side olsa kasadan toplam 6 taksitli çıkıyor diğerinde 8,5 çıkıyor. Madem 6 lık şekilde verilebiliyor menajer neden bize bunu sunmadı. Burda bir gariplik var.
Takımın başında değilse bencede girmez böyle işlere. Tansel Taşanlar'ın dediğine göre istediği bir oyuncu sevmediği bir menajer üzerinden geliyorsa o işi bozarmış. Bunu Campos meselesinde konuştular Terim ile çalışabilir miydi gibisinden orada anlatıldı mesela Campos bir oyuncu getirecek ve bu oyuncu Terim'in sevmediği bir menajerle getirilecek o işi bozardı dediler ki Tansel Taşanlar güvenilir bir kaynak bence özellikle Term konusunda.
eee benficaya terim mi demiş oluyor üstad gsye bu kadara çakın diye. hem oyuncuyu hem kulubunu böyle avucunda oynatabiliyorsa bundan kendisi neden faydalanmadı bu sene.Bende şöyle anladım. Bjk ye sunulan şartlar yani taksitli 6 milyon bize sunulmadı. Bize 1 milyon kira artı 7,5 milyon tamamı şeklinde dendi. Bizim bütçeye bizim şart uymuyordu ama Bjk ye sunulan bize sunulsaydı alınabilirdi.
Yani bu doğru olabilir çünkü birinde %50 side olsa kasadan toplam 6 taksitli çıkıyor diğerinde 8,5 çıkıyor. Madem 6 lık şekilde verilebiliyor menajer neden bize bunu sunmadı. Burda bir gariplik var.
emin olana kadar vurmaya devam etmeliyiz.Tamam şimdi ki konular da böyle gitti transferleri bozuyor. FT aleyhinde birşey olsunda inanalım diyen bi ton insan var.
Yok yok Terimdir Terim .terim ne alaka
siyaset muriç
bulIT -gedson
Galatasaraylı olduğunuza emin misiniz ? Forum iyice çizgisinden çıkmaya başladı raporladım.emin olana kadar vurmaya devam etmeliyiz.
galatasaraylı olmasam galatasaray forumunda ne işim var? komik olmayalım.Galatasaraylı olduğunuza emin misiniz ? Forum iyice çizgisinden çıkmaya başladı raporladım.