- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Olamıyorum renkdaş. Gedson Bjk'ye gidince iki günüm berbat oldu hala hatırladıkça kötü oluyorum. Sakin olamam. Sende sakin olma.sakin olalım renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamıyorum renkdaş. Gedson Bjk'ye gidince iki günüm berbat oldu hala hatırladıkça kötü oluyorum. Sakin olamam. Sende sakin olma.sakin olalım renktaş
Hayır Yardımcı'yı Muriç olayında zaten bahsediyor üstü kapalı bundaki başka. Defalarca izledim videoyu. 07:30 - 08:30 arası tekrar izlesene.Yardımcı gibi geldi bana. Rize’ye verilmesi vs. TFF savaşı. Terim anlamı çıkmıyor bence
Açıklama istiyorum ben. Çıkıp Tüzemen veya Elmas açıklasın o zaman. O değil bu desin.Siyasi anlam çıkıyor bence renktaş. Terim olsa söylerdi. Ondan mı çekinecekler. Ahmet Bulut’un siyasetle arası iyi olabilir. Burak Elmas başkasının adamı olduğu için diyor.
Umarım öyledir. Açıklasın Tüzemen kastettiğim o değil diye. Çünkü o videodan malesef Terim olarak anlaşılıyor. Açıklasınlar.Videoaya bakmadım ama terimin böyle bir gücü varmi transferi engelleyecek. Terim bizim aleyhimize is yapmaz gülüp geçerim böyle iddialara.
Açıklamaz arkadaşıUmarım öyledir. Açıklasın Tüzemen kastettiğim o değil diye. Çünkü o videodan malesef Terim olarak anlaşılıyor. Açıklasınlar.
Eğer bahsedilen kişi Terim ise bu mesajının altına imzamı atarım.Terimin egosu sarsilmis ve incinmisse herseyi yapabilir hicbirsey umrunda olmaz cunku Terimin vucudunu beyni degil siskin egosu yonetiyor alsin gedsonunu ahmet buluta versin cokta onemli birsey degil bu kulubun kapisindan bir daha gecmesin yeter
Takımın başında değilse bencede girmez böyle işlere. Tansel Taşanlar'ın dediğine göre istediği bir oyuncu sevmediği bir menajer üzerinden geliyorsa o işi bozarmış. Bunu Campos meselesinde konuştular Terim ile çalışabilir miydi gibisinden orada anlatıldı mesela Campos bir oyuncu getirecek ve bu oyuncu Terim'in sevmediği bir menajerle getirilecek o işi bozardı dediler ki Tansel Taşanlar güvenilir bir kaynak bence özellikle Term konusunda.terim dışında adaylar da var bence
mesela diğer başkan adayları olabilir
camia içindeki eski rizeli yöneticiler olabilir
yani terim dışındaki adaylar da en az onun kadar ihtimal
arda emre gibi bu dünyada bu menajere yakın isimler olabilir
ne yalan söyleyeyim terim böyle işe girmez diye düşünüyorum
Terim baska kim olacak Turkiyede banami biat edeceksin Galatasaray baskaninami diyecek kadar ? Narsist kac kisi taniyorsun kendini baskanin uzerinde gorecek bir kisi var oda TerimEğer bahsedilen kişi Terim ise bu mesajının altına imzamı atarım.
Benficanın talepleri daha yüksek olabilir o dönem.Madem boyle bi kudreti var sene basi neden kendisi takimin basinda iken almadi
Terim baska kim olacak Turkiyede banami biat edeceksin Galatasaray baskaninami diyecek kadar ? Narsist kac kisi taniyorsun kendini baskanin uzerinde gorecek bir kisi var oda TerimEğer bahsedilen kişi Terim ise bu mesajının altına imzamı atarım.