- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Terim gittiğinden beri hakkında 3-5 mesaj girmişimdir.kafayı terim'le bozmuşsun gardaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim gittiğinden beri hakkında 3-5 mesaj girmişimdir.kafayı terim'le bozmuşsun gardaş
evet bugün cumabugun trollügün günü degil arkadaslar
Olum düzelttir şu sarı üyeliğini yawhocam yaptıysa vardır bir bildiği
göklerden gelen bir karar varOlum düzelttir şu sarı üyeliğini yaw
Yardımcı gibi geldi bana. Rize’ye verilmesi vs. TFF savaşı. Terim anlamı çıkmıyor bence"Burak Elmas'a mı biat edeceksin bana mı" diyen ve başkanın telefonlarını açmamasına sebep olan zat kim? Olay ortaklık gibi değil Cund ego ve kin gibi. Tüzemen'in karşısındaki hırto yanlış anlayıp yanlış soru soruyor o sebeple arada kaynadı. Bir daha izlesene orayı.
terimle mi çalışıyo peki buluT?Videoda 7:30 ile 8:30 arasında söylüyor herşeyi. O bir dakikayı tekrar izleyin kimi kastettiği net. Muazzez abacı değil Fatih Terim.
Siyasi anlam çıkıyor bence renktaş. Terim olsa söylerdi. Ondan mı çekinecekler. Ahmet Bulut’un siyasetle arası iyi olabilir. Burak Elmas başkasının adamı olduğu için diyor.Videoda 7:30 ile 8:30 arasında söylüyor herşeyi. O bir dakikayı tekrar izleyin kimi kastettiği net. Muazzez abacı değil Fatih Terim.
Renkdaş 07:30 - 08:30 arasını tekrar izlermisin. Rize başkanı olsa niye söylemesin kim ki o. "Burak Elmasa öfke besleyen biri" diyor. Rize başkanı parasını haraç keser gibi aldı bizim ona öfkemiz var. Burak Elmas'a öfke besleyen kim?rizeli büyükleren biridir. terim olsa neyi açıklamayacaklar, gücü olan insandan korkulur. terim'in bi ağırlığı, gücü yok artık medyada ya da federasyonda. hele büyük bi figür yere düştü mü vuranı çok olur, terim olsaydı çoktan çarmıha gerilirdi o yüzden. bjk'nin kafasını 6 milyona aldığı gedson'u yarım sezon için rize'ye 2 milyona kiralatan güç hangisiyse bu da odur. muric'i son anda karşıyaka gönderen, cimbomlu haincan'ı 40 yılın fenerlisi yapan güç gibi.
eski florya yöneticisi Terimin dublörü olabilirRenkdaş 07:30 - 08:30 arasını tekrar izlermisin. Rize başkanı olsa niye söylemesin kim ki o. "Burak Elmasa öfke besleyen biri" diyor. Rize başkanı parasını haraç keser gibi aldı bizim ona öfkemiz var. Burak Elmas'a öfke besleyen kim?
İftira mı diyorsun? O zaman Tüzemen tekzip etsin.
Kim takar dublörü Samet?eski florya yöneticisi Terimin dublörü olabilir
bilmiyorum mert ben zaten olayin gerçekleştiği gece bunları sordum foruma direkt terim olmasa da elemanlaridirKim takar dublörü Samet?