Tüzemen'in Gedson Transferini Engellediğini Belirtip Adını Açıklayamadığı Kişi Fatih Terim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Burak Elmas'a mı biat edeceksin bana mı" diyen ve başkanın telefonlarını açmamasına sebep olan zat kim? Olay ortaklık gibi değil Cund ego ve kin gibi. Tüzemen'in karşısındaki hırto yanlış anlayıp yanlış soru soruyor o sebeple arada kaynadı. Bir daha izlesene orayı.
Yardımcı gibi geldi bana. Rize’ye verilmesi vs. TFF savaşı. Terim anlamı çıkmıyor bence

Videoda 7:30 ile 8:30 arasında söylüyor herşeyi. O bir dakikayı tekrar izleyin kimi kastettiği net. Muazzez abacı değil Fatih Terim.
terimle mi çalışıyo peki buluT?

sezon başı muhammed ve bay trasnferinde de sıkıntı olmuştu , çıkar çatışması

Videoaya bakmadım ama terimin böyle bir gücü varmi transferi engelleyecek. Terim bizim aleyhimize is yapmaz gülüp geçerim böyle iddialara.

Videoda 7:30 ile 8:30 arasında söylüyor herşeyi. O bir dakikayı tekrar izleyin kimi kastettiği net. Muazzez abacı değil Fatih Terim.
Siyasi anlam çıkıyor bence renktaş. Terim olsa söylerdi. Ondan mı çekinecekler. Ahmet Bulut’un siyasetle arası iyi olabilir. Burak Elmas başkasının adamı olduğu için diyor.

terim dışında adaylar da var bence

mesela diğer başkan adayları olabilir

camia içindeki eski rizeli yöneticiler olabilir

yani terim dışındaki adaylar da en az onun kadar ihtimal

arda emre gibi bu dünyada bu menajere yakın isimler olabilir

ne yalan söyleyeyim terim böyle işe girmez diye düşünüyorum

rizeli büyükleren biridir. terim olsa neyi açıklamayacaklar, gücü olan insandan korkulur. terim'in bi ağırlığı, gücü yok artık medyada ya da federasyonda. hele büyük bi figür yere düştü mü vuranı çok olur, terim olsaydı çoktan çarmıha gerilirdi o yüzden. bjk'nin kafasını 6 milyona aldığı gedson'u yarım sezon için rize'ye 2 milyona kiralatan güç hangisiyse bu da odur. muric'i son anda karşıyaka gönderen, cimbomlu haincan'ı 40 yılın fenerlisi yapan güç gibi.
Renkdaş 07:30 - 08:30 arasını tekrar izlermisin. Rize başkanı olsa niye söylemesin kim ki o. "Burak Elmasa öfke besleyen biri" diyor. Rize başkanı parasını haraç keser gibi aldı bizim ona öfkemiz var. Burak Elmas'a öfke besleyen kim?

Renkdaş 07:30 - 08:30 arasını tekrar izlermisin. Rize başkanı olsa niye söylemesin kim ki o. "Burak Elmasa öfke besleyen biri" diyor. Rize başkanı parasını haraç keser gibi aldı bizim ona öfkemiz var. Burak Elmas'a öfke besleyen kim?
eski florya yöneticisi Terimin dublörü olabilir

Youtube programlarında da konu olacak mı acaba.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt