- 19 Mart 2014
- 29.576
- 30.997
- 2.718
Allah size akıl fikir versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsedilen 1 dakikalık kısmı izledim yine mümkün değilVideoyu izlemedim ama böyle bir şey mümkün değil
Eğer fb yada bjk araya girseydi 10 milyon verirdik bunada.Tüzemen'in sadece Gedson mevzusunda dedikleri değil, Morutan transferi için söyledikleri de çok ilginç. Hakikaten sabırlı olmasak 10 mio verilecekti az daha. 10 miodan 3.5'e 5.5'a nasıl düştü o iş? Belmas ne biliyorsan açıkla bu bonsları kim şişirtiyor?
Burakelmas kendi zaten açıkaçık biz istemedik dedi, alacaktık araya girenler oldu vs derdi böyle bişey olsaydı. Dediğin gibi fiyatı dahada düşer diye beklediler ama yemedi işte daha uzatmanın gereği yok.Yaw yönetim istemedi almadi bekletti. Belki son günlerde biraz daha düserler daha ucuza aliriz diye düsünmüs olabilirler. Sekiztasin araya girecegini düsünmemis olabilirler ama hatali olan yönetim, net. Fatih teriminde böyle birsey yapacagini sanmam. Burak elmas istifa, işitaninida al yallah.
Bahsedilen 1 dakikalık kısmı izledim yine mümkün değil
Ali Koç, TFF, Çebi, Tahir kucaktan kucaga dolastiriyorlar sayın başkanımızı.
Kastettiği kisiler Rezan ve F. T. (bunlar istenen sonuçları alamasalar da GS nin hakkını yedirmemeye çalisiyorlardi)
Konu sadece Oğulcan ve gedson dan ibaret değil.
Yener renkdaş eğer Bjk de aynı şartlara alsaydı bu dediğin tamamdı ama daha düşük ve taksitli olarak aldığı için düşmüş oluyor işte. Şimdi fakirlik olmasa ama o %50 si denebilir ama önemli olan kasadan çıkacak para miktarı olduğu için daha düşük almış oluyorlar.Burakelmas kendi zaten açıkaçık biz istemedik dedi, alacaktık araya girenler oldu vs derdi böyle bişey olsaydı. Dediğin gibi fiyatı dahada düşer diye beklediler ama yemedi işte daha uzatmanın gereği yok.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdaş senin minvalinde "Burak Elmas açıkladı biz istememişiz" diyen tüm arkadaşlara cevap vereyim: Videoda Tüzemen diyorki son iki gün Ahmet Bulut Elmas'ın aramalarını açmamış. Yani istememek kısmının yalan olduğu burdan anlaşılıyor. İstemeyen adam neden arayıp dursunki? Bjk alınca biz istemedik bahanesini kullanmıştır.Tabi ft gedson u bjk ye aldırdı şimdi o paraları verdirip öyle mi?
Buradaki olaylar olmuş olabilir futbolun bilmediğimiz kirli bir yüzü var. Varsayım yöntemi ile ilerleyelim. Burada bahsedilen kişi FT diyelim. Levent Tüzemen biliyorsa başkan bilir bu durumu doğal olarak. Kendisine bu kadar tepkinin olduğu yerde durum budur dese üzerindeki baskının hepsi kalkar hatta birçok kişi de yaptığından dolayı destek verirdi. Kastedilen kişi veya kişiler siyasi kişiler olabilir![]()
Milli takımın başarısızlığının nedeni o menajerler mi
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kıyasıya şampiyonluk mücadelesi devam ederken ortaya çıkan Gökhan Gönül konusu gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor.odatv4.com
Terim demiyorum ben. Ama çevresindekilerle ilişki ağları var. O yüzden bu imalar çıkıyor bence.Buradaki olaylar olmuş olabilir futbolun bilmediğimiz kirli bir yüzü var. Varsayım yöntemi ile ilerleyelim. Burada bahsedilen kişi FT diyelim. Levent Tüzemen biliyorsa başkan bilir bu durumu doğal olarak. Kendisine bu kadar tepkinin olduğu yerde durum budur dese üzerindeki baskının hepsi kalkar hatta birçok kişi de yaptığından dolayı destek verirdi. Kastedilen kişi veya kişiler siyasi kişiler olabilir