Tüzemen'in Gedson Transferini Engellediğini Belirtip Adını Açıklayamadığı Kişi Fatih Terim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlık ..... kim? şeklinde olsa imiş daha doğru olurmuş.

Güç yozlaştırır,ancak böyle bir konuda,bu denli gri done ile Terim'i suçlamak olmaz.

Açıklamanın peşi bırakılmamalı ama. Tüzemen daha açık olmalı, insanları şüphe ve töhmet altında bırakmamalı.

Tff ile Elmas'ın savaşı mı?

Yahu Elmas'a en büyük tepki buradan gelmiyor mu zaten

Tff'ye biat ettiği için

Hangi savaşdan bahsediyorsun renktaş

Sezon başı TFF ile Rezan Epözdemir üzerinden yaşadığımız tartışmadan bahsediyorum. Hukuk kurullarının TFF tarafından değil de kulüpler tarafından seçilmesiyle alakalı, Oğulcan davasına bir şekilde sokulmaya çalışılan mevzu. B.Elmas yönetimi sonradan ciddi anlamda pasif kaldı TFF'ye karşı ama o gün Nihat ve bütün yandaşları karşısına almıştı. Ben hala o konunun intikamının alındığını düşünüyorum.

Şükrü Erden renkdaşım senin mesajını bekliyorum sanırım sırada sen varsın. Bak burda bir Terim düşmanı olma ihtimali var hadi toplanında linç edin.

6. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve kaptanı, Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu’nunAhmet Bulut, Semih Usta ve GökselGümüşdağile herhangi bir ticari ilişkisi bulunmakta mıdır?

7. Volkan Bahçekapılı Emre Belözoğlu’nun yeğeni midir? Bahçekapılı aynı zamanda Fatih Terim’in damadımıdır? Bu şahsın Ahmet Bulut’un ortağı olduğu iddiası gerçeği yansıtmakta mıdır?

Bahsedilen Gökhan Gönül haberinde belirtiliyor damat mevzusu

Başlık ..... kim? şeklinde olsa imiş daha doğru olurmuş.

Güç yozlaştırır,ancak böyle bir konuda,bu denli gri done ile Terim'i suçlamak olmaz.

Açıklamanın peşi bırakılmamalı ama. Tüzemen daha açık olmalı, insanları şüphe ve töhmet altında bırakmamalı.
Ben öyle anladım, belkide yanlış anlamışımdır bilemiyorum. Açıklama yapılırsa hepimiz aydınlanmış oluruz. Tüzemen çıksın ismi açıklayamıyorsa bile Terim'i kastetmedim desin. Ama haklısın başlık öyle daha iyi olabilirmiş. Bir anlık hışımla yazdım.

Henüz kimi kastettiğini bilmiyoruz, gidip 10 mesaj ft yaptı demek artniyetli olmak demek. Ondan sonra geri vites. Komedi.

Ya güçlü argümanlarla ft olduğunu iddia edin, ya da saçmalamayın. Ft nefreti yüzünden sacmalamakta sınır tanimiyorsunuz maaşallah

Oradaki kritik kelime 'biat' bana mı biat edeceksin yoksa elmasa mı kısmı önemli.
Ahmet bulut ve Terim'in arası öyle iyi değil ki, imkanı olsa Ahmet bulut ile asla çalışmaz. Keza Ahmet bulut denen adam bu ülkede biat edeceği kişiler aşağı yukarı belirli bir zümre, biat dedin mi işin ucu sana bu ülkede iş yaptırmam demek.
Kusura bakmayın da Terim'in günümüzde o kadar taşşağı yok, ne olduysa "evet" meselesinden sonra oldu herşey.
Ve son olarak tüzemen terim olsa terim diye de söylerdi, bu konuda kulüp içinden biri olduğu için kulüp üyelerine ekstra sallıyor bu herif. Burada durum tamamen çalıştığı kurum sebebiyle beni konuşturmayına çekilmiş gibi. Aynı tarafa ait ama farklı kesim gibi algıladım.

Bana kalırsa bu işin berat ve bakasetas transferiyle bağı var gibi.

acik acik terim engelledi dese de cogu kişi inanmaz, levo linc edilir.

Levent Akgün sende fazla olmaya başladın haddini bilmeni ve aşmamanı tavsiye ediyorum. Karşındakini olmadığı birşeyle şuçlama hatasını ikidir tekrar ediyorsun kaldıki olmasam bile Terim düşman'ı olmakta bir suç değil. Linç kültürü sığlığını senden beklemezdim.
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konudan bağımsız olarak söylüyorum, eğer Terim'in herhangi bir menajer ile muhabbeti olmadığını düşünen, siyasi yönünün olmadığını düşünen, medyaya karşı gücünün sadece orayı çekme burayı çek seviyesinde konuştuğu için olduğunu düşünen varsa, bence polyannanın önde gidenidir.

Bu olaydan bağımsız olarak, Terim'in Galatasaray'ın çıkarlarına aykırı birşey yapmayacağını düşünen varsa, direk o milli takıma gidişini hatırlasın. Rizeye Gedsonun gidişi rezilliğinden daha büyük bir rezillikti. Takımımızın düşmanı olan YD ile İMZA ATTI aynı Gedson gibi sırıtarak. Lucescunun kovuluşunu hatırlasın. Tudor'un gidiş döneminde medyada 8de 8 yapan takımdaki Terim güzellemelerine baksın. O dönemki Terim röpörtajlarına baksın.

Milli takıma aldığı oyunculara baksın. Fatih Terim milli takım antrenörüyken, adanada 2. ligte takımının 3. kalecisiyken A milli takıma aldırdığı kaleciye bakın.

Mehmet Ağar muhabbetine bakın, Ahmet Bulutla damadının, Göksel Gümüşdağ'ın, Emrenin menajerlik şirketine bakın. Işıtanla geçinmeme sebebinin Florya olmadığını Allah rızası için görün. Pastayı paylaşamadı adam.

Hıncalın talimat cümlesi çok güzel :asd:

gs efendılerı efendıgılımızı koruyalım

Konudan bağımsız olarak söylüyorum, eğer Terim'in herhangi bir menajer ile muhabbeti olmadığını düşünen, siyasi yönünün olmadığını düşünen, medyaya karşı gücünün sadece orayı çekme burayı çek seviyesinde konuştuğu için olduğunu düşünen varsa, bence polyannanın önde gidenidir.

Bu olaydan bağımsız olarak, Terim'in Galatasaray'ın çıkarlarına aykırı birşey yapmayacağını düşünen varsa, direk o milli takıma gidişini hatırlasın. Rizeye Gedsonun gidişi rezilliğinden daha büyük bir rezillikti. Takımımızın düşmanı olan YD ile İMZA ATTI aynı Gedson gibi sırıtarak. Lucescunun kovuluşunu hatırlasın. Tudor'un gidiş döneminde medyada 8de 8 yapan takımdaki Terim güzellemelerine baksın. O dönemki Terim röpörtajlarına baksın.

Milli takıma aldığı oyunculara baksın. Fatih Terim milli takım antrenörüyken, adanada 2. ligte takımının 3. kalecisiyken A milli takıma aldırdığı kaleciye bakın.

Mehmet Ağar muhabbetine bakın, Ahmet Bulutla damadının, Göksel Gümüşdağ'ın, Emrenin menajerlik şirketine bakın. Işıtanla geçinmeme sebebinin Florya olmadığını Allah rızası için görün. Pastayı paylaşamadı adam.

Hıncalın talimat cümlesi çok güzel :asd:

Okuyunca mantık çerçevesine oturttum enteresan bir şekilde bu da olmaz diyemez kimse. Birde şey var bu seferki gidiş normal bir gidiş değil tüm kolu bacağı kopartılmış durumda o bakımdan öfkeye kapılmış olabilir.
Ama gel gelelim biat kısmında takılıyoruz terim Ahmet bulutu kendine biat ettiremez, birde gönderilen tüm tayfa kısa sürede geri döneceğiz şeklinde düşünüp hareket ediyor.
Keza terimde bı konuda içindeki öfke ile elmasın indirilmesi için çabalayacağını düşünüyorum, bu süreçte kendi listesindeki gedsonu aldırmama gibi bir işe girilmez bence.
Ha şu da var gedson transferi psikolojik bir transfer o konuda Burak denilen herifin güçleneceğini düşünmüş olabilir.

Ulan kulüp değil Latin amerika dizisi bir rosalinda(kalp) eksik.

Taraftar o diziye reyting basarsa daha çok sezonu çekilir.

Fatih Terim ile uzaktan yakindan alakasi yok. Burak Elmasi sevmeyen Galatasaray icinde ve disinda yuzlerce onemli mevkide kisi var

Okuyunca mantık çerçevesine oturttum enteresan bir şekilde bu da olmaz diyemez kimse. Birde şey var bu seferki gidiş normal bir gidiş değil tüm kolu bacağı kopartılmış durumda o bakımdan öfkeye kapılmış olabilir.
Ama gel gelelim biat kısmında takılıyoruz terim Ahmet bulutu kendine biat ettiremez, birde gönderilen tüm tayfa kısa sürede geri döneceğiz şeklinde düşünüp hareket ediyor.
Keza terimde bı konuda içindeki öfke ile elmasın indirilmesi için çabalayacağını düşünüyorum, bu süreçte kendi listesindeki gedsonu aldırmama gibi bir işe girilmez bence.
Ha şu da var gedson transferi psikolojik bir transfer o konuda Burak denilen herifin güçleneceğini düşünmüş olabilir.

Ulan kulüp değil Latin amerika dizisi bir rosalinda(kalp) eksik.

Sene 2010, deli gibi fanatik FBli bir arkadaşa karşı Fatih Terim'i ve Hakan Şükür'ü savunuyorum, yaşça benden daha büyük, ben 24-25 yaşlarındayım o 42 yaşında. O dönem Hakan Şükür'ün eşinin hayatını zindan edişini anlatıyor, zorla parayla satın aldığını anlatıyor, evlenmek için eşinin sevdiği adamı dövdürtmesinden tutun, Tansu Çillerde dahil bir sürü kişiyi araya sokarak evlendiğini anlatıyor, sanki benim abime laf atılmış gibi kızıyorum, Fatih Terime laf söylüyor, menajer işinden tutun, para olmadığı müddetçe hayatta takıma gelmez, geldiği gibide direk milli takımdan teklif geldiğinde satar, orda daha tatlı para dönüyor dediğinde sanki bana laf söylüyormuş gibi sinirleniyordum. O zamanlar futbola olan ilgim, kim transfer edilmiş, kimle oynayacağız vs vs. Foruma 2006da üye olmamın sebebi tek transfer nöbeti idi düşünün. O adamla aylarca konuştuk, aynı yerde çalışıyoruz, aylarca ben savundum. YD ile imzaladığında şak bir hareket çekti bana :asd: gördün mü senin Terim'i diye :asd: O gün bugündür Terimden her haltı beklerim. Bulut Terimin ekmeğini çok yedi, onu küstürmez. Elmas'ın gideceğini biliyor, Terim daha gitmez ne yazık ki. Bir dönem daha Terim görürsem ben o gün Galatasaray'ı bırakacağım

Durumu yanlış anlayan ya da yanlış anlamaya meyilli klux-klan sevdalısı insanlar için kendimi tekrar ifade etmek istiyorum. Sanırım ben yanlış ifade ettim.

Ben Terim düşmanı değilim ama bazıları yüzünden ciddi ciddi olmayı düşünmeye başladım. Terim'e olan sevgimi Demirören'in emrine girdiği günlerde yitirmiştim ama düşmanı değilim. Kaldıki olsaydım da ben Terim düşmanıyım der ve hiçbirinizden de zerre kadar çekinmezdim. Sanırım boks yapmanın getirdiği gereksiz özgüvenden şu hayatta kimseleri alttan alamıyorum. Hafif yaşlandım ama muhtemelen klux klandan gelecek ilk beş kişi için hala tehlike arzediyorum :)

Ben Gedson hadisesinde iki gece uykusuz kalmış bir Galatasaraylıyım. O ilk gün oğlumun ve eşimin bile kalplerini kırdım. Burak Elmas istifa etsin gitsin istedim, Bjkye karşı ilk kez bu derece bir nefret hissettim. Sinirimi kimden çıkaracağımı bilemedim. Bugün bu videoyu görünce kan beynimi sıçradı. Aşırı bir tepki vermiş olabilirim sanım biraz atarlı olmuş ama dediğim gibi ben biraz böyleyim.

Ama buradaki asıl duygu Gedson'un kaybı ve bunun suçlusunu bulma ve öfkemi ona yöneltme isteğiydi. Rahatsızlık verdiğim renkdaşlar varsa kusura bakmasınlar. Konu kilitlenebilir. Bu gidişle birbirimizin kalbini iyice kıracağız, hiç gereği yok. Zaten Gedsondan dolayı üzgünüz. Konu kilitlenebilir.

Herkese iyi geceler.

Henüz kimi kastettiğini bilmiyoruz, gidip 10 mesaj ft yaptı demek artniyetli olmak demek. Ondan sonra geri vites. Komedi.

Ya güçlü argümanlarla ft olduğunu iddia edin, ya da saçmalamayın. Ft nefreti yüzünden sacmalamakta sınır tanimiyorsunuz maaşallah
Geri vites lafı bana mı açık konuş Şükrü. Cevabına göre cevap alacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt