Son zamanlarda Acun Ilıcalı'nın futbol ve Fenerbahçe'ye karşı sevgisinin 'duygusal'lık sınırlarını aştığının hepimiz farkındayızdır herhalde. Özellikle Mesut transferi ve maliyet açıklaması hepimizin aklıyla alay etmektir. Senden benden kazandığı paralarla birilerine ayan beyan yardım yapılmaktadır. Buna dur demenin vakti gelmiştir hatta geç bile kalınmıştır.
Not: Şu sıralar Ali Koç da bunun itirafını yapmakta. Artık bu platformlara prim verenler taraftarlığını sorgulasın.
Ali Koç: "Bir yaz günü, Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Mesut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, sezon sonunda Fenerbahçe'ye kazandıralım' dedi. Ben de 'Kazandıralım da, maddi şartları nasıl karşılayacağız?' dedim."
Büyük Galatasaray taraftarını boykota davet ediyorum.
Not: Şu sıralar Ali Koç da bunun itirafını yapmakta. Artık bu platformlara prim verenler taraftarlığını sorgulasın.
Ali Koç: "Bir yaz günü, Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Mesut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, sezon sonunda Fenerbahçe'ye kazandıralım' dedi. Ben de 'Kazandıralım da, maddi şartları nasıl karşılayacağız?' dedim."
Büyük Galatasaray taraftarını boykota davet ediyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: