Tv8 ve Exxen'i Boykot Etme Başlığı

Mac basliklari disinda en cok uplanan konu survivor basligi bu forumda
Bu zamana kadar izlemissiniz zaten izleyeceginiz kadar
Simdi boykot etsen ne yazar
Exxene üye olan da vardir burada

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

uçan tekme - sayfa 3 - uludağ sözlük

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun kanalını nasıl izliyorsunuz yaff. Adam günün 18 saati reklam yayinliyor. 3 senedir izlemiyorum. Ev reklamı, estetik reklamı görmekten gına geldi. Şu saatden sonra kesinlikle izlemem.

Bomboş içerikli programlarla milyon dolar kazanan bir adam iyi kandırdı milleti hiçbir programını izlemedim yanımda izlemek isteyene de o kanalı actirmadim ...

Yıllardır kendini tekrarlayan oyunlarla milyarder ettiniz şu herifi. Al rakibine oyuncu ayarlıyor şimdi. Ayarladigi kadar bozmuslugu da vardır eminim. Özellikle yerlilerle alakalı. Herif sempatik görünümlü sinsi.

GSC Mobile App

Sadece kırmızı odaya bakıyordum ama oda boka sardı. Exxeni hanım izliyor sanırım oda fenerli 😂 ama tüm platformları ipman ile izliyoruz o yüzden 3 yıldır sağlam zarar etmişlerdir. Paralı kutu aboneliğine hayır 💪🏻

Koc imzasi tasiyan butun ticari isletmeler ve Acun'un televizyonuna karsi butun Galatasaraylilar olarak ciddi ve uzun sureli BOYKOT uygulamaliyiz. Bu girisim ciddi ve uzun sureli olursa, Galatasaray'in ilerlemesine yonelik bundan sonra yapilacak bir cok hamleyi bertaraf etmis olacagiz. Bu boykotu sosyal medya ve hatta gazeteler de ilan ile baslatmamiz lazim.

acun gibi bir ırz düşmanı o.evladini izleyen önce kendini sorgulasin

Tv8'deki programları izleyen zaten kendisini bir sorgulasın hayat tarzı olarak. İzlemiyordum Tv'den de silerim Tv8

Exxeni ilk defa duydum.
TV8 çekmiyor, o adamın yüzünü herhangi bir platformda görünce ilgilenmiyorum butonuna basıyorum.

Çeşme de bir restoranda bir kere gördüm kıçımla bakmadım.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt