Tv8 ve Exxen'i Boykot Etme Başlığı

Bunlar ufak tefek gibi görünen önemli olaylar.

İki yıl önceki koç grubu ürünlerini boykot etme furyasından beri koç ürünü almadım. Market ürünleri, otomobil, beyaz eşya, akaryakıt vs hiçbirşeyi koç grubundan almadım. Toplasam iki yılda bayağı bir para yapar. Benim gibi 1 milyon kişi olsa çok önemli miktarlar tutar. Ve bunları sosyal medyada dillendirirsek illaki farkedeceklerdir.

Birşey değişmez dememek lazım, herkes üzerine düştüğü kadar takımona sahip çıkmalı.

Bunun kanallarını izleyeceğime

belhanda top kayıpları skills
Diagne ceza sahası koşuları
Duvar,tavan,halı deseni
Ve özcan özçeliğin alişanın programındaki standupunu izlemeyi yeğlerim

Bunlar ufak tefek gibi görünen önemli olaylar.

İki yıl önceki koç grubu ürünlerini boykot etme furyasından beri koç ürünü almadım. Market ürünleri, otomobil, beyaz eşya, akaryakıt vs hiçbirşeyi koç grubundan almadım. Toplasam iki yılda bayağı bir para yapar. Benim gibi 1 milyon kişi olsa çok önemli miktarlar tutar. Ve bunları sosyal medyada dillendirirsek illaki farkedeceklerdir.

Birşey değişmez dememek lazım, herkes üzerine düştüğü kadar takımona sahip çıkmalı.
+

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programlarını izlemek serbest olsun sevgili renktaşlar. Zira bazen hoş isimleri görüyoruz. Cüneyt Çakır, Arda Turan'ın konuk olduğu, şarkı söylediği programlar hoştu.

Zaten tv çok izlemem acunu ara sıra izlerdim artık hiç izlemiyorum

Bu mesut transferinde dışarıdan siyasetten iş dünyasına çok müdahale var. İrrite edecek düzeylerde. Bakalım önümüzdeki maçlarda hakem performanslarına etkisi olacak mı? Futbol dibin dibini görecek gibi hissediyorum. Acun'dan başından beri hoşlanmayan biri olarak ona hiçbir zaman para kazandırmamıştım. Bundan sonra beko, arçelik alacağıma param yoksa bile vestel alırım. Zaten babası da bjk dara düşünce yardım ediyor. Hadi bakalım

Adam exxen de bütün ergen fenomenleri ni toplamış zaten bize hitap etmiyor . 12 - 18 yaş arası tayfa zorla anne babasına aldırtıyor üyelik. O yüzden exxen boykotonun bir anlamı yok. Kendi hür iradesi ile üye olan 20 yaş üstü varsa zaten burda diyecek söz kalmamış demektir 😀

Şu survivor denen saçmalığı izleyenleri direkt hayatımdan çıkarıyorum. Hayat kalitem artıyor.

Survivor başlığına bakılınca halen buna para kazandıran üyeler olduğunu tahmin ediyorum. Yiğit’i saymıyorum. 5 milyonu olsa 4 milyonu acun’a harcar zaten o.

Ne izlemişliğim var ne severim ne de bilirim exxeni bile burada gördüm ne olduğunu bilmiyordum.

Bu acunu da oldum olası sevmem itici ne idüğü,ne olduğu belirsiz bir adam parayla,şöhretle adam olduğunu sanan canlının teki

bu görgüsüz, çakma formatlarla zengin olmuş küçük burjuvanın programlarını izleyen, kurduğu platformları izleyen zaten cahilin önde gideni, ince zevkleri olmayan bir kalastır benim gözümde.

hiç sevmem kendisini. şimdi ekstra sevmiyorum. türkiye'de ünlü ettiği yüzlerce bir halta yaramayan, vasıfız ve kifayetsiz insanlarla kitle kültürünü pompalıyor halka. kendisi de aldığı milyonlarla son derece lüks bir hayat yaşıyor. ali koç ve acun türkiye'nin emekleyen kapitalizminin iki simgesi, bu devran elbet bir gün dönecek...

Geri
Üst Alt